***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

l-am dus pe Boby inapoi la socri...e tare trist fara el.

ma uit si eu la filmuletul asta facut azi ca sa-mi mai sting dorul:

boby rade cu mama

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Andradap, pentru Antonio ,

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

paflo, of imi pare tare rau, dar nu-ti mai fa mustrari de constiinta, ca eu il scot peste tot pe david, azi, am fost iar la piscina cu ei, si afara e frig si micutul nu a facut nimic. si mie mi-e frica citeodata in centre comerciale ca merge clima, stai cu mineca scurta si afara e frig!sanatate multa la micuta, ma bucur ca sinteti si voi fani echinaceea, si ca sotul tau e doxa in asta asa ma mai inveti si pe mine despre ea!aici mi-au spus sa nu cumva sa dau inainte de 2 ani la copil, si eu cind am fost gravida si acuma cind am alaptat nu m=au lasat sa iau, mi-au spus ca nu am voie....eu, cind am fost racita acuma ultima data m-am tratat cu echinaceea ce-i dau lui dominic. cind am intrebat de ce nu e voie, mi-au spus ca nu sint teste care sa fi fost facute pe femei gravide, care alapteaza si copii sub 2 ani! tu stii cumva contrariul?poate sotul tau!am sa incerc cu portocala, suna f apetisant!cu dermatita este in acelasi stadiu la noi, sa stii ca ma gindeam azi la piscina ca poate de la apa clorata de acolo mi-a facut, ca a coincis cu mersul meu la piscina, am schimbat detergentul, acuma nu mai beau lapte, si consum f putine produse de lapte, lui dominic la 4 luni i-a aparut dermatita, vreau sa vad daca e de la detergent, lapte, sau piscina...tu ce zici?poate fi de la clorul din piscina?auzi si eu zic ca esti fata buna!mie imi plac persoanele directe!felicitari ptr bubu. al meu ride cind fac ca si catelul si cind ii zic mama, sau stranut!tu, vei folosi premergatorul?

irinusha, ma inscriu si eu in clubul copiilor matinali, dominic in cel mai fericit caz doarme pina la 7 7.30, iar david de pe la 5 se tot fitiie, il mai pacalesc cu titi....dominic a fost alergic la proteina de vaca cu soc anafilactic!asta pina acuma 3 luni, nu a mincat NIMIC ce putea contine lapte vaca, asta timp de aproape 3 ani jumate!si mi-au spus ca david are "sanse" 85% sa fie alergic, si cel mai rau poate fi alergic la altceva decit ce a avut dominic. si cind am vazut eu petele de dermatita pe piciorusele lui david.....am incremenit! acuma, incerc sa vad daca e de la lapte, detergent sau clorul din piscina. ma rog la toti sfintii sa NU fie alergic! numai eu stiu cum am tras=o cu dominic, daca cineva vrea sa stie ce e sa scoata din alimentatie TOT ce contine lapte vaca(brinza, iaurt, pudra lapte, caseina, etc) din alimentatie timp de 1-2 luni. e un cosmar....laptele de vaca este in ff multe produse, pina si in salam, oricum a avut si partile ei bune, ca am mincat mai sanatos!dar nu as vrea sa mai trec prin asa ceva. din pacate timpul nu-mi va permite sa fiu activa si la nazdravani, dar voi intra din cind in cind!si eu l=am vaccinat pe dominic si pe david dar cu vaccinurile care se fac la bebei,varivaxul nu am apucat sa=l fac lui dominic ca la 1 an fix mi l=a facut, dar el nu a ramas cu urme!singurul pe care nu l=am facut este rotatequl, cotra rotavirusilor, eram indecisa, si nici cel antigripal nu=l voi face, tot din cauza experientelor negative!si noi am facut prevnarul.tare frumoase poze

graviduta, da asa am auzit si eu cu brinzica, eu una nu am facut niciodata, dar eu vorbeam de brinza normala cind ii spuneam lui madi. din cite stiu eu laptele praf nu e voie sa=l fierbem

motannel, eu, cind ii dadeam lui dominic cereale preparam laptele praf separat si apoi amestecam in cereale(care nu contineau lapte praf), dar la inceput in primele luni ma mulgeam ca nu erau cantitati mari. acuma la fel voi face in primele luni ma mulg, apoi le fac cu apa

didi,hai pe la mine si-ti fac io papanasi! acu ca ai vorbit, mi-e dor si mie de boujolais nouveau, era vinul de craciun in franta, asa fiert cum il beam la strasburg in piata de craciun si mincam castane coapte.....hai ca am ris tare la faza cu nr1.....esti mortala!auzi, da tu mergi la baie cu amindoi singura? eu, merg numa cu david, sau toti 4. lui dominic ii e inca frica sa intre in apa, ca a cazut odata la noi in piscina si cred ca s-a sperita putin.....si sta numa in brate!asa ca mi-ar fi tare greu cu doi in brate....aici sint tot felu de colaci in care ii pui, azi a dat din picioare dominic cu vesta de apa si tuburile!nu, nu mi-ai spus, patinaj pe gheata sau cu roti? super, nu e inca prea mic?eu, l=as da la ski, ca doar sintem in tara lui "mos cracila"dar la anu cind e mai mare david, ca la -20C e greu sa ies cu el

andrusca, bine ai venit, si felicitari ptr baietel!

in legatura cu, concediul de maternitate aici ai de ales intre 2 planuri, sau iei pe cel scurt de 9 luni si-ti da 75% din salar, sau iei 11 luni si-ti da 70% din salar brut timp de 6 luni si apoi 55%. eu, am ales sa stau mai mult cu bebe acasa, deci planul mai lung, cind am socotit la bani iesea cam tot pe acolo. si acuma e bine, ca inainte nu era decit 6 luni, in sua am inteles ca este 3 luni, si angajatorul e obligat sa-ti tina postul....in schimb dupa ce te intorci iti poate multumi ptr servicii....

miniuta, chiar am verificat in albumul tau si am vazut ca nu erau poze noi, acuma ma uit la pozele noi, sint atit de frumoase.....ce frumos e de-ti vine sa-l maninci!

ali24, cei prajiti nu am facut niciodata, as vota da zice ca e reclama, dar daca lasi spatii si nu pui www?nu reusesc sa intru

nu a reusit nimeni sa dea de andrada?parca erau fete care se sunau cu ea....? andrada la multe lunisoare lui antonio!!! pe unde umbli?ca vreau sa vad poze cu frumosul!

addinel, cu jucariile o sa ajungi la sapa de lemn . depinde de scaunel, sint scaunelele care se pot lasa pe spate ptr bebei de la 4 luni, si unele care nu se lasa pe spate ptr bebei de la 6 luni care stau bine in fund. cel putin asa e aici.la noi la ikea sint scaunele de masa f ieftine si practice.cartoful dulce se fierbe ca si cartoful clasic, dai jos coaja si il fierbi.e delicios, si natural dulce.ii va placea, cel putin eu toti bebei de care stiu le place. eu il las in aparat la abur cam 15-20 min

sobi, bafta la examen!

madi, cu placere, reteta am sters-o deja cind am citit

tamara, eu, am gasit leacul leacurilor ptr constipatiedin greseala. laptele de soia, eu, am fost ani de zile constipata, si in prima sarcina a fost crunt, in a doua consumam zilnic lapte soia n-am avut nici odata probleme. la bebei e laptele de soia special ptr bebei.

ella, cind il vei putea tine pe bobita acasa cu tine?e tare scump mai si iti seamana tot mai mult! auzi si dominic a avut acelasi leagan i-a placut la nebunie, si pe despre copii unde zice ce face bebeul pe luni am citit ca daca stranuti rid bebei, si am stranutat si eu si asa e, ride, dar al meu inca nu ride in hohote asa, tare frumos e bobi tau!tine-l linga tine si nu=i mai da drumul, cind sint mai mari se obisnuiesc mai greu cu schimbarile, uita usor si rutina e f importanta ptr ei!

azi am fost la piscina toti 4, a fost tare frumos....si m-am tuns scurt

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ella, super misto rade bobytza al tau. Am ras si eu de rasul lui.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o intrebare: se face baie la copii daca sunt raciti?
Pupam capsuneii si capsunicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by Ninutza

Fetelor am si eu o intrebare: se face baie la copii daca sunt raciti?
Pupam capsuneii si capsunicile!

