*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cu vaccinul antigripal nici pe mine nu m-a sfatuit medicul dar as fi vrut sa-i fac Varilix-ul acu' ca-i sanatos dar dr homeopata a zis NU ,cica copilu' tre' sa faca toate astea asa se imunizeaza mai bine si daca-l face il protejeaza o perioada dar poate face adult ,mi-a dat exemplul ei si le face sub forme mai urate,nu stiu ce sa mai cred ...dar vazind ca homeopatia da rezultate bune la noi o sa-i urmez sfaturile.

Anda ,da e funny cind citesti de nazbitiile altor copii dar cind esti in cauza iti vine sa dai cu el de pamant ,vorba ta la cat de urat face fi'miu cind il ,,ating'' poate ma trezesc cu protectia copilului ,aa mai zice ceva cind ii dau cite o palma la fund,,mami doaeee ,nu da mana a fund ,, dar urla de zici ca-l omor ,e foarte revoltat ,deci ,,a zburat puiu cu ata'' la noi ,s-a stricat si copilu' meu

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asaaa.....sa va spun ca Miruna doarme de la 1.30? Si ca eu stau ca o tuta la comp, moarta de somn,sculata de la 7, plecata cu treaba, am ajuns la 3 acasa si cum ea de obicei doarme maxim 2 oare am zis ca nu mai are rost sa ma bag in pat, ca se va trezi oricum. Ei uite ca nu-i asa

Noki acu' daca esti "evaluata" poti sa pui si tu pozele de la kiddy Land? Mersi

Monet uite un sa-ti treaca supararea, e greu sa stai fara fete. Las ca trece.

Tania felicitari ptr micuta crestina!

Corap am patit si eu faza cu cutitul...de atunci le tin cocotate pe dulap, ca din sertare ciordeste tot. Bine ca n-a patit nimic.

Vaccin antigripal, nu facem ,n-am facut niciodata, consider ca e inutil. Scurt.

Shopping cu copilul - Miruna e innebunita, daca am putea sta 10 ore pe zi in magazin ar fi cea mai fericita. Pune in cos, eu le pun la loc..si tot asa

Pampersii cu elastic am descoperit cum pot fi identificati. Una la mana...au o omida mica pe bulina aia verde unde scrie ca-s cu aloe..sau ma rog...si 2 la mana, daca te uiti prin partea mai alba a pungii, se vede modelul de pe ei, daca-s cu instrumente muzicale pe ei, sunt cu elastic

Pedepsitul la noi merge foarte bine ignoratul, atunci cand e in crize si se tavaleste pe jos, ii spun ca nu vb cu ea daca face asa, ma intorc si-mi vad de treaba mea. In 2 min e sus. In rest...o amenint, sau ridic tonul la ea. daca ma si incrunt nitel...e gata

Merg sa mai vad din pozele noi, apoi plec la Real, am niste bonuri de masa si tre' sa le fac felul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Tania , o scumpa Anna voastra! Mi-a placut mult poza in care radea ea cand e pe pat. Nu pui mai multe poze?

Noki , nu-mi place Youtube ca trebuie mereu sa fiu langa calculator, asa daca le am in memorie dau drumu si plec la treaba mea.

Joy , astept pozele de la botez

Mada , pe unde mai umblii pe frigul asta?

Ina , ce face Rachelina ? Tu ce ai mai facut cu sala, te-ai mai dus? Ai terminat de facut cumparaturile pentr Craciun?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki uite aici:
http://www.toyz.ro/indemanare/tomy/tablita-magnetica-de-desen/

La miniblu are pretul aproape dublu.

Edit: Hi, hi uite ca nu e "reclama"

Mergi la inceput

Super!

http://www.youtube.com/watch?v=MZ3lXZT7PFY

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

monet sa treaca repede zilele si sa ajungi la fetele tale!

Soanso nu i-a pus picaturi, ci s-a uitat cu nu stiu ce aparat. Am fost la o policlinica "faimoasa" (am gasit si pe forum comentarii despre ea), cica ar fi cea mai buna din BUc. Si ne-a zis ca e totul ok.

Edit: stai ca mi-a adus aminte Doru ca i-a pus picaturi, eu nu-mi amintesc deloc-deloc, dar daca zice el asa e.

Tania sa-ti traiasca crestina!

Mihaelutat

quote:
Azi de exemplu a furat cheile din usa si nu mai aveam cum sa ii deschid bonei si sa plec la serviciu.

vai nu pot sa cred ca smecher e Alex
Si eu ampatit-o cu cheile, le cautam de nebuna, dar le-am gasit in sacul cu jucarii

Noki Bravooo, ai scapat!

Melku am gasit la Crido Kids la 150 roni, roooooz, dar merg. Cu ocazia asta mi-am luat si eu cizme de la Dona&Dona, ca sunt si eu om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mai eu la Piciul am vazut o gramada de cizme pentru fete ,chiar super frumoasa ,imi parea rau ca n-am fata sa o incaltz cu o pereche d'aia :)

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

POSTA CU TELEGRAMA!
al meu plod e bine merci, azi sta cu mamaie de la PLoiesti, de fapt toata sapt, mananca, e cuminte, nu face figuri la imbracat...nu-i al meu. cand a vazut-o ieri intrand pe usa se uita in spatele ei"tataie?tattaie" si il vede cam odata pe luna, acum il vazuse si sapt trecuta.
de la Titi a invatat un cuvant"fata" nu-mi venea sa cred ce clatr pronunta. ele sa traiasca si sa faca videoclipuri sa manance si copilul meu.
la munca e ok, azi eram rupta ca iar am fost la un botez si de la 2 la 10.30 nu cred ca am stat o ora la masa, i-am zis lui Sorin cand mai fac pe nebuna sa ma opreasca ca sunt rupta de febra musculara 3 zile

hai ca ma rupe la bani telegrama! s-a facut roman, ca fi-miu e cu laptopul . ii place cum sforaie ursul.mai vii cu idei bune Madau

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

CONTINUARE - EPISODUL 2

ajungem la un compromis, mai deschidem nasturi la copile, dam drumul la caldura cat sa nu intre frig si andrei se joaca pe bancheta asa ca nu-o degera el.
sor-mea la volan. eu in spate. ei ii place sa conduca. eu stiu pe unde tre s-o luam (ea nu le are cu orientarea). sophie adoarme repede, anais nu, eu vb cu andrei si uit s-o dirijez pe sor-mea, asa ca o luam oarecum aleator pe strazi - dar nu-i nimic, ca oricum sunt blocate.
pe la mijlocul drumului adoarme si anais, fra-su nu, o zgandare si-i scoate papucii din picioare, plimba masinutele pe manutele ei, doar-doar s-o trezi sa-i tina companie
... acum urmeaza niste imagini de cosmar cu strazi blocate, dar fiind pline de bip-uri nu pot sa le redau pe un forum "despre copii"... fi-miu mananca un chec si bea suc, noi crapam de sete ca am uitat apa acasa, de foame ce sa mai vb, ca nu mancasem nimic.

iesim din blocaj, ajungem pe langa herastrau, andrei incepe sa tipe "paduia, paduia" ii explicam ca-i parc si nu padure, si ca a mai fost in el, dar acu' mergem la magazin si nu putem sa ne oprim "maghizina nuuuuuuuuu, paduia"
cu o precizie de ceas elvetian, amandoua fetele cucuiete se trezesc in dreptul aeroportului, ajungem in parcare, oprim mai langa intrare, ca era vijgalau, incheiem plozii, incerc sa il scot pe andrei din masina sa-l imbrac, incerc sa-l trag afara, ma enervez fin'ca eu cred ca face figuri, mai trag de el putin, el incepe sa urle, vad ca nu i-am desfacut centura , imi cer scuze de la cupil, desfac centura, il extrag din masina, cu el de mana merg s-o scot si pe ana, o iau in brate, geaca ei de fas aluneca, fata aluneca prin geaca, incerc sa n-o pierd pe drum, geanta imi cade de pe umar, andrei n-are chef sa mearga repede, ajungem la usile rotitoare si, in sfarsit, intram.....
aruncam copiii pe langa decoratiunile de craciun de la intrare sa-i dezfofolim, ne scurmam de maruntis sa putem sa luam cos, luam doua, punem fetele in suport, bagajele si pe andrei in carut si purcedem la etaj sa ... mancam, bineinteles , ca intotdeauna-i bine sa incepi c-o pauza.
andrei incepe cu "nu mancaia", garam cosurile cu fete cu vedere la un culoar sa se distreze si sa rada la lume, o las pe sor-mea sa pazeasca fetele, il iau pe andrei sa luam de mancare, arunc si eu pe tava ceva, iau si praji si cafea (pt mine) si compun si o salata de rosii si castraveti (fara dressing, fara sare, fara nic, ca ma gonea andrei din spate)
ajungem inapoi, andrei n-are chef sa stea la mese, vrea la copii, in alta zona, clar inaccesibila cu carucioarele. impart mancarea cu sor-mea, imi iau farfuria, furculita, praji si cafeaua, iau si plodul, uit cutitul pe tava la sor-mea. la zona cu jocuri - nici un copil, andrei insista sa-i scot copii din palarie, se convinge ca nu tin ascunsa nici o trupa prin buzunare, asa ca daca nu-s copii sunt buna si eu 0 sa intru in tarc sa ma joc. iau mancarea si ma pitesc pe-acolo, ca si-asa mancam ca taranu' ca n-aveam cu ce sa tai, inghit cu noduri in timp ce invart la un volan & co. andrei se plicti repede, asa ca imi iau prajitura si cafeaua si pe andrei si merg la sor-mea, care manca cu fica-sa pe masa cu mana pana la cot in rosii& castraveti, pe care-i si semanase 2 metri imprejur. inghit cafeaua pe nerasuflate, indop o bucata de praji, bag si la sor-mea restul, luam copiii, strang oarecum pe-acolo, sterg in masura posibilitatilor ca nu luasem mopul de-acasa si mergem in zona de jucarii.
nici n-ajungem bine ca fi-miu insfaca 2 ursi, eu iau doua papusi-manusi, sor-mea ia o familie de nus'ce animal, si trei manusi - parca se dadeau gratis. mai luam vreo 5 plusuri, sor-mea ii ia cadoul lui andrei (un carut de lemn si un set de craticioare), andrei vrea afara din cos sa se joace cu cubele, stam vreo 10 minute ca nu mai pot sa-l iau de-acolo, sunt dispusa sa-i cumpar jocul numai sa plecam odata, bineinteles ca nu-l au pe stoc. trag de copil, reusim sa plecam, mai cascam gura pe la lenjerii de copii, sare prin camerele amenajate, ajunge la tobogan - stop din nou.
sor-mea cauta niste banda antiderapanta pt scari, dar cum n-aveam nici o sansa sa ajungem niciunde in ritmul ala, raman eu cu carucioarele, cu ana si cu andrei la tobogan, sor-mea cu fata in marsupiu pleaca in cautari. ndrei bine dispus si relaxat, se da pe burta pe tobogan, urca aiurea, face figuri. dintr-o data se opreste, se inroseste la fata si se lasa pe vine si geme "mama, mama". ma duc la el, se destinde, zice "cachi, pfuuuu" (pfu era inutil, mirosea deja toata incaperea). o sun pe sor-mea sa vina urgent sa ma duc sa-mi schimb odorul, era la ceva distanta, plec in intampinarea ei cu amandoua carucioarele si cu andrei pe langa, ne "unim" tot in zona cu jucarii.
fug cu adrei la baie, aplic un schimbat de pampers rapid, in camaruta era cald, andrei marisor, nu-i ajungea masa de infasat, era si plin de energie ca scapase de povara, ne-am distrat mai mult decat era cazul. iesim si o vad pe ana invaluita intr-un maxi sarpe de plush, se gandise matusa-sa ca n-am luat destule jucarii. in drumul spre iesire mai baga si andrei in cos o minge, o accept pt ca-l bag si pe el in cos inapoi, coboram, mai luam una-alta, umplem cosurile cu nimicuri. anei i se face foame, ne oprim in zona metraje pe o bancuta, ana nu vrea borcanel, scuipa cu foc, umplem pe-acolo de piure de caise, sterg cu servetele umede, uscate, ce mai aveam in dotare, andrei repereaza niste mosoare de ata, le luam si pe alea, andrei e convins ca sunt "boboaie" - nici pana azi nu l-am convins ca nu sunt - si le scoate din cutie, pe care o arunca, sesizez disparitia cutiei, ma intorc sa o caut ca era codul de bare pe ea, mergem la case, platim, ne ducem in zona de reclamatii sa ne regrupam.
eu ii zic sora-mii sa imbrace copiii pana duc eu sacosele la masina, ca n-o mai aduc in zona de incarcare, iau 50% din bagaje, plec, mi se pare ca trece o vesnicie pana ajung la masina, hotarasc sa o aduc totusi in fata magazinului, o parchez, intru, sor-mea imbracase ploduletii, andrei tocmai scuipa o bomboana si vazuse un ecran cu desene animate - si ma tragea sa vede "disene, disene" . abandonam carucioarele ca nu mai aveam puterea sa le ducem la loc, lu' sor-mea ii miroase kk. dezbracam iarasi plozii, mergem pana la intrare la camera de schimbat, constatam ca nu era urgenta, fusese alarma falsa, da' daca tot eram acolo si aveam pampersi gratis hai sa-i schimbam, anais tragea la alaptat, andrei se plictisise si voia afara, am reusit sa o si alaptez oarecum, eram cu stresu' cat casa ca lasasem masina in zona de incarcare de jumatate de ora si mi-era sa nu ne ia astia la ochi.
imbracam din nou bbii, ne imbracam si noi. iesim afara. ajungem la masina si plecam glorios spre carrefour feeria, ca tot n-aveam pampersi si tot era la doar o aruncatura de bat

SI-NAINTE MULT MAI ESTE, fac o pauza ca ma duc la nani.
continuarea in alta zi

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ah, uitam poze noi cu noi

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput