Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by carmenefr
Buna dimineata1! Am venit la cafenea pt un ceai...
Am intrat sa laud o fetita, maaare mergatoare, poate v-ati dat seama cine este...Delia!!!!
Ce face Delia mai nou, de vreo sapt???Merge in picioare, 3-4 pasi, nesustinuta!!!!!
Bravo Deliaaaaa!!!!
Am scris, ca mamica ei n-a laudat-o!
poze cu Teodora
povestea nasterii Teodorei aici
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
Deliuta nu se dezminte...e extraordinara...ce-i dai Paxela sa manance de e asa precoce
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
elpower spune:
quote:
Originally posted by loradin
Neata'
va scriu dupa o noapte tare grea.Ana este f agitata,m-a plans de ma stiu toti vecinii si habar nu am cauza! Insa nu de asta am intrat! Vreau sa va povestesc o experienta avuta in aceasta noapte cu riscul ca pe unele dintre voi va va amuza.
Disperata de plansetele Anei,am pus-o in patutz si m-am dus la bucatarie sa ma linistesc.Aveam nervii intinsi la maxim.Pur si simplu ma simteam sfarsita si nu am vrut sa-i transmit copilului starea mea(deja era in ultimul hal) M-am calmat(in timpul asta rasuna casa) si am luat-o in brate(pentru a mia oara). M-am intors spre icoana de pe perete si m-am rugat din tot sufletul la ea sa-mi linisteasca copilul caci simteam ca-mi fuge pamantul de sub picioare.Ma asteptam (in disperarea mea) ca Ana sa se linisteasca imediat.Nu a fost sa fie asa! Am pus-o din nou in patutz si am inceput sa-i zic Tatal Nostru(de trei ori) cu toata fiinta mea. Nu stiu cat de mult ma crede-ti insa in urmatorul minut nu numai ca s-a linistit dar a si inceput sa rada in somn.Am inlemnit.Eram dupa doua ore de urlete fara oprire.
Si eu,ca multe dintre voi probabil ,ma rog la Doamne, Doamne doar atunci cand simt ca nu mai pot.Urat ,ar zice sora mea care se roaga zilnic si care beneficiaza din plin de mangaierea divina.Recunosc insa ca noaptea asta m-a pus pe ganduri. Eu nu am stiut sa ma apropii de Doamne, Doamne(unde am ramas si fara parinti la 20 de ani)insa niciodata nu am simtit puterea acestei rugaciuni ca acum.Asa ca....dragele mele.....am scris aceste randuri cu speranta, ca daca ve-ti trece prin momente similare ,sa apelati si la aceasta modalitate.Suna dur "modalitate" insa nu-mi permit sa fiu ipocrita .Cred In Dumnezeu insa in felul meu! Acum insa dupa ce am vazut cum ingerasii deja se jucau ca Ana(asa se spune cand copiii rad in somn)m-am simtit vinovata .
Nu este vorba de melancolie in aceste randuri ci pur si simplu am vrut sa va impartasesc si voua aceasta experienta. Sa fi fost o simpla coincidenta? Desi ma macina aceasta intrebare nu vreau sa-mi raspund.Ar fi un pacat!
Va pup si va doresc o zi usoara! Eu nu stiu cand am sa recuperez aceste nopti nedormite.A fost o saptamana groaznica! Abia astept sa treaca!
Minunea noastra la 8 luni
Sa stii , Laura, ca si eu am recurs de multe ori cand ma simteam stoarsa si mai aveam un pic si clacam, la rugaciune. De fapt, ma rog eu in fiecare seara, dar parca nu intotdeauna pun asa suflet cat atunci cand ma rog special pentru puiuca.
Pacatul meu este, ca nu ma mobilizez sa merg duminica cu ea la biserica. In sarcina, cu burta la gura, ma invredniceam sa ma trezesc dimineata si sa merg, duminica de duminica, acum insa... Nu stiu de ce.
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Loradin m-ai uns la suflet cand ai spus de DD.Eu in fiecare noapte ii zic Tatal Nostru de trei ori,Doamne Doamne ceresc Tata si Inger,Ingerasul meu si o inchin si dupa aceea fac o rugaciune proprie pt ea.
Va spun singer ca nu doarme,se foieste daca nu are rugaciunea facuta.Se mai intampla zapacina sa uit sa i-o fac si atunci imi da alarma.Important este sa ai credinta in suflet si in inima,nu conteaza unde te rogi ca Dumnezeu te aude de oriunde.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Mersi, Iuliana! Mi-am amintit si eu rugaciunea Doamne, Doamne ceresc tata! Tocmai ma gandeam, ce rugaciuni sa imi invat puiul si nu imi venea in minte decat Ingerasul.
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
nickol_f spune:
Buna,
loradin sa stii ca si eu am patit-o o data cu Beatrice, urla, adormea se trezea urland, nu stiam ce sa-i mai fac, am sunat dr. i-am dat calpol si nurofen (ca asa imi zisese dr. pt ca avea si febra), febra ii trecuse da tot asa adormea un pic se trezea urland, pana cand mi-a venit mie sa-i zis Tatal nostru de vreo 3 ori si dupa aia a inceput fata sa rada in somn. Am zis ca ca nu e adevarat, ore in sir cat a plans si nu stiam ce sa-i fac si brusc sa se linisteasca, nu stiu daca o fi fost coincidnta sau nu da important e ca s-a linistit si de atunci ii mai zic din cand in cand.
Nu da nimeni septilin la BB??????
pup toti bebeii
Nicol de Beatrice - 19.04.2007
Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice
flopici spune:
Tzuna, desi tu ai experienta multa in aceasta problema....Vomitat....in jet...mai face si Martha.Doar la lapte. O face fie cand manaca prea repede, fie cand se agita imediat dupa masa. Solutii...o mai intrerup daca vad ca e haplea...si o tin in brate lin istita, 15 minute dupa masa.
Kara80 scaun din acela am luat eu acum cateva zile. Are trei pozitii , adica se da pe spate, nu e obligat bebe sa stea fix in fund,, are isofix, dar se prinde si cu centura...mie mi s-a parut cel mai potrivit.
Sherbi, eu am si scoica de la maxicosi, si imi convine ca se pune pe cadrul de la carucior. Insa Martha nu prea mai sta in ea, pentru ca vrea in fund , dar scoica o obliga sa stea oarecum intinsa.David sta cuminte in scoica?
Sanatate multa bebeilor bolnaviori...fug ca vine medicul la revizia( cum zice Elyane) de 8 luni.
De cantarit am cantarit-o eu, are 7,28 kg.A inceput si ea sa mai pune pe ea...
Seara frumoasa,
biky spune:
Buna seara tuturor!
Aia mica si tac-su dorm, aia mare e la scoala, eu alergam cu disperare spre bucatarie sa spal vasele...cand...m-am razgandit...
Am luat si eu o pauza si am deschis calculatorul...oricum vasele nu mi le spala nimeni!
Am avut o zi de kkt...
La serviciu stres si oboseala...acasa un copil care a facut greva foamei si a kktului....O sa spuneti ca de la dinti...Aiurea!!! Cand ceva nu "functioneaza" ca la carte dau vina pe dinti...M-am saturat!
Sunt obosita, sfarsita, terminata...
Am venit de la serviciu si pe traseu m-am intalnit cu o cunostinta cu un copil de 8 luni care mi-a zis ca are 11 kile si ceva si il tine la regim.....Pai, Doamne, iarta-ma...la ce l-ai ingrasat, ca acu sa-l chinui cu restrictii?
Acasa gasesc un copil nemancat de la oara 6.30 si nekkt de ieri la pranz...nescos afara de soacra-mea ca "vezi, draga, doamne e frig"
(erau 10 grade la umbra pe termometrul meu). Ii zic sa imbrace copilul cu fasul ca iesim (eu am pregatit carutul, ceai, suzeta, etc...)...s-a codit dar m-a ascultat ...Cand ne-am intors, copilul a mancat aprox. 70 gr piure de legume cu carne, 50 gr mere rase cu biscuiti, s-a cacat de i-a iesit ei din pempars...masii pe ochi...apoi l-a vazut pe tac-su ca manca friptura de pui si i-am dat cam juma de copanel (asta, e!) si in final 140 ml lapte si la somn...
Ei, acu dati-va cu parerea...de la ce i s-a tras greva foamei? Nu mai stiu pe ce sa dau vina...Sau poate asa vor muschii ei in cate o zi...
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
tzuna spune:
BIKY- nu fi suparata, te inteleg perfect. Si eu sunt stresata cand Maria nu mananca si crede-ma ca are f multe zile de astea la activ. Ea de mica a fost asa. La 3 luni a varsat in jel laptele de la o masa si apoi timp de 12 ore nu a vrut sa manance nimic. eram in pragul disperarii, o pregateam sa mergem la spital cand s-a gandit sa pape 90 ml lapte, de la san pe vremea aia, ca si cum nimic nu se intamplase. Eu ma mai linistesc punand totul in balanta: Maria manaca f putin, e adevarat, nu e normal asa, in acelasi timp sunt copii care ar manca zi si noapte , care sunt foarte grasuti, nu-i bine nici asa ... Undeva la mijloc e media. Cel mai bine era sa fie si Maria acolo dar pana la urma asta este. Nu e singurul copil in situatia asta. daca e vesela, vioaie, nici macar nu a racit pana acum insemnca ca ei nu-i e asa rau. Apoi vin zile cand mananca bine, sunt f incantata, uit de toate problemele de pana atunci dar nu ma tine mult ca o ia de la capat cu varsaturi, refuzul hranei de orice fel si in orice mod i-as da si uit si ce am scris mai sus, ma mai plang la voi, la sot, simt ca o iau razna si-mi trece cand o vad tot pe ea cat e de vesela si jucausa. Nu cred ca te-am ajutat prea mult. Va doresc multa sanatate si pofta de mancare.
Chiar mai ce-i cu RALUALEXANDREI? ca ea mai intra macar sa ne salute si sa ne spuna ca o suprasolicita strumfii.
Maria se ridica singurica in fundulet (dar nu a reusit decat de 3 ori pana acum), se taraste pe parchet si face numai prostii, trebuie sa stau numai cu ochii pe ea, si sta in picioare vreo 5 minute daca se tine bine de ceva. Acum imi pare rau ca nu i-am luat patut de lemn si are de asta cu plasa ca poate s-ar ridica singurica in picioare daca ar avea de ce se tine.Are un nou dintisor sus(ala care v-am spus ca spargea )si inca unul care va sparge in 1-2 zile si tot sus pe parti de pregatesc urmatorii doi, deja e alba gingia. In schimb jos nici un semn, a ramas doar cu primul dintisor. Azi a mancat super prost , dar nu-i o noutate, noutatea e ca a mancat 90 g de legume cu spanac si galbenus cu lingurita. Tot e ceva. Asta a fost toata masa ei de pranz dar ce sa-i fac? Atat a vrut ea. Cea de dimineata a fost si mai si: 70 g de branza cu fructe.
O felicit si eu pe DELIUTA. Astept si un filmulet dace reuseste mami sa-i faca. Trebuie sa fie f dulcica.De fapt ei sunt oricum dar cand ajung si la performante de astea parca vedem si noi cat au crescut.
carmen94 spune:
raspund incepand cu cap.trecut ca nu am mai scris de la pag.15
LA MULTI ANI!NUMAI BUCURII SI SANATATE MULTA!
Crina_mio.....saru'mana ptr. reteta,dar intreb si eu faina nu se pune deloc??cat despre cat trebuie sa doarma bebe....ce sa mai comentez?!?!?!?sunt zile cand darius doarme dor 30 minute alte ori doarme in reprize de vreo 45 minute.si cat ar fi de obosit tot il gaseste trezitul peste noapte.
tzuna...pupacim o Mariuca cumintica.acum am ajuns la mesajul tau in care scri ca a vomitat din nou Mariuca...o avea ceva la stomacel?!?!?chiar nu stiu ce sa-ti zic
loradin.......am citit mesajul tau din cap.trecut.am siplans un pic. sa sti ca si eu ma mai vait...darius inca mai are nopti cand se trezeste sa suga.cateodata asa imi trece un gand si sunt tare hotarata sa-l intzarc,dar dupa un timp imi trece,ma calmez si o luam de la capat.si eu mai tanjesc cateodata dupa perioada cu burtica.....deh!ca femeile!niciodata multumitacaci atunci cand eram graviduta abia asteptam sa nasc....si eu il mai alint cu ,,tero,,sau ,,berbec incapatanat,,...dar sunt ai nostri si ii iubim tare mult.pupam o gogosica infuriata si mucioasa.dreptate iti dau si eu in privinta credintei......si ca tot veni vorba azi ca este sarbatoare nici macar candela nu am aprins-o.
karra80............sa aveti parte de timp frumos si sa va distrati.te asteptam cu impresii de lamunte.
gabdyd.......am incercat si eu metoda asta de adormit,dar nu prea a tinut la mine.acum se chinuie tataia sa-l adoarma si nu prea ii reuseste nici lui figura.
magdutah.....eu i-am dat de vreo 2 ori suc de portocala.acum ca am citit rezumatul tau,am sa il scot din meniu,asa nu se prea omora el cu portocala.
alexia3............sa sti tu ca ai dreptate cu prizele.cele care nu au nimic in ele le-am mascat cu opritori si nici nu-l tenteaza.in schimb acolo unde este ceva bagat in priza hop!si el....iar la gratar va asteptam cuplacere oricand...PS...e vorba de Darius....nu David.
laura_oana................ma inscriu eu la fasolica ta ca si asa sunt cat China....ce mai conteaza ceva kg in plus
madybulancea........ai incercat sa-i ascunzi merisorul cu altceva????nici asa nu-lpapa????eu zic sa nu-lfortezi.mai lasa-l si mai incearca peste cateva zile.
Kitty......ce frumos va maijucati voi!!!pupam o Giulia jucausa.
laura_oana.......salutam un Eduard cumintel ce papa pufi..
biky............eu am observat la Drarius al meu ca daca nu-l scot cu nasu'la aer nici el nu se omoara cu mancatul.in plus e agitat,nu-si gaseste locul si nu ne mai intelegem deloc cu el.cred ca daca ar fi mai marisor si-ar aduce singur toalele sa-limbracam sa-l scoatem la aer.ma gandesc ca aerul tare ii cam face pofta de mancare.poate si la tine a fost la fel,mai ales ca zici ca nu a scos-o la plimbarica.
felicitam si noi pe DELIA ptr. progresul ei!!!
fug si eu sa mai trebaluiesc ceva si poate mai revin.
pupam toate albinutele si bondarasii!!!
Carmen si Darius
am crescut
biky spune:
tzuna....of, Doamne,....daca nu erai tu pe aici si kmi cu copile mai mofturoase...mai slabute...imi luam de mult "campii"! Incerc sa ma incurajez...sa ma mobilizez si sa incerc sa cred ca fiecare copil are ritmul lui....cu toate ca mi se pare inadmisibil ca un copil de 7 1/2 luni sa aiba 7 kg...nu intra in nici un grafic...Multumesc lui DD ca macar nu vomita...mananca doar f..f.. putin. Vorba ta...bine ca e energica si vioaie, nu mi-a racit niciodata...deci sunt si avantaje! Cu DD inainte!!!!Pupici Mariei si...speram ca cele din urma vor fi cele de intai....Ne vor da gata cu intelepciunea
carmen....ai dreptate si cu .."aeru'..", ii moleseste, le creeaza pofta de mancare,ii linisteste etc...Problema e ca eu sunt la serviciu si a mea socrela ii este frica sa o scoata, ca sa nu raceasca..., si pe urma sa spun ca a fost vina ei...
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)