LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Fetelor ce mai stiti de pampers-ii cu elastic pe laterala? Astia noi care au aparut acu au? Trebuie sa cumpar si as vrea sa iau cu elastic.
Luminati- ma.....Multumesc.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by saryta

Asiza - uite www.medishop.ro/product_info.php?products_id=120&osCsid=4598632c46a119eac2fb8a0b465d5eca" target="_blank">aiciaparatul de aerosoli pe care il am si eu ... iar aici discutii despre el. multa sanatate.

asiza, acelasi omron c28 l-am comandat ieri, m-au sunat aseara sa-mi spuna ca-mi ajunge pe marti, l-am comandat de pe un alt site medical, dar pretul e tot 250ron tva inclus. si daca nu ma insel si acs are tot din asta, victor al ei l-a folosit o vreme.
ma bucur ca denis e mai bine

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

E crestinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A fost botezata bubamara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a fost super, grozav, extraordinar: biserica frumoasa, pe drum de tara, interiorul f frumos pictat, cald si bine; n-a zis nici pas decat cand a udat-o pe cap, se tinea cu mainile de cristelnita si opunea rezistenta; de cate ori se apropia popa de ea s-o miruiasca sau s-o atinga cu crucea il impingea cu mana si scotea un tipat scurt; in rest toate bune si frumoase, intreaga slujba a durat 35 min.

Acu lumea se betzivaneshte si mananca bucate alese, bubamara doarme si eu-s tzintuita langa ea 2.30 h; li s-a facut mila de mine si mi-au adus un blid de mancare....glumesc, dar chiar mi-au adus!

Dimineata cand am plecat era soare, acu ninge de nu vezi in departare. M-au impresionat f mult cele cunostinte care au venit tocmai din oras, invoiti de la servici, au stat la botez, ne-au fost alaturi, au felicitat fata, dauit "daruri" substantiale si au plecat inapoi in oras din varii motive....Ne iubeste lumea, ma gandeam daca eu as face pt altii gesturi d-astea...

raspund scurt: marar pun in piureul de cartofi si n-am observat nik deranjuri; atza rosie niciodata nu i-am pus stitzi ca eu nu cred in d-astea; olita avem dar dupa evenimentul de la 10 luni n-am mai pus-o si nici n-o s-o pun curand, lasam pe la anul; ne iubim toata ziua buna ziua - vine la noi si inchide ochii sa fie pupata si se pisiceste pe langa noi, isi pune capsorul pe noi, ne pupa cu gura deschisa larg si trage s-o limba!

MADALUTA, felicitari, speram sa fie 100% fetitza!

ACS, DIANOCICA, DONIA , oi fi minunata...dindata ce fac parte din cat. Minunate de nov-dec 2006!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by saryta

Fetelor ce mai stiti de pampers-ii cu elastic pe laterala? Astia noi care au aparut acu au? Trebuie sa cumpar si as vrea sa iau cu elastic.
Luminati- ma.....Multumesc.

eu nu am vazut nici o diferenta intre pachete. deci, cum iti e norocul daca aflii de ceva diferenta, lumineaza-ma si pe mine ca si mie aia imi plac mult

dianocica ii pun de mult marar in supa, dar il fierb cu supa, il si blenduiesc, nefiert nu i-am dat. oricum, noi nu am avut nici o problema
ma musca! sunt vanata peste tot, am avut semn pe mana 3 zile si nu mai pot. e singura chestie care ma enerveaza. ii tot explic, dar nimic. pe florin nu il musca. doar pe mine. dar NU MAI POT!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

No, fetili, am din nou o veste proasta: urocultura pozitiva, Proteus peste 1.000.000 ufc/ml urina. Am hotarat: luni dimineata la 7 suntem in Cluj, la prof. Nanulescu, am sunat aseara, f.f.f dragutz , ne-a si programat de urgentza.
De multa vreme voiam sa mergem la Cluj sa vedem odata pt. totdeauna ce se intampla cu refuzul asta indarjit al lui david in ce priveste orice fel de mancare. Dr. nostru pediatru nu l-a recomandat cu caldura pe prof asta, spune ca e o somitate in domeniu.
I-am prezentat pe scurt , telefonic, problema noastra si a zis ca pt. mai multa sigurantza va recolta urina prin sonda, o, Doamneeeeeeee!! Cred ca e groaznic de dureros. Plus ca David nu e decalotat. Dar dr. a precizat ca recoltarea prin sonda e singura care inlatura orice risc de contaminare si atunci stim sigur daca e sau nu infectie urinara. A zis ca nu are nevoie de analizele facute in Sm pt. ca nu are incredere, reluam toate investigatiile de la 0.
Eu sunt f.f.f fricoasa, dar pur si simplu am hotarat ca nu mai pot trai in incertitudinea asta. Sunt datoare fata de David sa fac tot ce-mi sta in putintza pt. a lamuri problema asta cu nemancatul si cu uroculturile care tot ies pozitiv. Stiu ca va fi f.f traumatizant pt. el, il va durea fioros, il vor chinui si probabil ma vor scoate din cabinet, ca asa mi se intampla de fiecare data, atata plang, pana cand nici dr, nici asistenta nu-si pot face ca lumea treaba.DAR trebuie sa fac ceva.
Sotul nu e de acord, zice ca tot chinuim copilul degeaba, dar eu cred ca mai bine merg de nebuna, decat sa fie o problema cat de mica, pe care s-o lasam netratata si sa se agraveze.
Plus infectiile urinare repetate nu sunt normale la baietei, se poate suspecta si malformatia aia, reflux vezico-uretral.
Dr zicea ca daca si uroculturile facute de ei, vor iesi pozitive in mod repetat , atunci va fi necesara si o cistografie. Fioros!!
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici...
Dar parca de cand am luat hotararea sa mergem la Cj, sa facem, sa dregem, parca ma simt mai linistita, mai puternica. Macar stiu o treaba, aici tot pun la indoiala ba rezultatele uroculturii, ma amagesc ca-s contaminate, ba nu am incredere in dr de aici.
Asiza, ai auzit de prof asta?? E totul in regula?? Stiu va voi ati facut cistografie, e chiar atat de traumatizanta?

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Eu stiam ca mararul ajuta la eliminarea gazelor..si aici se vand ceaiuri infantile de musetel cu pulbere de radacina de marar...

Dianarus cola inseamna coada, de animal sau coada ta de par...dar culmea e ca mai inseamna si lipici...ai grija cum induci pruncu-n eroare

Marani...sa va fie de bine crestinarea, si serveste-ne si pe noi cu niscaiva poze si te iertam...

Dayanaraplanul meu ar fi asa: eu sa calatoresc pe baza de carte de identitate(c-am auzit ca nime nu-ti mai cere pasaport de la 1 ian, asa-i a_deju? fetili care ati zburat anul asta in strainatate?), iar pruncu sa-l trec pe pasaportu lu tac'su...sau pasaport individual spaniol pe 2 ani. Cica se poate face unul de urgenta valabil pe 3 sau 6 luni...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Laura13
ma musca! sunt vanata peste tot, am avut semn pe mana 3 zile si nu mai pot. e singura chestie care ma enerveaza. ii tot explic, dar nimic. pe florin nu il musca. doar pe mine. dar NU MAI POT!!!!

Pai dai copilului un ciolan de la sunca afumata si sa vezi ca nu-ti mai are treaba...
Al meu musca de patutz...cand il mananca gingiile...

Roxanica..nu stiu absolut nimic despre uroculturi si infectii, dar speram ca totul sa treaca repede si puitl tau sa nu simta nimic

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

La multi ani, TUDOR si DELIA !!!

Marani, felicitari pt. micutza crestina!! Ma bucur ca botezul a fost reusit si ca au participat prietenii dragi voua!
Dbunny

David al meu

Mergi la inceput

Dianarus, imagineza-ti ca eu sunt asa de o luna si 10 zile, de la 1 oct s-a instaurat greva foamei si n-a mai plecat... Sper din suflet sa nu fie bolnavior Marc, sa fie doar vina dintisorilor.

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

marani, sincere, calde si dragastoase felicitari pt nora mea proaspat increstinata! de abia astept sa va vad in poze! si ma bucur tare ca a iesit bine si ca ati reusit intr-o locatie asa speciala!

dbunny, merci

laura, si eu sunt muscata in locuri ciudate... de coaste, de genunchi, de piept... ma msuca oricuand ma prinde. dar treaba asta e de vreo 2 saptamani. si nu numai pe mine. eu zic ca sunt dintii ca e indarjit la orice chestie "muscabila"...

roxanica, nici nu stiu ce sa spun. sper sa fie ok dupa drumul la cluj. sa ai un diagnostic corect si o abordare profesionista a problemei - daca e problema. macar o data pt totdeauna... sa tragi linie si s-o luati de la capat. prea v-ati chinuit cu inapetenta. eu sunt intru totul de acord cu decizia ta, desi nu va fi usor nici pt david, nici pt tine. iti tin pumnii sa fie totul ok, in sfarsit...
cat despre greva foamei... binele nostru cu mancatul a tinut de prin 21-22 octombrie pana acum cateva zile. nici 2 saptamani. DAR, de fiecare data cand a avut perioade lungi de ne-mancat s-a cofirmat cate ceva, sti tu povestea bolilor noastre...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput