Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Annisia spune:
Sim, eu am pus fasa si panza la patutul lui bebe. Direct pe saltea, peste care am pus asternutul. Ma gandesc ca sunt sfintite si il mai protejeaza pe bebe de deochi, de boli si mai stiu eu ce...
Micul Yannis creste mare
Pozne
slippers76 spune:
Annisia, intra pe flikcr cu userul comun si parola comuna si gasesti pozele la contacte.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Ah, Tomasa, am uitat sa iti spun ca am vazut pozele voastre. Ce scumpici sunt copiii! Si ce slaba esti tu! Cum ai reusit soro?!? Imi vine sa-mi scot okii cand te vaz asa de slaba. Zici ca ai 18 ani.
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Sim, ce gales iti zambeste Stefan. Apropos de dinti: cum ii mai sunt gingiile? Sa stii ca m-am uitat si eu la Vlad in guritza si pe gingiua de jos se vad dintisorii din fata, dar nu e umflat. Balutze face si al meu. Mai nou face balonase. Dar vrednica mai esti! I-ai facut deja baie?
Mugurasul din partea stanga se vede mult mai bine, cred ca ala il supara acum. S-a albit si umflat acolo, dar nu stiu cum sa il ajut. Are un inel refrigerant la care mai roade, dar atat.
Baita i-am facut a doua zi, au venit nasii si am continuat petrecerea.
Uleiul e de masline, e fiert de nasa. O sa il dau dupa baie probabil dupa ce termin uleiul de la Bubchen. Hainutele de la botez o sa le spal (ca a facut un mega kk pe ele) si o sa le pastrez intr-o cutiuta impreuna cu parul care mi l-a dat preotul si probabil o sa pun acolo si fasa + crasma.
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
ligeea spune:
Sabina , nu stiu ce ai cu cea mica , are un breton filat super misto
Andries , nu mai fii asa ,,spaimoasa , maine pun si eu poze cu fii-miu -al mare , la externare 2,4 kile la 4 luni 7 si la 4 ani 22 si 1,18 cm . Am uitat sa spunca n-a mancat niciodata paine , cereale -n-a mancat din principiu nici un fel de terciuri , mancarea doar pasaata cu furculita , nu cu blender
I-am cumparat o geaca de la Tara de de ani si nu-i incape nici macar pe maneci .
Ieri a facut mama sarmale si a mancat 4 cu o cutie de smantana .
Tot asa mica e si ultima generatie dar mai vorbim noi la 3-4 luni .
Stai linistita ca eu nu ma mai agit deloc , la primul il cantaream si dezbracat si imbracat si la baie si innainte si cand si sugea si cand facea caca , aveam grafice de crestere si curba ponderala , un vraf de carti si vre-o 0 carnetele
La asta n-am nimic -am primit de la o nebuna un cantar electronic , l=am folosit de 3 ori - am vazut ca ia in greutate , e OK
Sabina spune:
ligeea, sub bretonul ala super filat sunt niste smocuri de 1 cm jumate....hihihihi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by doinidoini
Eu vreau sa va cer sfatul in legatura cu baita...
...
Cand il duc la baie sa il spal la fundulet dupa kk si pisu, si il pun in chiuveta, sta linistit, ii place apa calduta pe picioruse si pe fundulet...dar se pare ca nu suporta baia generala....
..cand incepem baiata, incepe si scandalul...
Va rugam frumos sfaturi de la mamici care au rezolvat problema baitei galagioase (ca sa nu zic isterice:-)
Doini, incearca sa-i pui un prosopel ud, cald pe piept/corp in timp ce e in vanitza. Le place teribil sa simta o "delimitare" acolo si nu uita sa il tot umezesti cu apa calda din caditza. La al meu, cum dau prosopelul jos, ca sa-l ud, cum se crispeaza. Cu el pe piept, toarce de placere!
Cred ca le e frig - in contrast cu popo si spaticul la caldurica...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Annisia spune:
Vaiii ce de-a mai crescut bebe Stefan!?! Foarte dulce gagiul!!!! Super truper!
Bai, voi cu pozele voastre! Pai ce credeti ca ma pot abtine? Am stat sa le vad pe toate. Asta asa ca sa ma gaseasca B in pijamale si necoafata... Noroc ca nu mi-am pierdut timpul aiurea. Si pozicile Sabinei sunt de belea. Aia alb-negru, cand ii spune Sofia povesti lui bebe e de-a dreptul mortala!!!!
Micul Yannis creste mare
Pozne
ligeea spune:
Sabina , pe mama au tuns-o asa la salon , sa innebunesc de nu -are un fund de 80 de kile si o tunsoare frantuseasca cu breeton la jumatea fruntii -stii fi;lmul ala cu Cezar de pe vremuri ?Identica . Am ras de ea saptamana pana s-a sucarit pe mine .
Lui aia mica ii sta chiar misto , are alura de frantuzoaica