***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)
Raspunsuri - Pagina 13
gabiu spune:
uram si noi la multi ani sarbatoritilor zilei 
Addinel, pentru Maria
Lavini, pentru Radu Andrei ,
Abras, pentru Sara Kaly
Irinuca_usa, pentru Erika ,
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
vas spune:
Ceau fetele.
Netul meu e tare aiurea, nu vrea sa imi deschida nici un capitoul vechi si nici poze nu vad. Maine ii chem pe aia de la firma sa vada ce are.
Multumesc mult de tot celor care mi-au raspuns la intrebaarea cu scosul afara. Imi sunteti de mare ajutor. Am prins curaj si imi scot pitica afara mai mult. Acum nu exagerez ca am citit ce a patit Paflo,deci ne limitam la o jumatate de ora. La noi a venit zapada, e tare frumos afara. Azi insa vom sta in casa ca avem musafiri.
Eliza creste, sta in fundulet, incepe sa traga tot ce prinde, dar o iubesc de imi vine sa o mananc toata.Inca nu avem dintisori, si nici semne ca ar aparea.
Am vazut ca Elteka deja va viseaza.Va dati seama ce importante sunteti pentru ea.?
Andrada chiar nu a aparut???????????? E totul ok???????????????
Sper sa se repare netul si sa mearga mai bine sa va vad si eu puiutii.
Ma duc sa ma ocup de musafiri sa fac papica.
V-am pupat.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
petit_ange spune:
La muuuulte lunisoare pt Maria, Erika, Radu, Sara!!!
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
DidiAlex spune:
Salutare, salutare...
Addinel, pentru Maria
Lavini, pentru Radu Andrei ,
Abras, pentru Sara Kaly
Irinuca_usa, pentru Erika ,
La multe lunisoare!!!!
Pepsi, bataitza. Sa nu stergi nici o reteta, io de unde ma mai inspir. Referitor la papanasi, noua ne plac, dar nu ii facem. si faza acu cu papanasii astia. Joi, sfantii cei doi si la mine acasa tot doi. Toata ziua am fost prin oras m-am intalnit in oras cu sotzul dar nu a fost chip sa stam din cauza lu Nr 1 (Carmen, pacat ca nu ti-ai luat licentza cu formula asta de nr 1 si nr 2 scoteai un ban cinstit
) as ca pe la 18.45 cand sa ne asezam la masa, suna interfonul.
Noi, nu prea avem musafiri nepoftiti, de regula lumea suna, nu era ora de vreun curier, cine-i?! si cand ma uit pe usa, Wooooow, 4 familii imi erau la usa. cu 2 copii. Suprize! au venit oamenii cu 3 kg de gogosi, 3 borcane gem si 3 de smantana, vin, ca la nemtii se gaseste vin numai bun de fiert acu in ajuuuun de Craciun si am serbat vreo 2 ore cu vin fiert si papanasi improvizati din gogosi. Noroc ca era ordine, cat de cat in casa.
Dar cea mai tare faza am patzit-o azi la piscina. Aici e o vreme de iti vine sa te impusti, ploua vant asa ca numai buna e piscina pt prichindei. si abia am ajuns, pana sa umflam aripioarele lu Nr 1 asta a sarit in bazin fix in spatele meu. Ma intorc, nu-l vad. Era ca toporu la fund. Initial il scot de o mana, din a doua incercare. Parca nu eram io, ce calma ce am fost. intr-o viteza a aparut si unul din supraveghetorii de sala. La pus sa respire, nu avea nimik, doar inghitise apa. Ii punem aripioarele, iar a sarit. Bine ca el nu a ramas speriat. Si nu e prima oara cand is asa calma. Mi l-a muscat o javra de okii acu 1 an jumate in fata mea, nici nu am apucat sa schitzez ceva si ca sa nu il crizez si pe el, am fost cat se poate de calma, cu toate ca putea orbi.
Pepsi, ti-am spus ca l-am inscris pe nr 1 la patinaj?
de pe 19 incepem.
