*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ahaaaa ANDA sarumana de raspuns. e...acum sper sa numai faca vreo otita.
cu toate ca el nu a facut niciodata febra la otita, de-l apasai pe langa ureche nu zicea nimic, doar ca baga degetele in urechi ca disperatu'.

cu baia am intrebat ca-i cam naspa. in sensul ca chiar daca nu vrem sa-l spalam pe cap, el isi ia burelete, il umple cu apa si-l pune in cap si il stoarce. ii place cum ii curge apa pe fata si mai ales pe gene. s-a prins cum e cu tinutul respiratiei in timpul procedurii si o executa singurel. asa ca ce sa-i tii nenica urechile astupate. dar o sa-i bag vata la greu.

CORAP rogu-te (cum se scrie, e bine asa?) cand ai timp spune-mi ce acte ti-au trebuit si de cand ai bagat cic 2 si cand ai iesit din cic 1.

ca de ex eu termin cic 1 pe 01.12 (ca atunci este nascut Vlad) si incep cic2 pe 02.12, nu?
ca de la serv zice ca termin pe 30.11 si il bag pe al doilea pe 01.12.
io is mai tolomaca si nu inteleg! si nu de alta dar nu vreau sa fac n-spe mii de drumuri.

cu pedeapsa, asa voi face, doar ca o intelege el ceva constructiv??? ca era ingrozit cand l-am luat din dormitor, tot urla a tacut in schimb cand i-am spus sa se linisteasca si sa numai planga.
ca daca nu pricepe ca aia-i pedeapsa degeaba o aplic eu si il mai si chinui pe deasupra.
TRAIASCA MG CU B6 - asa zicea si CRISTINA sefa.

IOANA continuarea sfatului. incearca ingurica sa te descurci dar cand numai poti CERE AJUTOR. ca-i mai bine pt toata lumea. la mine ajutorul inseamna trimiterea lui Vlad la tara si nu-mi prea place 9ca vine cu apucaturi rele rele si rasfat maaaaare) dar probabil asa voi face daca numai pot

fug s-a trezit

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...sa mai si raspundem:

Ina, tare-mi place cand povestesti de Rachel. tare cuminte si isteatza!Multam d eurarai, uite ca si-au facut efectul!

Ioana77- wooow, Maria e innebunitadua cumparaturi! Pot s-o aduc si pe Sarah sa ia meditatii?Naspa faza cu incurajarile celorlalti in sensul de a te ajuta...adica nasol daca tu vrei sa faci treaba singura. dar io zic ca e bine ca totusi ai la cine apela in caz ca nu reusesti. dar io cred ca vei reusi, ca ai copilasi cuminti. Care au o mama grozava si curajoasa!

Feli- ba da, am primit mesajul si mi-a parut si mie rau ca nu ati venit. A fost frumos. O sa pun poze.

Bianca- un frumos si un cuminte - cel putin as apare din poze, Serban al tau!

Iar Feli- da linkul si pentru ochiul meu, ca deh, vine Craciunul! Linkul de la tablita mai ieftina!

Ina- si noi suntem fane BE. "Oa mare= ala cu animale" si "trenul=ala cu mijloace de transport"...astea le alternam cu melodiile: nu mi-e frica de bau-bau, Ghita, Morandi-Afrika, aia cu Hiipopotamul de pe YouTube...

Dau send sa nu pierd bunatate de placinta!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Monet, te inteleg perfect...inca, la mine e pe termen mai lung...mi-e foarte greu. Cel mai teama mi-e ca ma va uita, incetul cu incetul...
Acum, de ex, de vreo 3-4 zile nu mai vrea sa vbeasca cu mine la telefon. Habar n-am ce inseamna asta: o fi suparata ca am plecat de langa ea...
Ma consolez cu gandul ca am facut cum am crezut ca e mai bine pentru ea.

Felicia, ai gasit ghetute imblanite pentru Ilinca? Ca io ieri n-am vazut nimic bun in Bucuresti Mall. In Plaza e ceva?

Dayssy, am vazut minunatii de poze cu minunatie de flacau!! Frumusel foc! Mi-a placut mult si tortul cum arata!

Voi mai dati copilasilor ceva doftorie pentru cresterea imunitatii?? Imunobaby, Imunogrip, care ar fi bune? Io ii mai dau (adica sora-mea, la indicatiile mele) cate o fiola de oscilococcinum pe saptamana, da' parca nu-i de ajuns.

Am auzit la televizor ca se poate face vaccinul antigripal tuturor copiilor care au implinit 6 luni. Noua dr ne-a spus anul trecut ca e prea mica (avea Daria 1 an). Parca m-ar bate gandul sa-i fac vaccin impotriva gripei ca iarna-i luuunngaa. ce parere aveti? faceti si voi copilasilor?

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Mateea e mare fan BARBIE. Are 2 papusi barbie si vreo 4 filmultete cu Barbie. De dimineata cand se scoala striga BABI_BABI....vedem filmele de cete 3 ori pe zi. Nu sta numai cu ochii in televizor, dar daca schimbi canalul urla cat o tine gura......asa ca vrem-nu vrem...stam cu Barbie toata ziua. La nani o pacalim ca am vb cu barbie la telefon si face si ea nani, iar cand se va trezi vine la Mateea. Am innebunit ...nu....?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

joy, eu am fost intai la protectia copilului sa iau formulare si tanti aia mi-a completat exact cum vrea scrisa adeverinta de la serviciu.
la serviciu m-am dus cu adeverinta-tip si cu aia completata de tanti, am facut o cerere de continuare a concediului de crestere si ingrijire a copilului pt copilul no 2, de la data incetarii concediului pt no 1
cu copie dupa cererea asta si cu adeverinta de la servici, 1 dosar cu sina, buletine - eu si gabi (copie si orig), certif nastere copii (copie &orig), livret de fam (c&o) m-am dus si gata.
data nasterii primului copil e tot zi de cic. in cic 2 intri cu ziua urmatoare nasterii primului copil.
fug k am musafiri

