Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Afibebe, draguta mea nu te supara, nu am avut timp de nimic azi, dar maine sunt singurica cu el dimineata si caut caietul ala. Promit!
Crishtina, la mine nu a mers linkul.
Mandarinutza, tare dulce bebelina ta. Ce haioasa cum gangureste ea la carusel. Si noi avem acelasi carusel si are acelasi succes.
Danielle, frumoasa broscuta ai!
Doini, o sa se regleze singur si cu programul si cu scaunul, mai ai rabdare ca e prea mic. Al meu pana la 2 saptamani a fost mare urlator si uite ca de la 3 sapt doarme toata noaptea fara sa fi incercat eu nimic. La fel cu scaunul, o sa fie ok, dar mai lasa-l si o zi fara scaun ca sa se invete sa faca singur.
Apropos de programa, mama e habotnica cu distanta intre mese. Nu mai spun ca ea calculeaza de cand a terminat biberonul. Ma distreaza tare, mai ales ca musiu e mare scandalagiu daca vine foamea si nu i se da papa, iar mama se fataie cu el in brate.
Ana, ce copii frumosi ai! Doamne, m-am topit la pozele cu amandoi (impreuna adica).
Andreeaiosif, eu am nascut la Municipal.
Prisi, deci asa o fi si la noi cu gingia de baleste asa?
Annisia, iar te tii de shotii?
Oana, haios e durduliul tau! Mai stiu eu unul...
Sabina, unde vazura fetele poze cu dragalasii tai? Vreau si eeeeeeeu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Annisia, te-ai lamurit unde eram?
Mai am dat in orbul gainilor,unde e linkul ala cu pozele Sabinei?
Doini, nu abandona, lasa baiatul vreo 2-3 zile si reia baita. Nu merge, iar mai faci pauza. Asa bebelusii sunt reticenti la tot felul, sa vezi la diversificare, iar tu trebuie sa insisti.
Sim, Calgel nu e voie? Nici Nurofen ceva?
Prisi, eu i-am dat Alexandrei calciu de la Pharco, dar era asa dulce ca se inneca si cu ala. Mai e unul de la Natural parca, pe ala l-a suportat mai bine.
sarbatoritilor de azi, si cu varsta si cu numele Sa ne traiti si sa fiti sanatosi!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Gabi, super filmulet, dar nu am reusit sa vad tot de invidie cand am vazut ce bine arati!
Piciulika si Sim, spate rupt am si eu si nu uitati cat cantareste barosanul meu. Mai ales ca l-ati si vazut!
Annisia, eu am facut bicicleta acasa si nu am avut nici pe naiba. Eu zic ca merge. Revelionul il fac acasa, ca nu am unde cu bebel marait (pe atunci o fi si mai si de la dinti) si cu fata nazdravana. Venise al meu cu ideea sa mergem la munte dar eu am zis pas la treaba asta, ca tot eu raman de gat cu capcaunii mici in timp ce el isi savureaza spritanele.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Aaaa, vazut si pozele lui Tudor de Yaia, un scumpic!
Gasit si poze de Sabina, adica era link la capitolul vechi dar zau daca mai vad ceva in afara de macii aia. Cred ca sunt obosita. Ma duc la nani.
Noapte buna!
Rox ,
Poze
slippers76 spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor, tuturor sotilor/fratilor/tatilor/cumnatilor sau ce mai aveti pe acasa si poarta numele Mihai sau Gabriel.
Un pupic dulce pentru Gabriela77, sa ne traiesti mamico! Am vazut filmuletul, sunteti niste frumosi. Mai ales Sara si tu!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
La multi ani si bebeilor care implinesc azi o lunitza:
Michael de Piciulika
Tudor de Yaia
Mihai de raluca
Alexandru de Adhnana
Ce de baietei serbam astazi!
betty78 spune:
Am intrat si noi azi si mama ce limbarnita aveti. Noua nu ne-a mers netul de la ora 12 si nu am avut timp sa citesc nimic, asa ca am ceva de recuperat.
Ieri am fost la doctor cu bebe Mario pentru controlul de 2 luni (real 2 luni si 22 zile) si i-a facut vaccinul, controlat, etc. Bebe Mario este ingrozit de doctor, cum a pus mana pe el a inceput sa zbiere, parca ii taia cineva gatul....imi este mila de el, mai ales prin ce a trecut in spital, cred si eu sa fie inspaimantat. In rest este f bine, la vaccin nu prea a plans ca era cu tzitzi in gura, asa ca a tipat cu ea in gura intre gingii, dar de dat drumul nu a dat, chiar m-a muscat pe mine putin.
In rest mai avem o problema cu ata de sub limbuta si asteptam sa se desprinda pana la 4 luni, iar daca nu o sa vedem daca o taiem. Ne-a dat de facut urocultura...sper sa nu fie nimic, ca pipi lui bebe miroase cam tare, iar in privinta petelor, ne-am lamurit...sunt mongoloide.
Acum imi vine si mie randul sa ma laud, bebe Mario are 6620gr si 63 cm, iar in ultimile 22 zile a crescut 1060gr, ceea ce este exceelent fiind alaptat 99% san ca mai scapam cateodata cate o completare, dar f rar.
Vreau sa urez la multi ani sarbatoritilor de luna asta !!!!!, Sa fie sanatosi, mancaciosi si voi ca parinti sa va bucurati de ei!!!!
Ma duc sa il trezesc pe Mario ca doarme de la ora 23:00 si nu da semne ca vrea sa se scoale....asa ca mai nou se pare ca dormin 9 ore legate
Va pup si va doresc o zi linistita in continuare
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
slippers76 spune:
Prisi, eu ii dau calciu Pharco. Vad ca il ia bine. Noi mai avem 2 zile si terminam si cu calciul.
Rox, sincer, as vrea sa pot sa fiu si eu habotnica cu orele dintre mese, dar Vlad face ca trenul. In prima parte a zilei reusesc sa-i departez mesele la 3 ore, dar spre seara nu trece o ora jumate si dansul se doreste cu tzitzi in gura. Cel putin noaptea a inceput sa doarma si el mai mult. Cam dupa 5 ore se trezeste. M-am consolat cu ideea ca am si al doilea mancacios, ca asa a fost si cu Miruna. Miruna si-a cerut portia de noapte pana aproape de un an.
Gabriela77 spune:
Ana, Rodica, Roxana, Sim, multumim mult!
Simona, chiar mi-a folosit site-ul. Usor de folosit, exact ce imi trebuia.
Roxana, sa nu te mai aud, ca te-am vazut in poze ce faina esti! Vezi ca vin la Bucuresti si te bat! Moama cat a papat Andrei!!! Sa stii ca si Sara s-a trezit vreo 3 nopti sa pape, asta o fi, puseu de crestere? Sau mi-o fi deochiat-o Ana? hihihi
Rodica, sa stii ca si mie mi-e cam dor de burtica si am gandesc deja ce dor imi va fi si de bebe mic, imi vine sa o tin toata ziua in brate, dar ma abtin...
Pleaca sotul in Germania si iar o aduce pe maica-sa, asa ca ma asteapta 2 zile cu socrella! Boierie!O zi buna sa avem!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
afibebe spune:
tuturor celor care poarta numele de Mihaela, Gabriela, Mihai, Gabriel etc,.
sa fiti sanatosi, sanatoase si petrecere faina astazi.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007