Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
bikmaria spune:
eu am nascut prin cezariana cu tomescu totul a decurs super am nascut miercuri si sambata am fost acasa cu firele scoase deja
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
bikmaria spune:
in ce zona stai?
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
Sabina spune:
betty, chiar ca ai avut o zi nasoala! Ai povestit-o excelent...eu zic sa razi si tu in final
nu stiu ce-a fost azi.Noi n-am avut apa din cauza reparatiilor si tptul a fost asa, de-o ingalare fara margini
eu ma simt f f nasol dacanu-mi facdushul de dimineata, praca nu reusesc sa incep ziua.
Imi parerau caMario n-a suportat aglomeratia...dar era firesc.
eu zic sa te duci data viitoare singura, 2 ore.Eu asa fac.Il hranesti bine, si sa se descurce sotul cu el. 2 ore nu moare copilul de foame....
uite, eu am reusit sa-l tin acuma pe bb mai nemancat(adica macar 2 ore pauza intre mese, nu va inchipuiti altceva) si e f ok. Nici n-a mai vomitat calciul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Nu am somn si sunt sigura ca o sa ma coste treaba asta cand o sa fiu cu pleoapele lipite la noapte si maine dimineata . Stefan nu si-a facut somnul azi, asa ca a picat mai repede, iar eu am ramas sa bantui pe aici. Tati e plecat la o nunta, asa ca somez. Daca era acasa macar il atacam pe el
Sim si Stefan (25.08.2007)
bikmaria spune:
NOAPTE BUNA mamici NOAPTE BUNA bebici
sim_stoian spune:
Am citit lista cu diversificarea in cazul alaptatului exclusiv. Mi se pare o treaba destul de dificila, sincer sa va spun. Pai erau acolo la cantitati si legume/fructe de m-a luat durerea de cap nene. Bine ca Stefan papa ca lumea si cred ca nu o sa am probleme sa nu accepte mancarea. Si e si obisnuit cu lingurita.
Sabina spune:
Simona, imi pare rau sa te dezamagesc, dar mancatul bine la san nu are nicio legatura cu diversificarea
mie mi-a zis dr culcer asa: sa manance copilul ce cantitate vrea, nu se forteaza niciodata copilul, lasati gramele si mililtrii...
asa ca n-o sa fie greu:)
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
la ce varsta intentionezi sa incepi diversificarea?
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Simona, imi pare rau sa te dezamagesc, dar mancatul bine la san nu are nicio legatura cu diversificarea
mie mi-a zis dr cilcer asa: sa manance copilul ce cantitate vrea, nu se forteaza niciodata copilul, lasati gramele si mililtrii...
asa ca n-o sa fie greu:)
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Eu ma gandeam la faptul ca acum pot manca orice pentru ca nu face mofturi la laptic, nu la cantitate. Dar cine stie, poate o sa am surprize.
sim_stoian spune:
Bikmaria, daca o sa il alaptez exclusiv in continuare (asa cum vreau), la 6 luni o sa incep diversificarea.