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

melku dr. mea de fam. si pediatra Mateei nu recomanda vaccinul antigripal nici la adulti, daramite la copii mici. Acest vaccin da imunitate doar pt anumite tulpini, iar daca e sa faca gripa va face forme mult mai urate.Asa ca...mai bine NU.
pt imunitate noi am luat o luna Aloe bery nectar. facem pauza o luna si apoi mai luam inca 2 luni. Deocamdata suntem bine.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Scumpa tare micuta crestina, mai ales unde rade si unde se ascunde-n parul nasei.

Cora vin si eu cu intrebare la capitolul CIC2. Ce dosar ai avut nevoie de la servici, ca mie unde trebuie sa-mi depun dosarul mi-a zis ca am nevoie doar de certificatul de nastere al copilului, CI a mea si de cerere simpla. Chiar daca-mi iese pauza intre CIC1 si CIC2, pentru ca am inainte de nastere toate cele 12 luni in CIC1, nu mai trebuie nimic de la servici. A zis ca din punctul lui de vedere nu-i nevoie sa-mi fac hartii de intoarcere la servici pentru cateva zile, cate-or fi...
Si la tine nu era cazul nici atata...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Multam pentru raspuns, Gabitaco, dar, cu tot respectul, nu inteleg logica dr. tale.
inteleg ca nu da imunitate totala, insa partiala, da!
mai ales protejeaza impotriva virusului care va circula iarna asta (nu-s ce super-mega-naspa virus). de ce sa faca gripa mai urata, numai ca e virusata antigripal??

problema mea e daca nu cumva e prea mica pentru asemenea tipuri de vaccinuri.

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Monet, de fiecare data ma minunez cat de matura e Maya! Ai 2 printese, ce mai!

Alexandrina- si noi facem la fel in maganize. Cnad sunt numai io cu ea e ok, dar daca e si Adila sub NICIO FORMA nu sta cuminte!Dar asta este, nu am cum s-o las acasa...ca nu am cu cine.

Tania- ma bucur mult ca a fost super botezul. Si ma bucur si pentru tine ca reusesti s alurezi de acasa! Mie mi-ar fi imposibil, cu Sarah si Flori...Adica uite, de exemplu dimineata asta, bona a intarziat - m-a sunat sa-mi zica si sarah ca niciodata s-a sculat la 7!!! Deci era treaza la 8.30 cand a venit bona. Si desi i-am explicat ca plec si a inteles si imi zicea "bine, pleaca mami, inapoi mami, Sarah cu Foi" si dadea s ama pupe de "la revedere", totusi in secunda in care a intrat bona pe usa si a realizat ca chiar plec, s-a pus pe niste boceteeee....de abia am reusit sa plec de acasa. Daca insa nu sunt acasa cand se scoala e ok, se intelege super cu ea.Dar sa nu fiu io de fata.

Anda77- tu ce masina ai? polo sau golf? Polo..parca. Ia zi-mi daca esti multumita, ca mi-ar placea si mie. Si de ce Doamne iarta-ma s-a stricvat??? Ca era noua1 Si nemteasca!!!!

Catutza- gasesti ce vrei tu in materie de muzica pe Youtube.

Joy- io peste 2 zile fac 3 saptamani de cand nu i-am mai tras o palma lui Titi la fund. Asta ca as ami-am propus expres. Cumva am realizat ca trebuie sa-mi impun s anu ma mai enervez, oricat de tare ma scoate din sarite. Si stii ca Sarah e experta in asa ceva...
Si nici nu mai tip la ea, ii explic pe ton foarte ferm, iar daca e chiar fffobraznica, atunci abia ridic tonul, dar doar cat s-o acopar pe ea. Sa stii ca metoda clar da rezultate, este multmai cuminte piticania mea.
Si cu pedepsitul...io o pedepsesc afara ca o punin carucior, asta dacapleaca depaaarte de mine. Dar s ao inchid in camera nu. Mi s epare mult prea traumatizant.
Insa arah reactioneaza fix invers: cand face prostii si stie ca ma supara rau, ince sa urle non-stop "bratica-bratica", pana cand vede ea ca nu mai sunt suoparata si o iau in brate.

Melk- sub nicio forma nu-i fac vaccin antigripal. De ce? pentru ca e absolut inutil. Sunt sute, mii de tulpini de virusi, iar vaccinul este pentru doar cativa din ei...deci daca e sa faca, face oricum gripa! Asta e regula de baza la mine, care niciodata nu am facut acest vaccin, pe acelasi considerent!

In sfarsit sunt la zi cu cititul!!!! Da' plec acasa si iar scrieti o tona!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Mai eu nu am studiat pb in amanunt. Sotul meu e prof. Cand s-a nascut Mateea a vrut sa faca acest vaccin insa dr de fam i-a spus ca e mai bine fara el... si bine a facut. Ea s-a vaccinat si cand a racit a facut niste forme mai urate.
Vaccinul de fapt contine virusi vii cu care organismul e pus sa lupte pt a-si creea anticorpi. De unde poate sti dr. ca virusi apar, ca sa vaccineze copilul pt acele tulpini? De ce sa supui organismul la o lupta inutila. Stii cum reactioneaza organismul la astfel de vaccinuri? Nu e oare un stres in plus? Asta e parerea mea... fiecare face cum crede ca e mai bine....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput