Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salutareee!!!
Ce credeati ca ati scapat de noi, da de unde suntem si noi pe aici va spionam din unbra, sa vedem care s-a mai ingrasat , care a mai slabit si tot asa.
Biki, Tzuna si noi mancat ca o pisica , adica mai mult lingem 3-4 lingurite , depinde de mancare. Ce credeti voi ca nu mai sunt fotomodele, ei bine sunttt multeee...
Noi am iesit afara zilnic desi a fost frig , brrr , ne-a inghetat nasu, eu dau semnu de raceala dar Catalina nu are nimic. O sa ma indop cu hapuri si o sa-mi pun si mascuta daca ma ia raceala mai rau , numai sa nu o vad si pe dansa mucioasa.

Felicitari pentru progresele tuturor, am vazut si poze care ami de care mai haioase, avem niste copii atomici.

Si legat de mancare, azi pt ca aseara am petrecut mi-a fost lene sa fac ceva pt pitica asa ca am pus ciorbita de a noastra intr-un castronel cu painica ,sa vad daca papa, a mancat de ziceai ca e de cand foamea, bineinteles ca mai si curgea din ligurita dar a lins tot.Uneori ma chinui si fac fel de fel de mancarici si acum m-a lasat masca.

Aha, ca mi-am adus aminte sa ma tineti si pe mine la curent cu laptele ala de la Germanica, eu acu iau de pe babymilk si sunt multumita de pret . Inca ceva cand trecem pe Humana3???

Va pupesc !!!

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Biky nici fetit me nu prea mananca.Azi a mancat 250 de grame toata ziua si nimic altceva.Mi-a facut temperatura 38,9.
La 7 luni si jumatate are 6,5 kg.Deci puiul tau este bine spre deosebire de a mea care nu vrea nimic sa manance.Pana acum un timp mai manca bine iaurtul acum de o saptaman nu mai vrea decat lapte cu cereale si alea cate putin.I-am dat si vitamine Multisanostol si degeaba.M-am saturat sa imi zica altii ca este slaba dar ce sa ii fac.Acum ii mai ies si dintii slabeste si mai mult

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salut, fetele!
Operatiunea culcat copil - succes! Sa vedem cat dureaa pana la prima trezire. Si cate vor fi noaptea asta. Deja m-am obisnuit.
Azi i-am facut budinca de mere a la laura_oana, mmmm, ce buna a fost! Doar ca eu nu am pus zahar, dar tot a iesit dulce de la mere. Meniul de azi:
6.30 - lapte san
10 - maxim 100 mar cu banana, cu strambaturi din nas
12 - san si somn
15 - 150 piure legume+branza calcica
18 - 200 budinca de mere
20.30 - san
Noaptea mai are o masa de lapte.
Tot trag de timp sa manance mai rar, sa reducem nr de mese, dar nu se poate. Ea vrea des si mai putin.
madybulancea, Maya vreo luna nu a vrut mar deloc si nici acum nu-l papa cu placere. Il accepta cel mai bine cu branza calcica.
Delia care deja merge singurica!

Fetelor, e o perioada grea asta. Dinti, urlete, fite la mancare. Va doresc din suflet sa aveti putere sa treceti peste toate. Ma bucur si ma reconforteaza tare mult gandul ca sunteti aici - parca ma simt mai in siguranta.
Noapte buna!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Delia merge????? nu cred, mah, nu cred

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Intram si noi sa mai dam raportul, am avut o saptamana mai grea pt ca Vlad e racit de duminica, nu mi-a dormit noptile din cauza nasului infundat si apoi din cauza tusei, saracu l-am innebunit cu batista bebelusului. Cand ma apropiu de fata lui isi misca capul intr-o parte si alta crede saracutul ca iar vreau sa-i scot muci. Nici sa manance nu putea da ce a fost mai greu a trecut, a ramas acum cu tuse si putin horcaie. In rest e destul de bine, sta bine in fundulet, in picioare, face mici pasi dar inapoi, s-a invatat cam alintat cum a fost bolnavior da sper sa-l dezvat.

Loradin si eu ii spun Tatal Nostru de 3 ori cand plange fara rost sau cred ca e deocheat si chiar are efect.

Mady eu coc merele in cuptor cam 15-20 minute pana se crapa si incepe sa se scurga zeama.

La multi ani tuturor care sau mai sarbatorit, au avut ziua onomastica si bebelusilor care au mai implinit o lunita.

Felicitari Delia pentru performanta intodeauna ea a fost sportiva stupului.

Andra din cate stiu eu e foarte ocupata, sper ca nu mai e altceva.

BIKY eu cred ca iubita ta vrea de fapt sa fie cu tine.

Week-end placut si sper sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

noi ne pregatim sa plecam sa facem vaccinul antigripal.
azi Darius a stat afara mai toata ziua.a intrat doar cat sa pape,sa-l schimb si apoi la plimbarit iar.....sper sa nu se simta naspa dupa vaccin.

va pupam!stim ca voi dormiti la ora asta asa ca va uram somn usor si vise placute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata'

Feteelor am dormit!!!!!!!!!!!!Mmmmmmmm ce bine a fost!!!! Am si visat!Ana s-a mai trezit de 2 ori peste noapte insa a adormit repede(si eu la fel) Parca acum m-am nascut!Alta stare de spirit,alta viata!

Biki-draga mea imi pare rau ca esti necajita! Stiu ca este foarte greu atunci cand bebita nu mananca.De fapt banuiesc! A mea mananca dar nu doarme! Nu stiu tu cum procedezi insa eu atat de tare am obosit sa o cantaresc sau sa verific "oare astazi cat a mancat?" incat am ajuns indiferenta.Adica: o cantaresc o data pe luna iar cu mancarea procedez in felul urmator.Nu mananca decat 10 lingurite? Ok! Inseamna ca ceva se intampla! Ori e burtica plina,ori sunt dintzii ori pur si simplu nu ii este foame.Asa ca...renuntz pe moment(fara sa ma mai necajesc) iar cand da semne de fomica(acel plans specific) o iau de la capat.Nu este usor,normal! Iar gatit,iar vase(apropos am ajuns sa urasc blenderul)dar macar o vad ca mananca! Ana are zile si zile.Acum rade tot acum nu mananca nimic (ba mai mult imi arde palme peste castronel.

A avut (nu de mult)Tzuna un mesaj care pe mine m-a impresionat vis-a-vis de acest subiect.Avea dreptate! E greu sa incurajezi o mamica al carei copil nu mananca si nici nu prea ia in greutate(asta in conditiile in care tu nu stii ce inseamna asta ci doar banuiesti)Cu toate acestea sa stii ca "fie ziua cat de grea noi suntem cu dumneata" In traducere ,suntem alaturi de tine cand te bucuri(mi-am adus aminte: superba casa ai) dar si atunci cand esti mai necajita. multi

Citind mesajele voastre mi-am dat seama ca din indiferenta sau pur si simplu din egoism am privat-o pe Ana de protectia ingerasiilor.Dar ,de acum nu va mai trece noapte fara sa-i spun Tatal Nostru.Aseara am uitat si cu riscul ca as fi trezit-o m-am intors si i l-am spus.Rezultatul? Am dormit neintoarsa. Crede-ti ca e posibil sa-mi deochi singura copilul?

Mai lecturez,mai vizionez pozici si ma intorc!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Neata stup,
intrasem cu scop precis, dar mi-am pierdut orice concentrare, am copil pretentios azi, nu vrea sa se culce, vrea doar in brate. Am lasat-o putin in patut sa se culce ca de obicei dar plange si eu nu pot face nimic cand plange ea. Ia, ca a tacut, ma duc sa vad daca a adormit.
sarbatoritzilor zilei
v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

phieuuuu, hai c-a adormit, e dezvelita dar nu ma duc acum s-o deranjez ca oricum e cald in casa,
Carmen, despre ce vaccin antigripal vorbesti, pentru tine?
Hai Delia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

Am culcat copila, sa vedem cat doarme...

S-a facut mai bine, de fapt mai are ceva mucisori, pe care ii terorizam bu batista bebelusului.Nu ii mai dau decat humex, sirop expectorant si-atat.

TZUNA, si a mea ar vrea sa se ridice dar n-avem zabrele la pat si n-are pe ce.Si mie-mi pare rau ca nu i-am luat pat de lemn insa atunci gandeam ca se loveste de lemn si cucuie si etc...

In rest, toate bune, a inceput sa misune peste tot cd o pun in premergator(ziceam eu ca nu voi face asta, dar recunosc , o fac pt mine, pt un moment de respiro).Oricum se impinge la greu in el si vrea s-apuce totul.In curand trebuiesa ridic totul.Asta este, ce sa-i faci.

Imi pare rau pt fetele care se plang c-au copii nemancaciosi.Eu nu stiu ce-nseama, dar imi imaginez.A mea e mancacioasa.Se indreapta vertiginos catre 10 kile, la 8 luni si jumatate.Si s-a nascut cu 2, 300 kg.Doamne, cat am mai suferit ca era mica, o cantaream mereu, noroc c-a mancat ca altfel.Oricum,nu e grasa, ca e si lunguta, 73 de cm are.Incerc sa n-o ingras ca nu vreau o bufleica...

Va las, weekend placut!!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput