*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)
Raspunsuri - Pagina 7
Mihaelutat spune:
Anda exact ca in reclama, numai ca eu nu ma multumessc cu un ursulet de plus.
Si nu, nu lucram in aceeasi institutie, facem parte din doua puteri de stat diferite, ea legislativa eu executiva.
Mihaela
album dn Titi
tania-z spune:
fetelor, din pacate nu prea am poze de la botez, ca a fost un ftograf care mi le va da zilele urmatoare. AM doar cateva poze cu Anna si nasa in camera de la hotel, dupa ce am schimbat-o in tinuta de "discoteca" . Anna pregatita de chef
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
joy04 spune:
hello hellooo
MONET draga...m-am uitat la pozele fetelor...superbe amandoua.
nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu trebuie sa-ti fie departe de ele. eu numai ca plec pana-n magazin fara ei si stau numa cu gandu' daca plang, daca sunt cumintei...
mi-e mila si de tine si de ele ca sigur le este si lor dor de tine. sper ca mai ai putin si termini. (demult vroiam sa-ti spun ca am ramas uimita ce de cursuri si de invataturi faci/inveti acolo)
te si-ti doresc putere.
ANDA nu te mai plange ca ai copil nevorbaret!!!! pai daca stie 10 cuvinte este bine.
Vlad acum incepe sa zica mai bine mami si tati. zicea si pana acum, dar parca asa...aiurea fara noima. acm asociaza mai bine persoana cu denumirea. adica dimineata cand am intrat cu Alex in camera unde a dormit cu Cristi a inceput Vlad sa zica : mami mami mami. (dar mai mult zice nami sau mani, mami ii resusete mai greu. mama zice clar clar)
mai zice asa: tica tica tica (dar cam stricat), "pi" la pui si pisica, "ca" la cal si catel, zilele trecute am insistat sa zica lapte si a iesit ceva de genul "apt", "deca" la incaltat/descaltat...si parca ar mai si unu-doua cuvinte dar imi scapa acum.
dar URLA si TIPA cum nu o face niciun alt copil pe care-l cunosc. o sa-i fac un fimulet sa vedeti si voi.
noi numai rezistam cu urletele lui. am inceput sa-l pedepsim. si nu stim ce solutie sa adoptam ca sa dea roade pt ca ne iesim din fire. si cam usor, deja daca incepe sa ridice tonul ne ridica si noua parul de pe noi. si cum nu-l "atingem" tipam la el. si este la fel de rau tipatul la copil ca si bataia.
pedeapsa consta in luatl copilului pe sus si dus in alta camera singur, cu usa inchisa.
ieri l-am lasat cateva minute, timp in care nu a contenit cu jalea, dar cand l-am luat de acolo imi venea s aplang. mi se parea ca este ingrozit, suspina in bratele mele de ma luase tremuratul. si i-am explicat pe un ton calm ca nu trebuie sa mai urle/tipe ca il voi pedepsi...ca daca nu se linisteste nu vb cu el...
bineinteles ca dupa o ora era iara cu parul pe moate si eu si cristi si Vlad racnea tot mai tare.
daca am mai tipat la el sau i-am zis ca sunt suparata si nu vb cu el, cand am vrut sa ma apropii de el mi-a intors spatele, a pus botul si mi0a dat mana la o parte!!!
so, stie ca-i aia si cu ce se mananca. dar sper ca-i vorba doar de fite si fguri si ii va trece. dar imi pare taaaare rau ca avem zilele umbrite de nervi si ne vor ramane amintire.
ca eu daca vb sau mi-aduc aminte de iarna trecuta am in minte numai noptile nedormite, zilele in care nici nu mancam...sau nici la wc nu ma duceam fara el in brate...
TANIA sa va traiasca micuta crestina. ce-as da si eu asa copil cuminte.
adica ar fi si Alex cuminte daca nu l-ar chinui burtica.
DAYSSY am admirat camera lui Dragos zilele trecute. imi place tare mult. i-ati luat catel? cum se comporta cu el?
(si eu as lua un catel, dar in conditiile de bloc...numai parul lui nu l-as mai gasi pe peste tot)
ANDA ce restrictii are Nic la otita?? adica ii faci baita la capusor? daca-i intra apa in urechi?
ca dr nu mi-a zis nimic de chestia asta, mi-a zis sora soacramii sa nu-i bag apa in urechi si sa-l duc la mare ca face bine la otita.
plus ca dr mi-a zis ca ar trebui scoti polipii daca mai face otita ca deja 3 intr-un an este cam mult.
dr cel bun al tau te-a dus la un orl-ist in Emilia Irza parca, nu? si a avut anestezie generala sau locala?? (numai tin minte decat ca a fost cam naspa dupa interventie si parca fuse si ceva in timpul ei, nu?)
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Noki_Lara spune:
Hello! Remember me?????
Am dat evaluarea, sunt happy, am scapat de stres!A decurs bine, deci sunt cu sufletul impacat!