Irinusha, si noi tot cu lanternele. Aseara am fost la in Lanternfest, maine avem la noi la gradi.Mda, si io cu 2004 si 3007, dar cu pereche de baieti. 12 sept, respectiv 31 mai. Pai tu de ce credeai ca scriu aici?!
Nr 1 la mine e tare matinal. 6.22 a dat trezirea. Dar el imi doarme la pranz. Si al meu, mai e gelos, vrea toti copii acasa la noi si e un plangacios, cu nu am vazut pana acu.
Tu pe Cristi il ai la gradi de stat sau una religioasa. io sunt in ceatza cu sistemul asta deschis din gradi de la stat. Copii astia umbla singuri peste tot, individualism individualis dar ei asculta de cineva?!
poate urc si io niste poze. acu plec la vizionat pozele voastre.
Ralucami, noi am pus apostila la min afacerilor externe, la mine in land e la Karlsruhe, si e o taxa fixa pusa pe original nu pe traduceri.
Ali24, ai dreptate, iti da-i seama ai mei copii dupa 6 saptamni erau saracii terminati cu imblarile, mereu in alta casa. Tot mai bine auc acasa, asa cap ana la sf anului nu mai plec cu cortu.
Apropo de cort, Cris oare ce mai face?
paflo, cunosc senzatia, as mai scrie remedii, dar sigur tu nu ma citesti.
alynta27 spune:
Salutare!
Cititi va rog asta:
http://www.click.ro/actualitate/doar-un-an-pentru-cresterea-copilului
Ce parere aveti?!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
Paflo spune:
Didialex, cum sa nu te citesc?!Chiar daca sunt mai zapacita si uneori mai citesc in diagonala (spre rusinea mea) sunt deschisa la orice propunere, de orice fel. Poate ca par mai taioasa uneori (ma buseste si acum rasul cand imi amintesc ca mi-a trimis soacra-mea o pacienta pe care a prevenit-o sa nu se sperie de mine ca sunt f categorica de felul meu, dar ca totusi sunt fata buna), dar asta e felul meu de a fi.
Sosolina mea e in continuare cu nasucul infundat, tuseste. A fost tanti doctor de familie la noi si a vazut-o (eu una nu ma simt suficient de obiectiva sa-mi tratez copilul) - are si un pic de rosu in gat. se pare ca totusi nu plimbatul de ieri a fost problema, ci ceva virus colectat ce stiu de unde...si simt ca si eu incep sa ma racesc...asa ca incepem cu Nurofen si Rhinathiol...A!Era sa uit sa ma laud!Soso a inceput sa repete dupa mine!Suntem la silabele: bubu, care o distreaza teribil!
pupam capsuneii si capsunicile!fugim in seara asta pana la fratele meu sa-i serbam un pic prietena.
Florina si Sofia (09.05.2007)
andrusca27 spune:
buna fetelor,ma primiti si pe mine in clubul vostru?
V-am tot citit dar nu am prea putut intra ca am un capsunel tare rau
Am nascut in data de 08.06.2007,un baietel pe nume Vlad,nastere prin cezariana,3000gr. ,51cm.ora 14:30 , apgar 8
Va rog
frumos daca puteti sa ma treceti si pe mine in listuta.
S-a trezit bebeul,treb sa inchid.O sa va povestesc maine despre el.cat este de rau.
Paflo spune:
Desi eu ma voi intoarce mai repede de doi ani la lucru, nu mi se pare corect!
Florina si Sofia (09.05.2007)
alynta27 spune:
Ralucami eu l-am pus pe David in premergator, cu toate ca stiu ca nu e prea bine! Nu-l las mai mult de 20minute! Si nu-l pun zilnic! Decat sa-l tin in brate ( e greu-8 kg) prefer sa-i mai "diversific parcul auto"!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
gabiu spune:
andrusca bine ai venit, sa-ti traiasca capsunelul. Eu nu te pot ajuta cu listuta ca nu ma pricep dar sigur fete saritoare vor face asta.
pupici
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007