Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, unde esti nenica????

Eu acum inchid aici. Noapte buna gagici!!!!

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Sabina , pe mama au tuns-o asa la salon , sa innebunesc de nu -are un fund de 80 de kile si o tunsoare frantuseasca cu breeton la jumatea fruntii -stii fi;lmul ala cu Cezar de pe vremuri ?Identica . Am ras de ea saptamana pana s-a sucarit pe mine .

Lui aia mica ii sta chiar misto , are alura de frantuzoaica

ligeea

Aloooo, adica ce vrei sa spui cu fundul de 80 de kile? Ce are un fund de 80 de kile? Ca e chiar sexy! Sa-ti fie rusine! Vorbesti de funie in casa spanzuratului....

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana, nu sunt slaba. As vrea eu....dar cu toata sinceritatea nu-s. Nici grasa nu pot spune ca sunt, ca m-ar bate Dumnezeu , dar nici slaba, cel putin nu cum eram, in nici un caz. Mai am de dat jos 6 kg cel putin ca sa imi placa mie cum arat si ca sa-mi vina hainele. Sunt insa multumita ca daunele sunt minime, ca sa zic asa. Macar n-am vergeturi. Sunt convinsa de altfel ca aratam la fel, ca si tu erai cat mine, daca nu mai subtirica, atunci cand ne-am vazut la Sofitel.
Macar acum mi-a trecut depresia legata de deformare, de care am suferit tot timpul sarcinii asteia si sunt intr-o nesimtire de nu-mi mai pasa. Cred ca atunci erau hormonii, acum ma complac asa, cel putin deocamdata. Probabil ma va apuca iar prin primavara sau inainte de plecarea la mare, ca asa mi se intampla. Deocamdata privesc cu incantare la motivul deformarii si sunt asa de incantata incat imi trece orice gand rau. Uh, ce mi-am mai dorit eu fetita asta!

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

si Cristi are balute la gurita si de ieri e ft agitat.plange si in permanenta trage de degetek cu gurita.

sa fie dintisorii?
nu e prea devreme.el astazi a implinit 11 saptamani.

ma dispera inca ceva.al meu cand plange nu are lacrimi.i se umezesc ochisorii insa nu are lacrimi.

o fi ceva?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Afibebe, cu lacrimile nu cred ca e nimic. Cat despre dintisori, ei pot bali mult timp inainte sa le apara.
Ligeea, ti-am trimis mail. Multumesc.

Mergi la inceput

Am vazut atatea poze de copii frumosi aici incat nu mai nominalizez pe nimeni. Sunt unul si unul, trebuie neaparat sa facem un album cu ei.

Mergi la inceput

Pt. fetele interesate, azi si maine sunt reduceri la Debenhams, 30% la orice produs. Mi se pare super ok, sper sa-mi fac si eu timp maine sa ajung, macar pt. copii daca nu pt. mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

fetelor, a fost dezastru si in seara asta la baita!!!!! am incercat toate sfaturile primite de la voi, degeaba!!! iar s-a lasat cu urlete si sughituri si tremurat de barbitza, de am crezut ca mor eu prima de mila lui!!

Ar fi cazul sa ma resemnez, lui Tudor pur si simplu nu ii place baitza, trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca tot blocul o sa stie cand noi ne spalam....

Maia facem maine o ultima incercare, sa ii mutam ora de baitza, in loc de 8.15-8.30, sa ii facem mai devreme, pe la 7.30...sa vedem ce o sa iasa..

Offf....sunt tare tristutza....

Ma duc sa imi tai venele, lipsesc un pic, ma scuzati...

Mami tristutza de bebe Tudor Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multam, Annisia! Si Yannis o sa franga multe inimi. Auzi, da' ce faceati fratica cu ditai porcul acolo?
Bey, a venit husbandul acasa si m-a pus pe jar. I-a zis un coleg ca a vazut la tv ca ar retrage Vigantolul din farmacii pt ca e pericol pt bebelusi!!! Stiti ceva de asta? Eu am cautat pe net, dar nu am gasit inca nimic.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, printre hraniri la max 2 ore ale puiului de zmeu, anuntz onor colegele din Club ca am moshmondit la un site pentru Michael.
Am pus poze noi - am mai adaugat si cateva haioase din spital - si va invit sa ne vedeti. Parola e cea stiuta de noi.

Deci:
PUBLICITATE
Maine e ziua meeaaaaaa, zi frumoasa ca miiiineeee...!

Cu ocazia implinirii unei lunutze si a zilei onomastice,
voinicul Michael va invita sa-i vizitatzi situl.
Vetzi gasi la capitolele din meniul din stanga
pozne noi si nemaivazute!

(...ok, si cele de pe flickr ;o)

Michael are maine tortulika si nu-mi vine sa cred ca deja are o luna!!! Sunt topita - parca tot mai rau dupa el! Cand se uita cu ochii maaari la mine...!!! Se pare ca vor fi albastri - si parutzul ce-i creste e blond! Puiu' mamii!

Va pup

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput