***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor cucuietelor.

la noi e o vreme de iti vine sa-ti iei campii, dar asta e, cica a venit iarna. prietena mea din florida zice ca ii e dor de frig si zapada, eu as face schimb cu ea sa ma satur de vreme buna (desi pana la urma recunosc, prefer frigul caldurilor insuportabile).

noi suntem binisor, desi david tot harait-horcait e, si la batista bebelusului tot nu iese nimic. am fost ieri cu el la doctor pana la urma, ca sa fiu sigura ca nu are nimic in gat si la plamani. nu are, dar cica a avut nu stiu ce virus si pana nu ii trece boala nu o sa manance mai bine.

Liviana, m-am invrednicit si mi-am reactualizat albumul cu pozele lui david, te invit sa-l admiri in toata splendoarea. merci de impuls!

mi-a luat asa de mult sa-mi reactualizez albumul, dar m-am uitat din nou la o gramada de poze si m-am minunat de cat de repede a trecut timpul, maine poimaine david face sase luni si ma tot minunez de cat de mic era la nastere si cat de mult a crescut si cum s-a schimbat...offff. asta am facut tot week-end-ul. am uploadat poze si m-am uitat la nu stiu cate episoade din a doua serie din grey's anatomy. in afara de timpul petrecut cu david. daca afara tot nu putem iesi, face si noi ce putem in casa.

irinusha, zici ca suntem vecine? pai si ma lasi in ceata? baga amanunte, ce cum unde....

andrusca, bine ai venit! sa vii sa ne povestesti de vladut.

mai, nu-mi iese din cap andrada...

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

pepsi mersi.maine am sa si fac ca deja nu mai pot de pofta cu toate ca eu ma refeream la cei prajiti in ulei(nu fierti)si astia par deliciosi.i as fi facut acum dar nu am branza

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by miniuta

mai, nu-mi iese din cap andrada...
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Miniuta sa stii ca nici mie. Mi se pare tare ciudat ca a disparut asa. Sper din tot sufletul sa nu fi patit nimic. Stiu ca mai erau fete care locuiau pe langa ea, se mai intalneau in parc, nu stie nimeni nimic?

pentru toate capsunelele si capsuneii care isi serbeaza azi ziua de nastere !!!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna la mamici si capsunici

multumim mult pentru urari, suntem tare fericite ca am facut si noi 5 luni. azi am fost prin carrefour si am cumparat cadou jucarii interesante- deja e casa plina, ma intreb unde o sa ajungem... :D paflo si noi am cautat scaunel de masa si nu ne-a convenit nimic. astept targurile din dec poate ne bagam la un zuma. apropos, de cand au voie bebeii in scaunelul de masa?

Lavini, la multi ani pentru Raducu Andrei , stii deja ca de ziua noastra ne gandim mereu la voi. mamica si bebelul inotacios.

la multi ani Abras, pentru Sara Kaly si Irinuca_usa, pentru Erika

fetelor, am si eu o intrebare: cum prepar cartoful dulce? am luat azi din carrefour si i-as face maine un piure. se fierbe ca si acrtoful clasic? ce gust are, ca dodoloatza daca nu e dulceag nu papa nimic. madi, paflo... parca voi le dadeatzi la pitice...

si eu sunt ingrijorata cu andrada. oare pe unde o fi? si mi-e dor de dideip, pauly, lulu

pupici

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

salutari la capsunici de la o mamica de weekend!

eu inca ma lupt cu acomodarea la servici si cu invatatul pentru examen...si singurul sfat care pot sa vi-l dau este sa profitati cat mai mult de momentele pe care le petreceti acum cu bebe.

mai fetelor, eu de cate ori deschid forumul caut sa citesc vesti despre andrada, am visat-o acum 2-3 saptamani ca era cu sotul ei in parc si-l plimbau pe antonio cu caruciorul. sper sa fie totul bine si sa auzim numai vesti bune despre ea!

si noi am tinut-o in petreceri cu ocazia sfintilor, pe sot il cheama gabi iar vladut e botezat mihai, asa ca am tot chefuit zilele astea, ca urmare iar am "scaptat" la dulciuri...asa ca de maine mere si branza de vaci scrie pe mine!

vladut e tare cuminte, astepta acum baita de la ora 9, cand iar o sa faca adevarat circ in baie! nu stiu ce are insa se zgaraie in cap ca o maimutica, ca urmare si-a facut niste semne de toata frumusetea.

pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Gravidutza, Gabiu, multumesc pentru raspuns!!!

Alynta27, eu m-am intors deja la munca, insa tot nu mi se pare corect ... asta e ca legea privind stimulentul ... pana in decembrie 2006 era 3 milioane, din ianuarie 2007 e 1 milion! Atat primesc acum! Insa mi se pare interesanta ideea cu 85 % din veniturile pe ultimele 12 luni!

Un bun venit noilor fete!!! Sper sa va simtit bine pe plantatia noastra minunata!!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Maria, Erika, Radu Andrei, Sara Kali!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addinel

fetelor, am si eu o intrebare: cum prepar cartoful dulce? am luat azi din carrefour si i-as face maine un piure. se fierbe ca si acrtoful clasic? ce gust are, ca dodoloatza daca nu e dulceag nu papa nimic. madi, paflo... parca voi le dadeatzi la pitice...

Addinel eu ii fac cartoful dulce la aburi. Dar poti sa il fierbi si normal. Si e dulce, sigur o sa ii placa dodoloatei tale. Eu chiar azi i-am facut numai piure din cartof dulce in care am pus si o masura de laptic praf si a fost foarte incantata Ana mea.

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Pepsi voiam sa iti multumesc pentru raspunsul in legatura cu laptele, iaurtul si branzica! Si sa nu stergi reteta! Ne mai inspiram si noi.

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

Madi mercik. am sa-l fac si eu la aburi, in steamer. cam cate min se lasa?

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Salutare si de la noi.Azi a nins toata ziua,asa ca iar n-am iesit afara.Am stat doar la geam si Alex era fascinat de fulgi.
Sobi si al meu tot e zgariat pe cap..si cand e prea cald incepe sa se scarpine.ANDRUSCA-bine ai venit printre noi.
Zilele astea fac si eu papanasi,k prea mi-a ramas gandul la ei..Si pana nu uit:LA MULTE LUNISOARE bebeilor si LA MULTI ANI mamicilor sarbatorite azi.Sa aveti parte de tot binele din lume.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
Alex papa

Mergi la inceput