Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Buna mamici,

Am si eu o nelamurire.Ce simtome au cand le ies dintii?Ce reactii au?Fetita mea este cam agitata in ultimul timp si pun seama pe iesirea dintisorilor.
Cu ce calmez aceasta durere?Va rog ajutati-ma ca nu stiu.

Am tot citit dar nu sunt lamurita si vreau sa ma ajutati si pe mine.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

noi il dam cu calgel. este un gel pt bebelusi, cu care se maseaza gingiile. ii mai dam si jucarii pt dentitie, adica din acelea de cauciuc de se baga la frigider. uneori ii mai bagam si suzetele la frigider.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Ii dau si eu cu Calgel.Mi-a facut temperatura azi noapte si acum are dar este mai linistita.Imi este asa de mila de ea dar ce sa fac trebuie sa i iasa si ei ca are 7 luni si jumatate deja.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loradin

tot eu,
iuliana-am sa-ti raspund eu ca sunt experta!(avem deja 6 dintzi si se pregateste al 7-lea)
In primul rand baleste f mult,e maraita,se trezeste des noaptea,e cu manutza tot timpul in guritza.Uneori face kk mai moale(la Ana cand erupe),putina febra.(Mie Ana nu mi-a facut febra)
Ca remedii pentru dureri: nurofen,dentinox,calgel(slabutz).Inelele gingivale nu le-a suportat desi am inteles ca sunt eficace.Cel mai bun medicament este CALDURA CE NUMAI TU I-O POTI OFERI.O iei in brate,ii cantzi,ii pui muzica de somnic.Mai presus de toate iti trebuie multa rabdare.Am citit ca daca am avea durerile lor am inebuni.Pupici de la noi! Sper ca te-am putut ajuta!

Minunea noastra la 8 luni

Multumesc mult pt raspuns.Am stat aproape toata noaptea cu ea in brate pana cand am vazut ca s-a mai linistit si i-a scuzut temperatura.IMi este tare mila de ea,mi se rupe sufletul.Nici ea nu sufera mai nimic sa bage in gurita dar suseta o mai tine.Cand o apuca durerea si mai mare o arunca si pe aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by anamana123

la multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica!!! stiu ca e cam tarziu dar azi am stat f putin pe net si nu am avut timp de forum!

mihael@, scuze ca azi pe confe nu ti-am urat nimic, sunt imprastiata, recunosc! te pup si sper ca galuscuta sa fie bine!

pupe tuturor

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Nu-ti face probeme...iti multumesc

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Loradin m-ai uns la suflet cand ai spus de DD.Eu in fiecare noapte ii zic Tatal Nostru de trei ori,Doamne Doamne ceresc Tata si Inger,Ingerasul meu si o inchin si dupa aceea fac o rugaciune proprie pt ea.
Va spun singer ca nu doarme,se foieste daca nu are rugaciunea facuta.Se mai intampla zapacina sa uit sa i-o fac si atunci imi da alarma.Important este sa ai credinta in suflet si in inima,nu conteaza unde te rogi ca Dumnezeu te aude de oriunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Da, si eu zic DA pt ajutorul DIVIN.Pe noi nu ne-a lasar NICIODATA D-ZEU.Mereu a fost langa noi cd am avut nevoie mai mare. si ne-a calauzit pe drumul cel bun in hotararile pe care sa le luam.Eu am mare incredere in D-ZEU, desi nu sunt prea bisericoasa.Eu nu ma culc fara rugaciune de ani de zile si o inchin pe Alexuca mereu la culcare.In general nu-i cer Domnului decat sanatate pt ea si pt noi, ca in rest, toate au o rezolvare...
Noi, avem decat 2 dinti si n-am avut pbl mari.Calgelul e slabut, insa noi am folosit Nurofen in noptile cd plangea in somn de durere(au fost cateva nopti din astea imediat dupa ce i-au dat dintisorii).
In legatura cu ALGOCALMINUL, pe prospect scrie ca e contraindicat, eu n-am luat desi dr imi zisesse ca pot lua.Am avut cateva zile de raceala, cu febra la vreo 3 sapt dupa nastere.Dar am apelat la PARACETAMOL simplu, nu sinus....

Alexuca a mai invatat ceva , sa joace cu mainile sus.A invatat-o bunica, ca ieri a fost ziua lui ta-su de nume si trebuia s-o invete si pe ea sa petreaca...

In capitolul trecut s-a mai discutaty despre DIVERSIFICARE.

Am citit, ca dupa 1 an pestele????Eu nu stiam asta, dar e ff bun pt bb-iisi nu vad de ce lu le-am dat de la 6-7 luni.Alexia papa cu succes.

In legatura cu inceperea diversificarii cu sucuri, la noi asa a fost, dar n-am avut pbl cu legumele, in fine a trebuit sa treaca vreo luna panas-a acomodat, dar le adora, in defavoarea fructelor.Deci regula nu e general valabila, depinde de fiecare copil in parte...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineata1! Am venit la cafenea pt un ceai...

Am intrat sa laud o fetita, maaare mergatoare, poate v-ati dat seama cine este...Delia!!!!
Ce face Delia mai nou, de vreo sapt???Merge in picioare, 3-4 pasi, nesustinuta!!!!!
Bravo Deliaaaaa!!!!

Am scris, ca mamica ei n-a laudat-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

buna dimineata...si noi intram putin ca doarme exploratorul. incercam si noi sa mutam masa de la 4 dimineat la 6 dimineata...ne cam iese dar la ora aia nu vrea sa manance tot , abea se atinge de mancare si apoi incepe vorba...asa ca il las cu suyi in gura in patut si ...se foieste , dar nu se ridica...pana la urma adoarme , dar mai greu.
avem o noua ocupatie, se prinde de marginea dulapului...masa si se ridica pe varfuri sa vada el ce estepe dulap si sa traga jos TOT ce se poate. serile sunt din ce in ce mai obositoare pt mine...mancare pt Alexia..care nu mananca orice...apoi pt Bryan ...bina ca pt el nu mai fac specialitaturi..ii dau din ce avem noi in seara respectiva..(zici ca Alexia are 7 luni si Bryan 4 ani...cand colo este invers)apoi vine si tati de la munca si eu sper in ajutorul lui..iar el vine f obosit si desi nu zice nimic ...il vad ca ar avea nevoie de liniste nu maraielile copiilor..apoi baie la copii (alexia face singura dar trebuie supravegheata) lapte la bryan, poveste la Alexia, pupat si imbratisat Bryan, Alexia si vreo 3 ursuleti ...ca sa nu se supere niciunul ... am in spate un punct care ma doare de cate ori ma aplec si sunt seri in care ma arde de durere. la Alexia tot pe la varsta asta am fost si am facut radiografie ca ma speriase rau de tot, si dupa ce radiogr si consult am plecat diagnosticata "spate dureros al tinerei mame"..acum s-a accentuat si recomandarile "nu ridicati greutati, nu va aplecati de prea multe ori, spatele drept, burta trasa, odihniti-va mult...adica ...nu pot urma nicio indicatie...
si tot ma aplec la pupat copii, ursuleti, sot, sa ridic de jos copil plangaret care s-a lovit in explorarea lui si sa ma joc trenuletul cu cele 2 vagoane (eu sunt locomotiva)...PENTRU CA IMI SUNT F DRAGI SI II IUBESC TARE MULT SI CU EI VIATA ESTE MINUNATA !
DECI O NOUA ZI ...spor la iubit si dragalasit copiii si sotii

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Poza de 8 luni

http://good-times.webshots.com/photo/2861652750096653195OKFHLV

Mergi la inceput

Si de la 7 luni, c-am ramas in urma...
http://good-times.webshots.com/photo/2589481180096653195dTieow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Buna fetelor!!
Imi cer mii de scuze ca nu am mai scris de foarte mult timp, dar trec printr-o perioada foarte agitata.
Programul meu zilnic este cam urmatorul: de la 8 dim la servici....unde este o mare agitatie....si foarte mult de munca, de la 5 ma duc la mama si o iau pe bubulina unde stam noi....adica la socri...la vreo 15 km de buc, acolo ne jucam, papam, facem baie si o culc pe la 9:30.....dupa aceea incep cu treaba prin casa, pregatit haine pt a doua zi, baie....si cad lata pe la 12-1 noapte. Pitica se mai scoala pe la 2-3 pt laptic si dupa aceea la 6....cand trebuie sa o imbrac si sa o pregatesc sa o duc la mama.
Imi este destul de greu.....dar ma bucur ca bubulina este foarte fericita, rade toata ziua si vb pe limba ei....cand ajung la mama si incep sa o pregatesc de plecare este cea mai fericita....chiuie si tipa de fericire.

In rest este foarte bine....are 4 dintisori...si o strungareata de toata frumusetea. Mananca aproape de toate....i-am dat si ciorba de vacuta cu bors...si un pic de tocanita de cartofi.....dar cel mai mult e innebunita dupa paine si pufuleti
Sa nu credeti ca sunt nebuna si am inceput sa-i dau mancare de oameni mari regulat....i-am dat ocazional cateva lingurite...ca murea de pofta. Mancarea de baza este in continuare piureul de legume cu carnita, ficat, branzica sau iaurt.....si fructe cu biscuiti.
La capitolul lapte stam foarte prost....de vreo luna nu-i mai place de loc laptele praf....asa ca am trecut usor usor pe lapte de vaca degresat care-i place mai mult.
Progrese: se pune in fundulet din orice pozitie, se ridica singura in picioare tinandu-se de ceva si sta si cateva secunde nesustinuta de nimic....dar ii este frica si se lasa in jos, cu premergatorul aproape ca alearga, toata ziua rade si vb pe limba ei....se cearta cu toate jucariile....la aproape fiecare sfarsit de fraza spune tata....mama mai rar. Mai zice si "taie" (tataie) si apa. Deschide sertare si scoate tot afara. Rade in hohote cand stranuta, ragaie sau trage cate un part

Cam atat despre noi...sper sa intru si eu mai des, macar sa citesc ce mai faceti

Mergi la inceput