*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)
Raspunsuri - Pagina 9
catutza spune:
Raluca , multa sanatate Mariei, va -am si sper ca sunteti bine acum. Ai avut noroc ca ai prins rezerva la babes, sunt curate si ingrijite
Leea , multa sanatate si lui Tudor, va dorim o noapte linistita si fara febra/voma
Madutza , spor la pregatiri si LA MULTI ANI pentru maine
Veronica , stiu ca ai intrebat ieri de snitele cumparatea dea gata , eu am luat o singura data si am fost multumita. Cum merg pregatirile, mai ai?
Mihaela , groaznic ce a patit bona ta, nu-mi vine sa cred ca se mai poate intampla asa ceva pe seara.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
mirabilis spune:
leea sa iti spun sincer nu am citit tot din urma si nu stiu cum a evoluat T. De cate zile ii dai Klacid? Sa stii ca e f bun. Poate chiar mai eficient decat Zinnatul, desi nu ar trebui sa fie asa...
Daca febra nu cedeaza si nu se imbunatateste starea lui T dupa 48 ore (hai, max 72) de antibiotic, atunci trebuie schimbat. Dar dc e ok...nu vad de ce i-ai mai da.
meems spune:
Noki, multumesc de incurajari. Stiu (sper) ca e doar o faza asta cu adormitul Riannei, ca am mai trecut pe-aici. Ma gandesc ca i-e urat, si o sa incerc sa stau langa ea dar s-o pun pe ea in patut, sa vedem daca tine treaba. In alta ordine de idei, vad ca te distrezi de minune la servici
Leea, pai cred si eu ca incepi sa te simti nasol si sa te prinda raceala, dupa atata oboseala si stress sistemul tau imunitar probabil e la pamant. Poate reusesti s-o tii pe mama ta un pic mai mult la tine si macar sa-ti revii un pic cu somnul. Si baga si ceva Vit. C.
Mirabilis, Bubamara, sanatate fetitelor!
anda77 spune:
mirabilis, multumesc mult de raspunsul fte lamuritor referitor la otite.
io zic sa-i dea leea zinatu ala ca aseara cand avea tudor febra si am facut noi galerie pro-spital si pro-orl-ist si pro-alt pediatru, tudor lua klacid de 3 zile si-nca o doza.
noki, sunt convinsa ca este imposibil sa te simti singura in week-end, cu sarah acasa.
ioana, te-ai descurcat repede si bine!:)
joy, ce faci, unde esti? sunteti la tara cu totii?
ina, mai asteptam niscavai poze cu nora-mea.
nichita are putina febra. deocamdata sunt linistita. si ce daca am vb de otite azi. nuuuuuu ne ajung ele pe noi
bubamara, vai ce ghinioane medicale, una dupa alta.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
SI MIHAELUTZA SE SERBEAZA MAINE, speranta administratiei centrale romane si probabil si Gabitaco. si Tania e gabriela de fapt care mai e?
plus niste bebei.
EDIT: MAINE E SI SFANTUL MEEMS, NU?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
intii scriu 2 vorbe si pe urma citesc din urma.
e prima zi cand vin de la munca si nu-mi vine sa ma ascund sa dorm pe wc.asa ca o sa citesc dupa ce adoarme zuzul.
despre zuz- e superbine cu bonul, mananca mai mult decat ii dadeam eu, acum masa e luunga, juma de ora.
despre mine-imi place dar e greu.
pup pe toti
LMA ptr miine tuturor sarbatoritilor si sarbatorite!
lma si ptr copii care au implinit 2 anisori saptamana asta ca n-am apucat sa intru.
ps :la munca sunt monitorizate iesirile pe net, asa ca nexam DC.
PUP YOU AGAIN!
Mirela si David - 23.12.2005
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by anda77
SI MIHAELUTZA SE SERBEAZA MAINE, speranta administratiei centrale romane si probabil si Gabitaco. si Tania e gabriela de fapt care mai e?
plus niste bebei.
EDIT: MAINE E SI SFANTUL MEEMS, NU?
mami de poet(09.12.2005)
da Anda si noi ne sarbatorim... sotul Mihai, eu Gabriela , cumnatul Gabriel, cumnata Mihaela si... 34 de ani eu....batrana nu???
Leea ... ma bucur ca ginericu e mai bine
intru mai tarziu... mateea nu mai are stare....vrea sa ma joc cu ea
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
mirabilis spune:
Buuuunnnn....Deci fimea dupa 72 ore de zinnat plange inconsolabil de durere de ureche si face 38.5. Simt ca innebunesc. Trecem pe klacid.
Ce ironie a sortii...Cand am terminat facultatea ma gandeam ca am de ales intre infectioase si pediatrie. Sau cine stie, sa le combin. Foarte bine, dar trebuie fata mea sa ma incerce de pe acum? Tare nasol cu germenii astia. Ce va spuneam de antibiotice. Sunt o mana cereasca. Dar eu cred ca o sa ne fie ff greu sa tinem in frau rezistenta lor, pe care bineinteles noi am creat-o. Era oarecum inevitabil, insa cel putin se putea prelungi perioada in care sa ajunga asa virulenti....
anda77 spune:
leea si mirabilis, bre, nu dati cu rosii, dar de ce nu treceti pe augmentin? ca iote, vad ca noua augmentinul ne-a facut mai bine decat voua klacidul si zinatul.
mami de poet(09.12.2005)