Sarah a fost ieri suuper cuminte si m-a lasat sa invat, desi nu a dormit deloc la pranz!!!! Impreuna am invata, am desenat si am gatit pe seara!
Nu am citit nimik in urma. Stiu doar ca amrata ziua Anei, asa ca merg sa trag o uratura-muratura, citesc in urma si revin!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
corap spune:
dayssy, frumos cadou (si frumoase poze). eu n-as avea curaj sa ma bag la asa un cadou "viu", cel putin nu la varsta asta. cred ca o sa-i iau un catel cand s-o duce la scoala, sa-l plimbe el (sau, ma rog, amandoi) nu sa stau eu de serviciu la dispozitia lu' cutu'. sau ii iau mai bine o pisica... ca la papagali & pesti nu ma bag
tania, frumoasa anna. ma bucur ca a iesit super botezul, mai ales ca aveai stres cu localul.
mandutza, se pare ca si copiii nostri cei cuminti au intrat in rand cu lumea. si cand fac cate ceva, fac temeinic
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
catutza spune:
Dayssy, am vazut pozele voastre sunt foarte frumoase , de unde ai luat nu stiu cum se numesc (sunt niste tubulete, care atarna din tavan si in care am vazut ca ai bagat jucariile) , sunt rezistente, cum se prind? Mai mi-a placut catelul foarte mult, as vrea si eu unu pentru mine mai ales
Joy , unde vad si eu pozele voastre de la botez?
Fetelor am si eu o MARE rugaminte : ce muzica mai sculta copii vostrii? pe mine ma zapacit Bia cu muzica ei are toate cutiutele muzicale si Cleopatra Stratan cateva melodii, dar m-am saturat de "vine ratza", " "melcul suparat" si alte alea. Fie-va mila de mine si dati-mi si mie muzica noua
ma duc sa vad si pozele Taniei cu bebelina Anna de la botez
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
joy04 spune:
CORAP zisei partea a doua de la poveste?? am ratat-o???ia ca ma duc sa caut in urma....
te mai mulgi la o titzi sau i s-a facut mila lui Anais de tine si numai ciupe/musca??
catutza uite incerc acum sa incarc pozele de la botez. si pun link.
cu ascultatul...Vlad este fan reclame tv, si la calc BE si videoclipuri. in rest...jucarii cantatoare de care ne-am cam saturat,(eu si cristi ca el nu inca) dar le prefer pe alea decat urletele lui.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
corap spune:
joy, imi pare bine ca mai dai si tu pe-aici. lasa ca burica tre sa treaca de-acum si te mai linistesti si tu. si cu metoda educativa, mai bine il lasi singurel pe vladut in camera, decat sa tipi la el. ca atunci tipa si el mai tare, si tu si mai tare, si el si mai si, samd. si nu rezolvi nimic
monet, stiu ca ti-e greu, dar o sa treaca si o sa va reuniti si o sa pretuiti mai tare timpul impreuna. ca de multe ori conteaza calitatea, nu cantitatea. uite un sa nu te mai simti asa singura
eu sunt fericita ca am reusit azi sa-mi iau adeverinta d ela servici si sa depun dosarul de cic pt anais acuma trai pe banii statului inca v-un an
in schimb n-am gasit vaccinul pt ana, engerix . i-am luat varianta de la pasteur, da'... mi-am tocit pingelele si mi-am inrosit telefonul degeaba zilele astea.
chiar, ce-o mai face silviad?
anda77 spune:
joy,
polipii sunt scosi intre otita nr 2 si nr. 3 parca
operatia s-a executat la emilia irza, la orl-istul barbat. sunt doar 2 orlisti, o femeie si un barbat. nu-mi amintesc numele.
operatia fara anestezie. i-a dat un fenobarbital, a plecat sa-si faca efectul, s-a intors dupa o ora in care nic a sforait cu fenobarbitalul, cand a revenit dr sa se apuce de operatie , s-a sculat si nichita. restul e legenda cu un brav copil.
nu ai voie sa bagi apa in urechi9 la otita. il speli pe cap cu 2 oameni: unul il spala, celalalt ii tine palmele peste urechile in care ai indesat in prealabil muuuuulta vata. atentie: dk nu tii palmele lipite de urechile lui, intra apa. dk tii palmele lipite de urechile lui bine, k sa nu intre apa, urla de numa' saracu' ca-l dor oricum urechile de la otita, si fara sa-l astupe cineva..
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
joy, partea a doua a povestii diseara (sper), ca ziua n-am timp s-o coc. anais a revenit la sentimente mai bune, asa ca noi continuam cu alaptatul. dar sunt disperata ca de la mine nu vrea sa manance masa de fructe sau legume.
am vb cu silviaD la telefon, e la servici si va transmite salutari. ei sunt bine, mai arunca cate-un oki pe-aici da' nu mai are putere sa scrie.
fug, ca mi s-a trezit fata. pupici