Mai sa stii ca io i-am facut la recomandarea dr!Zice ca iese raceala mai repede.Apa mai fierbinte si putina frectie acolo in apa,apoi infofolit bine.La noi a mers.Mai avem doar putintei mucusori care se duc si ei cu batista belusului.Acum fiecare mama face cum simte caci intodeauna o mama stie exact ce este mai bine pentru copilul ei.Te-am pupat si sa se faca repede bine.

LA MULTI ANI CAPSUNEILOR SI CAPSUNICILOR DE ASTAZI!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

FETELOR MIE MI SE PARE O PROSTIE CHESTIA ASTA CA DUPA 1 AN SA MEARGA MAMELE LA MUNCA!PAI ORICUM LA 2 ANI NU AI CU CINE SA LASI COPILUL LA GRADINITACA NU TI-L PRIMESTE,ASA DE LA 1 AN CE FACEM PLATIM BONE?NE DAU EI BANI SA PLATIM BONE?PAI COPILL ARE NEVOIE DE MAMA NU DE BONA.CINE ALEGE SA SE DUCA LA SERVICI MAI DEVRERME ISI ASUMA ALEGEREA,DAR IO CRED CA NU AU NICI UN DREPT SA NE OBLIGE SA NE LASAM COPII ASA DE MICI CU O STRAINA!
SUNT DE-A DREPTUL REVOLTATA!
POATE NU SE VA VOTA ACEASTA LEGE CACI MI SE PARE STUPIDA!!!!!!!!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Andrei a mers aseara pentru prima oara "de-a busilea". A fost prima oara cand si-a folosit si manutele. Pana acum stia ce sa faca cu picioarele, dar mainile ii ramaneau pe loc.

monicoasa, felicitari pentru dintisori si "tata"!

ali24, bine ai revenit in tara!

Irinusha, am vazut pozele. Mie-mi place tare mult de baietelul tau! E asa de simpatic si dulce!
Il inscriu si eu pe Andrei in clubul copiilor matinali. Se trezeste zilnic la 6. Sunt si exceptii dar foaaarte rare. Si eu sunt o somnoroasa de fel.

DidiAlex, cainele l-a muscat de ochi? Groaznic! Ce bine ca ti-ai pastrat sangele rece. Am citit ca asa e bine sa reactionam de fata cu cei mici ca sa nu ii alarmam si pe ei.

vas, am vazut pozele Elizei! Ce durdulica este si ce copanele are!

alynta27, auzisem si eu de treaba cu un singur an pentru cresterea copilului. Mi se pare o mare tampenie. Nu mai stiu ce sa inventeze ca sa nu dea bani. In loc sa se gandeasca la marirea sumei de 600 ron... M-am enervat...

andrusca27, bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca baietelul si sper sa se cuminteasca cat mai repede!

miniuta, ce mare s-a facut David! Am vazut pozele noi.

ali24, nu reusesc sa deschid linkul dat de tine, ca sa votez capsunica.

ella, ce dulce e Boby cum rade! Imi inchipui ce simti cand il lasi la soacra ta si gasesti apoi casa goala. Trebuie sa fie tare greu.

Pepsi, nu ne arati si noua cum te-ai tuns?

Erika de Irinuca_usa
Antonio de Andrada
(pe unde umbli?)
Maria de Addinel
Radu Andrei de Lavini
Sara Kaly de Abras

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

DOXINU si eu ma gandeam sa-i fac o baie mai calda in ideea ca-i trece mai repede raceala. Multumesc pentru raspuns...e bine sa aud mai multe opinii.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

andrusca27, te-am trecut in listuta. Sa ne spui si ziua ta de nastere.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput