ce stiti despre aparatul de aerosoli? de care?

ce stiti despre aparatul de aerosoli? de care? | Autor: Saso

Link direct la acest mesaj

avem o fetita de aproape 4 anisori
un copil rosbust alaptata pina aproape la 1 anisor
s-a vazut acest lucru
dar de cind mergem la gradi .. totul e pe dos
ne confruntam cu uscarea nasului, apoi se infunda apoi apare sforaitul apoi tusea.. si tot asa in cicluri de 1 saptamina bine si iar una prost
acum simbata a facut si febra
in rest ea e bine dispusa si plina de energie, are pofta de mincare de joaca.. doar ca atunci cind vine somnul.. saraca se chinuie ingrozitor sa respire, mai ales ca nici nu prea stia pina prin octombrie anul trecut ce e aia nas infundat
am auzit de la un tatic ca mamica lui stie de ceva aparat de aerosoli..pina dau e de mamica ..va intreb pe voi ce stiti care folositi si ce ma sfatuiti!

va multumim tare!

“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Noi avem unul de la Omron. Suntem multumiti, a costat 360 RON, adica 100 euro.
Nicoleta
http://www.medishop.ro/product_info.php?products_id=120&osCsid=4598632c46a119eac2fb8a0b465d5eca
Asa e al nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Noi avem unul de la Omron. Suntem multumiti, a costat 360 RON, adica 100 euro.
Nicoleta

de unde l-ati luat?
cum functioneaza ca taticul .. nu a prea stiut decit ca baiatului ii e mai bine si ca se poate pune in el orice.. si e o masca pe fata!

merci tare
cel salin e un fön care are filtru de sare si sufla aer sarat in camera
nu prea ne-a ajutat
nasucul e uscat tare!

“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Aparatul cu aerosoli si cel salin sunt lucruri diferite, nu?
Daca da, care ar fi mai indicat?

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Se cheama aparate pt aerosoli, insa substanta (lichid/praf) ti-o recomanda medicul. Gasesti aparate Omron sau Master sau altele. Sunt pt uz casnic dar si profesional(pt spitale). Mai bine intrebi medicul cam ce aparat, sau daca ai gasit, sa intrebi daca e bun, daca va satisface nevoile copilului... Eu nu as lua dispozitivul pt aerosoli in care se pulverizeaza spray-ul, pt ca mi se pare dificil pt un copil sa il foloseasca, de aceea am ales un aparat electric.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

revin, eu am luat tot omron, si tot pe la 100 euro. gasesti la farmacii

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Noi chiar saptamana trecuta am cumparat un aparat de aerosoli, pe care l-am si folosit la greu , de 3 ori pe zi , pentru baietel. Se numeste Nebula , insa e luat de aici , din Italia (125 euro).E prevazut si cu o seringa mai mare de plastic, utila la spalare nasucului. Medicamentele nebulizatoare trebuie sa fie prescrise de medic .

Mergi la inceput

ca eu am cititi in cartea in germana cu sfaturi din batrini vizate de pediatri ca ar fi ajutataor sa facem inhalant din 1 lingura sare si un pumn de flori de musetel la 1 l de apa. de acolo ne-a venit cu taticul conversatia
intr-adevar e mai bine dar e greu de facut.. sa stea la distanta de vasul cu apa clocotita si totusi deasupra lui...
am gasit pozitia pe burta in patul nostru mare si eu o tin de frunte si punem un scutec de pinza pe caput.. merge dar anevoie si mi-e frica sa nu cumva sa se atinga de vas

merci

Mergi la inceput

chiar nu stiu ce pediatru mai recomanda inhalatiile astea, al copilului meu, nu le recomanda. dupa aburul asta cald, copilul ar trebui ferit de rece, de curent, fruntea sa fie acoperita, si... e cam dificil. oricum, substantele folosite acum pt inhalatie la ap de aerosoli au efecte imediate si nu apar complicatii, si e mult mai simplu pentru copii sa stea cu masca pe fata decat cu prosopul in cap, deasupra aburilor calzi.

Mergi la inceput

nu stiu ce sa zic
Nathalie s-a simtit vizibil mai bine dupa ce am facut inhalatiile cu sare si musetel de ieri
azi noapte a reusit sa doarma cu gurita inchisa si n-a mai sforait si s-a odihnit
nu stiu ce sa zic de aparat: cum se pune si ce se poate pune in el?
eu tare merg pe leacurile babesti prima data..si uite ca se pare ca copilului ii sint de folos
mi-as lua aparatul ca sa nu mai stam asa aproape de cratita fierbinte.. ca ma infior dar pot pune in el musetel si sare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Saso, aparatul de aerosoli (nebulizer) se foloseste pentru administrarea de medicamente la pacientii cu astm (de obicei). Sint medicamente care ajung astfel direct in plamini.
Din cite spui tu tie ti-ar trebui un aparat care faci aburi (humidifier, nu sint sigura cum se traduce). Exista doua variante, cu aer rece sau cu apa calda (in astea se pot pune si ceaiuri sau unele medicamente gen cele mentolate pentru raceala.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput