Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
bikmaria spune:
sa-ti ajute DDsa-l alaptezi atat cat consideri tu ca este bine
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
bikmaria spune:
pana la 6 luni nimic?suc de portocale ,de morcov,...?
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
georgi_ana25 spune:
Eu o sa incep cu diversificarea pe la 4 luni chiar daca o alaptez exclusiv la san...oricum 2 luni o sa ii dau doar suc de fructe nu cine stie ce...
Bikmaria stau in m6 langa sala polivalenta tu?
Sim ar fi bine sa incerci si tu sa dormi acum odata cu copilul caci nu se stie cand se trezeste si tocmai atunci te apuca si pe tine oboseala...
bikmaria spune:
esti o mamica norocoasa ,asta mi-am dorit,si la asta am visat toata sarcina ,sa am laptic pt bb,dar nu am avut decat trei saptamani
bikmaria spune:
georgiana eu stau in micro5 langa supermarket DIANA deci f aproape de tine
prisi spune:
buna,
Ana, Mandarinuta si Cecilia, sa va traiasca micutii crestini si sa va aduca numai bucurii
Teodora saracuta, lasa ca o sa se linisteasca micutul Mihnea, cat despte parfum, eu ma dau cand plec in oras , iar bubulina nu ma refuza cu masa , sper sa nu ii faca vreun rau, oricum nu dau tone, 2 pufuri, iar aniperspirant folosesc tot timpul , dar oricum nu miroase prea tare
noi suntem bine, Miru e cam maraita seara, am tot incercat sa-i dau suzeta, da nu prea am succes, o da repede afara si baga pumnul aproape pe jumatate, nu stiu ce are , o fi de la gingii....
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
Am o luna!!
Sunt deja domnisoara!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Multe inainte!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
georgi_ana25 spune:
eu toata sarcina mi-am facut griji ca nu o sa am laptic pentru ca am sanii mici...n-am stiut ca marimea nu conteaza pana tarziu...acum sunt Fulga nu gluma...fetitza mea nici nu reuseste sa pape tot din ambii sani...la al doilea doar mai trage putin si gata si e mancacioasa lacoma si o grasana...la mine oferta e mult mai mare decat cererea
sim_stoian spune:
Bikmaria, daca va fi doar pe papa la san, nu ii bag nimic altceva pana la 6 luni, nici suc, nici altceva. El nu a vazut pana acum nici macar ceai. Pentru colici i-am dat siropel atunci cand a avut pentru ca nu am vrut sa ii dau alt lichid in afara de lapticul meu.
Georgiana, o sa incerc sa ma duc in pat in 10 min. De obicei doarme pana dimineata la 5-6, dar cine stie cum va fi in noaptea asta, avand in vedere ca a adormit cu o ora mai repede.
Sim si Stefan (25.08.2007)
prisi spune:
Sabinasi mie mi-a dat calciu, am luat tot de la Pharco si ieri m-am chinuit sa il dau, i-mi dadea peste lingurita, il dadea pe jumatate afara , azi am incercat cu o siringa de la Nurofen si am reusit f repede sa-i dau 5 ml, inainte de masa cand ii era foame tare
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)