Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ditamai porcul e un berbecut la protap... Tare bunut nenica... Uau ce foame imi este... Si mancarea chinezeasca ajunge abia la 22.30... Mai am o ora de salivat... Am devenit o scrofitza... Aaaa, cred ca la mine te refereai cand ma intrebai de ditamai porcul???

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Piciule, sa va traiasca flacaul, sa creasca mare si frumos si sa completati albumul ala cu mii de alte poze. Frumos site-ul. Frumoasa famelie. Am fost al optisprezecelea vizitator. Yupii!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata ne-am linistit si noi, Miru a adormit din nou , sper sa doarma ca de obicei mititica , a fost tare maraita
Ana multumim
Piciulika mumos baiat au mami cu tati

mai am si eu o intrebare, azi ne-a dat d-na dr. sa luam calciu, i-am zic ca cel gluconic nu prea reusesc sa il dau ca il da pe jumatate afara, si mi-a zis ca sunt vreo 3 feluri de picaturi in farmacii si sa cumpar un siropel poate e mai bun la gust, stie cineva care ar fi bun ?

cred ca a ajuns si mancarea Annisiei, pofta buna

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mandarinutza, tare dulce pitica ta!
Sabina, ce mare si grasun e Gheo. Si impreuna cu surioara sint niste scumpi. Bravo, mami, ai de ce sa fii mandra!
Vladut de Ana ma termina cu zambetele lui! Doamne, Doamne ce dulce e! Sa-I treaca lui mami raceala!
Ce dulce e Stefanut! Si ce mare a crescut!
Maria de mami Luy ce face? Si bb Andrei de Rox?
Piciuliko, sa traisca flacaul mamii! Tare frumos este!

Noi raportam liniste si pace. la Cluj e frig rau, dar noi tot iesim afara, cate o jumate de ora, maxim o ora. Sara doarme bine, papa, a crescut frumos in greutate, are 5 kg, tot fornaita si infundata, dar sanatoasa. Progrese la alaptatul la san, prefera sanul laptelui praf, si parca suge tot mai mult si tot mai bine. Ce ma bucur! A si crescut secretia de lapte. Cand pot, nu-i mai dau completare, insist cu sanul.

Va pup tare! Somn usor!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

Fetelor ma scuzati ca ma bag peste subiectul vostru!
Piciulika ... cum pot sa vad pozele tale???!!! Mi-a placut ff mult camera puiului tau si m-am inspirat si eu pt jr.,sper sa fie gata de ziua lui !! Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Acum ca am si eu putin timp, ati plecat toate...Offfff!!!!
Nu v-am aratat ce cadou i-am facut Sarei la 2 luni...Primul ei filmulet! Daca aveti timp si chef sa-l vizionati:

http://www.onetruemedia.com/shared?p=41e7f9334258330378fb64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

super filmuletu Gabi...off, mi-au dat lacrimile... Sara e o dulce,cuceritoare dolofana ta ii place sa fie pozata....inca din burtica se aseza frumos la poza...
sunteti o familie tare draguta...

Apropo... mi-e dor de burtica...., off si cand ma gandesc ca vine Craciunul...pentru mine are o noua insemnatate, anul trecut in ajun noi incercam sa facem cumva ca nenorocitul ala de ciclu sa nu mai apara si luna urmatoare, ei si uite ca am reusit... cine a avut Dpn-ul apropiat de al meu stie...

Intru la nani ca ma apuca nostalgia...Noapte buna

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, , am crezut ca era un porcusor de lapte. De', vrabia malai viseaza . Cu berbecutul nu ma omor, dar saliveaza husbandul. Hihihihi! Sa-ti fie de bine mancarea chinezeasca.
Piciulika, a iesit fain tare site-ul. Sunteti o familie minunata, iar Michael e asa de scuuuuuump.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gabi, super filmuletul, Sara e asa de scumpa . Ma bucur ca ti-a fost de folos linkul pe care ti l-am dat si ai reusit sa faci filmuletul.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi. Azi am avut o zi de umblat prin magazine, nu am gasit mare lucru dar am beneficiat de reducerea de la Debenhams. Am luat ceva si ptr mine, ceva ptr mama si pentru prietena mea sarbatorita. Apoi am iesit cu ea la o cafea, mi-am mai vizitat 2 prietene la serviciu, si am venit la datorie cu putin inainte sa apara Alex. De atunci programul obisnuit cu 2 copii.

Eu am fost cam deprimata la shopping, am gasit incaltari, insa haine...Nici un pantalon nu venea bine, pana la urma am luat niste raiati negri desi mai am 2 perechi. Nu imi vine nimic, am probat vreo 15 perechi de blugi sau raiati, arat groaznic, ba sunt mari, ba mici. In fine, nici bluzele nu veneau bine. I-am luat Alexandrei de la Debenhams cate ceva, ptr BB nu am gasit ca aveau de regula pana la 6 luni si mai nimic pentru 6-12 luni.

Cam asta. Arunc un ochi pe la voi sa vad care e treaba. Apropos, e un subiect interesant despre fimoza, aviz mamicilor de baieti.

Baiatul meu a fost destul de cumintel, de azi trecem treptat la Nan 1. Insa mananca de stinge, ba chiar s-a trezit si noaptea sa pape ceea ce nu s-a mai intamplat de la 3 saptamani. O fi puseu de crestere. DE la 4 cand am ajuns eu pana la miezul noptii a papat 4 bibe, din care2 de 170 ml. M-a speriat cu mancatul asta!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput