***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Addinel, cel mai bun iese cartoful dulce daca il faci copt. Eu una prefer sa-l fac la abur (din motive de comoditate). E dulce si are o consistenta placuta, cam ca dovleacul nostru (cel de placinta). Eu prefer sa il amestec fie cu mar (copt si el abur), fie cu morcov si mai adaug si un pic de lapte la final sau de apa plata ca sa fie mai molcut piureul, caci altfel iese prea gros. Sofiei ii place teribil.Macar in Bucuresti sunt targuri maiserioase...La noi nu prea ajung din pacate, ca ma bate gandul sa dam o fuga pana in Ungaria. Din cate stiu de la sase luni.
Andrusca, bine ai venit!Sa-ti traiasca dodolotzul! Ptr mine, numele Vlad are o semnificatie speciala, caci Sofia, daca nu ar fi fost o printesa, s-ar fi numit Vladut.
Somnic usor la capsunei si capsunici (si implicit si la mamici si tatici)!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

BUNA FETELE.

DACA II PLACE LA VREO CAPSUNICA DE CAPSUNELUL MEU POATE SA IL VOTEZE AICI http://www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=galeriePozePage ACUM SUNTEM PE PRIMA PAGINA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

SE PARE CA NU MA LASA-O CONSIDERA RECLAMA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ali, pune linkul cu spatii.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

http :// www. mami .ro / albume -foto/?avpage-album _poze =galeriePozePage

Mergi la inceput

Graviduta MERSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Legat de brinzica calcica, se face si cu lapte praf. Eu cel putin asa o fac - la sfatul medicului pediatru - fac laptele si apoi pun o pastila de calcliu lactic la 100 ml de lapte.

Ce metode ati gasit voi la constipatia aparuta dupa diversificare? Am incercat dovlecel + rosie pasata in piureul de legume si putina para in masa de brinzica+fructe dar tot nu si-a reglat scaunul. Cu cit am mai adaugat ceva in alimentatie s-a constipat mai rau, am scos banana, morcovul, cartoful si a fost mai bine, dar inca este constipat. Daca ii pun supozitor acesta abia isi face efectul in 3-4 ore.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gata, ne-am intors si noi acasa si mi-am recuperat si masinuta de la mecanic.

Multumesc pentru urari.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by tamaraspt

Legat de brinzica calcica, se face si cu lapte praf. Eu cel putin asa o fac - la sfatul medicului pediatru - fac laptele si apoi pun o pastila de calcliu lactic la 100 ml de lapte.

Ce metode ati gasit voi la constipatia aparuta dupa diversificare? Am incercat dovlecel + rosie pasata in piureul de legume si putina para in masa de brinzica+fructe dar tot nu si-a reglat scaunul. Cu cit am mai adaugat ceva in alimentatie s-a constipat mai rau, am scos banana, morcovul, cartoful si a fost mai bine, dar inca este constipat. Daca ii pun supozitor acesta abia isi face efectul in 3-4 ore.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

tamara si mie mi-e frica de constipatie. ieri a fost prima zi in care a facut greu si taricel, m-am si speriat. dar azi i-am dat mai mult ceai si a fost ok. incearca sa ii dai ceai de musetel, ajuta.

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

motanel,

sper ca nu ai inteles 85% din venitul pe ultimele 12 luni anterioare intrarii in concediu; este vorba de media veniturilor, adica fix cat ai avut indemnizatia de maternitate.

E oricum o optica gresita, cine castiga mult peste indemnizatia de 6 mil se intoarce oricum la serviciu nu inainte de 2 ani ci chiar inainte de 1 an ;
dar ca sa revenim la acest proiect de lege, sunt curioasa care angajator te asteapta 1 an ca sa te intorci la serviciu in conditiile in care te plateste cu o roaba de bani.

una peste alta, ma bucur pentru mamicile care pot sta acasa 2 ani, e o alegere pe care eu n-am putut s-o fac.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput