LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianarus intrebarea e: cum il conving ca nu sunt o chestie "muscabila". acum, sincer, ma termina psihic! ma prinde.....asa, un pic de piele si strange!! chestia e ca eu ii dau degetul sa il roada la masele, stie ca nu are voie sa ma muste de deget, dar cum imi prinde umarul, piciorul, sanul, burta, mana, orice musca cu dintii. cu dintii!! deci, nu cu zona maselelor.
dbunny n-ai vazut ce zice pediatra: nimic pana la 20 de ani desi un ciolan n-ar fi o idee rea.
roxanica eu zic ca e bine ca te duci. si eu m-as duce. doamne fereste de ceva trebuie tratat sa nu fie mai rau. daca nu e nimic macar vei putea scapa de dubii, ingrijorari, ganduri negre, nopti nedormite. el va uita repede. si sper si tin pumnii sa nu fie f dureros pt mititelul David.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

marani, felicitari pentru botez! asteptam poze!

Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

marani - felicitari

roxanica imi pare asa de rau pentru voi, dar e cel mai bine sa faceti analiza si sa gasiti in sfarsit o solutie, sigur nu e grav din moment ce baietelul e vesel dar acum se va rezolva si problema cu mancatul, o sa vezi

dbunny - ar fi bine sa poti calatori doar cu buletinul, ca e mare bataie de cap pe la consulatul romaniei

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanica...ai folosit de doua ori cuvantul FIOROS! ...Fata draga, nu e chiar asa rau, sa fii linistita!!!! Nu e nici placut, mai ales daca David nu e decalotat, dar noi am trecut deja prin asta plus alte analize si mai si...Prof. Nanulescu...Pedi III...foarte bun medic!!! Intr-adevar, daca v-au iesit de atatea ori rezultate pozitive la urocultura e nevoie de recoltare cu sonda. E cel mai sigur mod si urina nu va fi deloc contaminata cu alti corpi straini, deci precizie 100%. Sonda care i-o introduce pe putzuca e atat de subtire incat eu ma indoiesc ca-l va durea...e neplacut putin, dar Denis a urlat mai degraba ca il tineam nemiscat decat ca i-au pus astia sonda! ...Cisto de asemenea presupune introducerea unei sonde, injectarea de lichid de contrast si radiografierea vezicii urinare si a uretrei pentru a se despista un eventual reflux vezico-ureteral. E MAI BINE SA STITI din timp, decat sa fie compromis rinichiul ulterior!!!! Facem asa: daca ai nevoie de ceva, inclusiv de un blid de zama suna-ma la 0745/619264. (da' daca vrei zama sa-mi zici ca n-am facuta si -ti pregatesc una-doua)... Hai, fruntea sus ca totul va fi bine!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Dianarus, multumesc mult pentru info...am retinut, daca va fi nevoie investim si-n asta! ...Imi pare atat de rau ca Marc nu papa...Imi dau seama cam cum e break down-urile astea...sa fi tare! Eu va tin pumnii sa nu va imbolnaviti iar!
Marani, felicitari pentru crestinarea micutei bubamara!!!! Sa fie intr-un ceas bun! Astept pozele!
Laura, daca te consoleaza cu ceva si Denis musca...n-am ce-i face...treaba cu explicatiile nu prea tine si nici nu-mi vine sa-l musc inapoi ca sa-i arat despre ce-i vorba...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salut!
Azi am avut o criza de disperare....dimineata am gasit un cheag pe chilot...Api au inceput scurgerile maronii...Efectiv am innebunit. Bineinteles k am fugit la d-na lutescu( dr mea, nu cea la care am fost ieri). M-a primit fara nicio prblema, chiar nu m-a lasat sa astept...Mi-a facut echo si nu a vazut nimic alarmant...Nu si-a dat seama de la ce ar putea fi.Mi-a interzis sa-l mai iau pe darius in brate si mi-a dat 3 nospa si 3 duphaston pe zi.M-a intrebat daca mai fac un baiat k ea asa crede. Am rugat-o sa se uite mai atent, dar a zis k e prea devreme sa se pronunte si daca nu e sigura nu-i place sa faca presupuneri. oricum mi-a sadit si mai mult neincrederea.Oricum mi-am dat seama acum k asta conteaza cel mai putin. important e sa fim bine pana la capat.
Totusi voi scoate carutul roz de la semnatura...
va pup

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Alexandra, am vazut pozele cu Mark...doamne, cat de frumos s-a facut!!!! ...si se vede ca ai mai slabit!!!!!! Bravos!!!
Madaluta, ai grija de tine!

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Asiza, multumesc mult Desi, sceptica si speriata cum sunt la ora asta, am impresia ca doar ma incurajezi si in realitate procedura chiar e fioroasa. Nu te supara pe mine...dar sunt tare suparata...
Iti multumesc mult si pentru blidul de zama, dar fratele meu e in Cj, am cazare, mancare, la capitolul asta stau bine. cu psihicul sunt la pamant.
Mi-ar fi placut sa va intalnesc, pe tine, pe Manu, sa povestim, sa-i cunosc pe Luca si Denis, dar chiar nu pot promite nimic. Nu stiu daca ne va interna au ba, cate zile trebuie sa stam pe acolo, ce complicatii mai pot aparea, etc. Oricum , daca vestile vor fi imbucuratoare si David se va simti bine,poate va invit io la o zama...
Memorat nr. de tel, multumesc mult de tot.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura si d de cele mai multe ori doar deschide si inchide usile. nici nu prea are acces decat la haine deci..nu i asa interesant...

madaluta tin pumnii sa fie totul in regula

roxanica e bine ca veti obtine un rezultat sigur. va tin pumnii la amndoi, lui david sa nu il doara si tie sa fii tare pt el, sa nu te simta stresata.

d de doua nopti e iar in treziri, aseara cu parturile, azi marait iar... abia a adormit de pranz, compelt aiurea pricum..si cand s a trezit era fierbintel. l am lasat sa se dezmeticeasca, i am luat temp. 38,2. am zis ca daca ajunge la ,4 ii pun paracetamol. n a mai crescut dar nici nu da inapoi. insa cred ca s a odihnit un pic si e mai putin marait. mancare ioc, tzi e baza. sper sa fie doar o stare generala proasta de la masele desi eu nu prea cred asta cu temp de la dinti. il mai las un pic si daca nu da inapoi ii dau totusi ceva.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Roxanica, sper din suflet sa veniti pe la noi sau sa ne intalnim pe undeva...oricum, da un PM sa am si eu nr tau de tel si mai vorbim...sa stii ca chiar ti-am spus realitatea, nu doar te-am incurajat...nu e chiar atat de rau precum gandesti tu...e normal sa fii sceptica si speriata (asa am fost si eu de multe ori cand a venit vorba de Denis), dar vei vedea ca e de bine...Sa stii ca la Pediatrie III sunt medici foarte foarte buni! Esti pe maini bune! Pupici

Edit: Dupa urocultura, daca va veni vorba de eventuale probleme nefrologice, iti recomand un medic bun, dr. Bizo, seful Clinicii de Nefrologie Pediatrica. El ne urmareste si pe noi. E la Pediatrie II...

Slideshow

Mergi la inceput