LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
iti trebuie foaie de drum...e valabila 30 de zile si doar dus, am fost eu la consulat cand i.am facut certificatul de nastere si am intrebat
pasaportul pt el il fac in tara, la urgente mi.l fac intr.o zi sau 2
stiu ca nu are nimic, inainte cand era mai mic statea in brate e ok, dar acum vrea pe jos mereu si cand sta in brate si e f obosit tre sa stau in picioare in niciun caz jos, de aia ma intreb cum o sa rabde
Precis? Dani n-are certificat romanesc, si cred ca nici nu-i fac, destula bataie de cap am cu transcrierea certificatului de casatorie spaniol... inca-l mai astept, a depus mama actele asta vara...
deci, eu ma gandeam ca Dani fiind de tata spaniol, nascut in Spania... ii fac pasaport spaniol....sau il trec pe pasaportu lu tac'su....nu ?
Am plecat la cumparaturi, v-am pupat
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
lizzy spune:
merci de raspunsurile cu olita. stiu ca s-a mai discutat dar... ups, nu eram atenta. la ianis ne-am grabit, de la 9 luni l-am pus, n-am avut refuzuri, a fost ok, dar marc e... altfel, parca nu-l simt pregatit... ok ramane pe mai incolo.
si merci din nou celor care s-au uitat la ochii lui marc. e asa de pe la 3 luni. un fel de cenusiu-verde inchis-caprui... asa ii are tati, dar pe nuante ceva mai deschise. in soare juri ca-i sunt verzi. in casa zici ca-s gri-fumuriu. credeam ca vad eu aiurea...
alex, nemaipomenit ce mare s-a facut mark de cand nu l-am mai vazut! 
dianocica, m-am topit si eu...
d mic. de abia astept sa dea si marc pusi asa...
kokorina... portocaliu zici? si parca nu stia sa mestece...![]()
dandusa, vin si eu din urma... inca pe 29, dar nu mai am mult... nu stiu de ce imi inchipui ca la 30 ma maturizez si eu...![]()
dianocica, e prea grea pt mine. problema. adica n-am inteles-o. poate dupa o noapte in care sa dorm mai bine... pune-o bine, o cer eu...
laura, sper sa fie totul bine la interviu, sa scapati de stresul asta...
dia, nici marc n-are/n-a avut ata rosie la mana. ianis a avut... intre timp m-am mai desteptat si eu...
mi-e dor de danita si dolores! ma gandesc la voi doua si va pup tare!
dbunny, te rog mult scrie-mi cuvintele de la vaca lola! link-ul dat de dandusa: http://www.tvcopii.ro/?p=172
si despre butoaie si corabii... ieri seara am avut un nervous breakdown. adevarat, cu acte in regula. motivul e simplu: e a 5-a zi concesutiv cand face asa: n-a mancat nimic toata ziua, a baut laptele la 6 dimineata, un pic de suc la 10 si un pic de ceai la 3. de fiecare data i-am rpegatit cate 3 feluri, in speranta ca macar 2 lingurite sa ia. no way, se arcuia in scaun, maraia si se uita cu repros la mine. m-am straduit sa raman calma dar am inceput sa ma intreb serios daca nu e semn de boala. pur si simplu am izbucnit in hohote de plans isteric. m-am dus la baie, am bocit bine, m-am spalat pe fata si m-am intors cu o durere de cap... si i-am facut lapte, am chemat-o pe mama sa i-l dea si am iesit la o tigara. nu puteam sa-l privesc, ma bushea plansul. de-astea n-am mai facut de la depresia dupa nasterea lui ianis. nu ma puteam controla. stiu ca poate nu mananca din cauza dintilor. sau are rosu in gat, sau infectie urinara, sau otita, sau ceva nou ce inca nu am avut. marc, daca e sanatos, mananca orice, nu are preferinte. daca nu mananca atatea zile la rand e bai. stau in fiecare zi cu inima cat un purice. de aseara pana azi mi-a trecut supararea, acum sunt ok. la
amiaza om vedea, sper totusi sa pape ceva. sau macar sa fie greva de dinti si atat.
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Laura13 spune:
dbunny nu gasesc omultul ala care face plecaciuni. dar, daca te uiti atent, ma vezi cum ma plec pana la pamant. ma ridic. iar ma aplec. iertare, iertare. indurare. va rugam. ok, gata, invitam toate mamicile, toti bb-ii si toti taticii!
dianarus offf, poate e doar o perioada. sigur, e doar o perioada. nu e bolnavior. nu se poate iar! ma rog la DD sa fie totul bine, sa fie o revolta, o scurta criza de la dinti, orice, da nu boala! va pupam pe toti cu mult mult drag!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dbunny spune:
La vaca Lola la vaca Lola
Tiene cabeza, tiene cola
Tiene cabeza, tiene cola
Y hace muuuu
Asta-i tot...se tot repeta...
Vaca Lola vaca Lola
Are cap, are coada
Vaca LOla Vaca Lola
Are cap, are coada
Si face muuuu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dayanara spune:
dbunny - daca deocamdata nu are nici certificat nici pasaport, tot iti trebuie o foaie de drum sau ceva eliberat de autoritatile de aici, daca.l treci pe al lui nu.ti mai trebuie, da nah cred ca cel mai bine suni si intrebi
ma amuza rau vaca lola in romaneste 
am observat ceva , ivan cand il las la televizor nu se uita nici la desene , nici la muzica , doar la emisiuni unde vorbesc mai multi oameni ...talk showuri ceva de genul asta, pe afara la fel nu se uita la animale de nici.o culoare in schimb se duce la oameni si.i ia de mana sau se uita la ei si asteapta sa.l bage in seama
ivan si dayanara
dayanara spune:
aaa despre cascaval i.am dat din ala mai moale si nu s.a omorat, a molfait putin, branza proaspata nu.i place iar ulei de msaline ii pun mereu in piure
ivan si dayanara
dianocica spune:
ati dat marar? i am pus ieri in iaurt si am amestecat cu cartofi. a iesit bun rau dar atatea parturi a avut dupa...si asa s a chinuit cu ele...dumnezeule..nu are de la ce sa fie decat la marar. plus maselele care ne toaca marunt...
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
asiza spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ati dat marar? i am pus ieri in iaurt si am amestecat cu cartofi. a iesit bun rau dar atatea parturi a avut dupa...si asa s a chinuit cu ele...dumnezeule..nu are de la ce sa fie decat la marar. plus maselele care ne toaca marunt...
Impotriva bannarii aelitei
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Da, i-am dat. In mazare mereu pun marar. Nu e proaspat. E dintr-ala uscat, la pliculet. N-am observat nimic in neregula.

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
saryta spune:
Asiza - uite www.medishop.ro/product_info.php?products_id=120&osCsid=4598632c46a119eac2fb8a0b465d5eca" target="_blank">aiciaparatul de aerosoli pe care il am si eu ... iar aici discutii despre el. multa sanatate.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Tiene cabeza, tiene cola
Tiene cabeza, tiene cola
Y hace muuuu
Asta-i tot...se tot repeta...
Vaca Lola vaca Lola
Are cap, are coada
Vaca LOla Vaca Lola
Are cap, are coada
Si face muuuu
nu stiam cuvantul "cola"=coada (adica nu stiu spaniola oricum :-))
si-l cantam pt ianis si el auzise de cola = coca/pepsi cola si zicea ca nu e bineeeeee...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia