*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)
Raspunsuri - Pagina 6
tania-z spune:
Buna dimineata, colectie!
Noi am avut ieri botezul, sunt franta, dar fericita.
Anna a urlat aproape tot timpul la slujba, in schimb, la restaurant, nici nu am stiut ca e pe acolo: papa si dormea - tare cuminte a fost!
Vedeta serii a fost...Stefan - care a facut niste show-uri pe ringul de dans de nu mai serveau nici chelnerii la masa! A fost deliciul lui ziua de ieri, s-a simtit tare bine
Alexandrina trebuie sa-ti rapund: eu ma implic in activitatea cu Stefan si ii acord timp exclusiv lui, asta dupa ora 16, dupa ce pleaca bona. Pana atunci, el nu stie ca sunt in casa, stie ca sunt "la servici" si asa vreau sa-l obisnuiesc (daca nu era Anna, as fi iesit din CIC peste o luna, plus ca trebuie sa ma ocup de pensiune). Insist sa repet: NU E GELOS PE ANNA! Cel putin, nu inca! La cat e de cuminte aia mica, nici nu ma solicita atat de mult, asa ca el nu resimte gelozia. Mai mult, daca Anna plange, el ma impinge sa o iau in brate sa-i dau papa, in timp ce el o mangaie pe picioare si ii face "draga" sa nu mai planga. A atat de atatsat de ea, ca i se lumineaza fata de cate ori o vede. Nu l-am mai vazut cu nimic altceva atat de afectuos. Si inca un argument pentru care nu ma implic: prezenta mea alaturi de cea a bonei ar insemna, in cazul asta, refugiul lui in fata cerintelor ei, nu ar mai asculta de ea, stiu asta ca am experimentat cu celelalte bone. De aia am ales varianta asta.
Pupici
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
alexandrina spune:
Daca zici ca esti la servici, pricep.
Da' casa mare aveti daca reusiti s-o-mpariti in doua...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
dayssy spune:
Buna ziua colectie aniversara,
Va multumim din suflet pentru urari.
Sunt super obosita dupa un we plin de petreceri. Bineinteles ca am avut si peripetii, dar si cadouri frumoase.
Vineri am inceput in tromba cu o posibila rubeola, care dupa 2ml claritine s-a transformat intr-o urticarie, au disparut toate bubitele ca prin minune. A fost doctorita pe la noi si ne-a dat liber la petreceri. Sambata cand ne pregateam de petrecere, ne asteptam musafirii ne-au cazut cornizele din camera de la Dodo si de la dormitorul nostru, asa ca am primit musafirii cu perdele cazute... Am avut casa super plina cu multi adulti si 4 copii sambata, si la fel de multi adulti si doar 2 copii duminica. Dintre cadourile pe care le-a primit cele mai frumoase au fost bineinteles tractoarele, setul de bricolage&tools, dar cel mai frumos este www.dropshots.com/dayssy#date/2007-11-11/14:07:04" target="_blank"> cadoul acesta . Pentru cine vrea sa se delecteze cu pozele de la petreceri aveti www.dropshots.com/dayssy#date/2007-11-10/17:17:38" target="_blank"> aici .
Va pupam si dorim sanatate multa bolnaveilor.
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar
Madutza10 spune:
Neata!!
Noi am petrecut din nou aseara ,am lasat copilu' cu socrela si ne-am intors pe la 2 ,am reusit sa adorm pe la 4 drept pentru care azi sint cu ochii-n gura :),noroc ca-i fi'miu bine sanatos ,nu mai are nici urma de muci ,e vioi ,am scapat in 2 zile...
Feli ,eu am inceput sa cred in homeopate tocmai acum cind il luase raceala dar a trecut in 2 zile fara sa se complice ,i-am dat doar homeopate .
Nu te gindi ca la noi stau lucrurile altfel ,nici noi nu iesim ,decit pina la mama care sta la 5 min de mers pe jos ,nu mergem prin aglomeratie ,numai ca el se joaca zilnic cu nepotii mei care sint la scoala dar pina acum n-a luat nimic de la ei desi ei au mai racit .
Tania ,pune si tu poze de la botezul printesei ,pleasee!!
Corap ,naspa patania ,am trecut si eu prin asta ,stiu cum e ,vorba ta cred c-am imbatrinit cu 5 ani ,bine ca nu s-a intimplat nimic!
Revin mai tirziu ,fug ca urla fi'miu ,''mi-e poameee mami,vinooo''
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
tania-z spune:
quote:
Originally posted by alexandrina
Daca zici ca esti la servici, pricep.
Da' casa mare aveti daca reusiti s-o-mpariti in doua...
Din fericire, forma casei ne avantajeaza, nu dimensiunea. Stam in chirie, la parterul unei case, in centru e un hol care delimiteaza doua zone: zona din dreapta(camera lui Stefan si bucataria) si zona din stanga (dormitorul si livingul, unde eu lucrez si stau cu Anna). Usa de la living are geam de sticla mata, asa ca pot observa cand iese Stefan din camera, merge la bucatarie sau baie sau iese la plimbare). Nu mi-e usor sa lucrez de acasa, stiindu-l prin preajma, dar ma bucur ca ii pot acorda atentie si Annei, in perioada asta cat e Stefan cu bona.
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Mihaelutat spune:
Heloo colectie.
Constat cu bucurie ca bolnaviorii colectiei sunt pe drumul cel bun. Mirabilis sper ca si pitica e mai bine si nu o mai doare urechiusa.
Anda deplang situatia masinii tale, sunt in aceeasi situatie, masina mea e in service si nu o sa o vad prea curand, asa ca ma deplasez cu automobilul sotului, motiv de discomfort si stres pentru mine. Nu de alta dar masina este a doau iubire a sotului meu, cel putin asa imi place sa cred, si este verificata amanuntit de fiecare data cand are ocazia; de fiecare data eu sunt mustrata pentru diverse abateri, gen dezordine in masina, stiksuri de la Titi, bordul nesters cu silicon in fiecare zi, asa cand mai stau la un semafor, etc.
Tania ai montat caruselul? sau este in continuare la Che? baga si tu o poza de la botez sa imi clatesc si eu ochiul.
vecina Noki inca tin pumnii pentru evaluare sa iei cel mai mare punctaj si cel mai mare salariu posibil.
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Mihaelutat ,credeam ca doar al meu e asa cu masina dar uite ca mai exista exemplare :)) ,eu tot din acelasi motiv n-o iau pe-a lui ,bine nici n-a fost nevoie ca multumesc lui Dumnezeu masinuta mai e inca ok ,nu m-a lasat vreodatasi sper sa n-o faca curind ca io's tare chitroasa cind vine vorba de bagat bani in masini .
Mai oameni buni ,eu nu mai pot ,m-a disperatfi'miu ,face totul contra mea de la un timp ,face totul pe dos ,nu mai asculta de nici o culoare ,s-a terminat cu cumintenia copilului meu cu care m-am tot laudat ,acu' 15 min deexemplu a trintit intentionat o sticla de vin rosu' pe gresia din bucatarie (o furase dintr-un dulap)iar cind a vazut cioburi si vin imprastiat peste tot s-a amuzat copios ,,mami a palt ticla ,hahaha'',ma scoate din sarite uneori si am cam inceput sa tip la el ba chiasr sa-i mai trag cite una la fund dar tipa de-l aud vecinii si-mi zice ,,mami nu tipa ,mami nu bate baiatu' '' de mi se face si mila ,are o fata de victima ....
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Mihaelutat spune:
Madutza daca am putea lua masina lui in pat cu noi seara si sa o invelim ar fi minunat. Desigur ca masina mea poate zace in baltoaca zile intregi, ca nu conteaza, iar de cand ne stim maisna mea a fost mai intai a lui, iar cand el a schimbat-o a devenit a mea. Masina mea e la revizie, programata cand incepe si nu cand se termina, deci in functie de programul mecanicilor pot spera pe la sfarsitul saptamanii sa o recuperez, iar eu cu metroul sau cu tramvaiul nu mai merg nici moarta, asa ca am luat-o pe a lui si imi bag degetele in urechi sa nu aud comentariile.
In legatura cu copilul, eu ma consolez ca e criza de 2 ani si trece pe la 3 si apoi Dumnezeu cu mila. Nici nu ma mai enervez ca ar insemna sa o tin numai in Distonocalm. Azi de exemplu a furat cheile din usa si nu mai aveam cum sa ii deschid bonei si sa plec la serviciu. Cand il intrebam unde sunt imi spunea senin ca sunt in usa, de vreo 20 de ori. In final am gasit o cheie de rezerva, noroc ca era incuiat doar sus, ca de jos nu mai avem cheie, si am reusit sa descui usa si sa plec. Acum a gasit boan cheile sub dulapul de la bucatarie....deci tutun si rabdare...
Mihaela
PS Vecina da ce faci ma la evaluare recititi Constitutia de la un cap la altul.....
album dn Titi
anda77 spune:
madutza, mor de ras, ce zice mai, "nu bate baiatul"? si mami a part ticla? supetare! stiu ca dk face zilnic asa, pe tine te lasa nervii, dar asa, povestite pe forum, este extrem de funny orlando. vezi sa nu-ti aduca protectia copilului la usa daca il aud si vecinii cu "nu bate baiatu"
ce va invidiez ca puteti comunica din vorbe si nu semne cu copilul...
mihaelutza, sunteti din reclama cu "..pentru cei care uita aniversarea casatoriei, dar nu uita data cand trebuie schimbat uleiul..."
noki si mihaelutza, voi lucrati in aceeasi institutie?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
crissy77 spune:
dayssy, frumusel baiat aveti. Chiar ia-ti luat catel? E f. frumusel, si mie mi-ar placea asa unul (lup alsacian, nu?).
Sanatate la copilasii bolnavior. Si noi avem muci la greu.
Cristina & Elise-Stefania