*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Figurine-Roboti-1074/LEGO-Duplo-154/4634/Duplo-Animale-de-ferma.html
asta mititel cu animale de a dat maria link la el. e mic, dar am dat ori 43 ori 53 ron pe el, nu mai sunt sigura acum. lego mare primeste de ziua lui si va completa cu celelalte.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Revin si eu, cu multumiri pentru ca ati intrebat de soarta noastra.

Urez aici "La multi ani!" copilasilor de "colectie", cand ma mai adun putin, fac urarile personale.

Noi am fost in spital pana azi, pentru ca luni dimineata i-a aparut Mariei o mare eruptie sub forma de pete, numai pe trunchi. Ne-am internat la Babes si se pare ca a fost ceva de natura virala, o chestie pe care noi, adultii, o facem intr-o forma usoara. Ce sa zic, a fost horror. M-am simtit ca-n puscarie, nu aveam voie sa ies din camera, sa nu mai aduc si alti bazdaci. Din fericire, am avut o rezerva si a fost ok din punctul asta de vedere.
Acum suntem acasa si incercam sa ne revenim.

Sanatate multa copilasilor "nostri" si va imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mai, urasc bolile astea...

Mirabilis, offf..sanatate multa si voua!

Bubamara, voi mai lipseatzi. Bine macar ca la voi a trecut buba deja!

Anda77- saru mana de link. Maria, si tie!
Zici ca e multumit Nic de lego? Au si ceva spatiu de-ala in care se infig, sau sunt doar piesele separate?

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, pai vaca, porcul, catelul, omuletul etc se infig si ele pe un lego dk vrei, se potrivesc labele intr-un tzumburush de lego ca sa zic asa:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

MULTUMESC FETELOR DE URARI...M-AM EMOTIONAT CAND AM CITIT TOPICUL, MI-AU DAT LACRIMILE, PE BUNE, BOCEAM ACI CA TOANTA!

Repejor am ras un tort, la care decorul lasa de dorit, ca n-am putut altcev mai repede...la musafiri neasteptati. Si mai fac mini pizza.

Steff ca niciodata doarme de bubuie...nu stiu ce are. Doarme de la fara sa se trezesca ceea ce e neobisnuit.
Pana duminica inclusiv tot am treaba...si bineinteles steff primeste cadouri.
De maine m-apuc. Sotul si-a luat 2 zile concediu, si vreau sa fac sa fie toate proaspete.

revin...

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Anda, exista o predispoztie pentru otite...Adica unii copii fac mai multe episoade altii nu. Se poate si sa nu fie eficient antibioticul, dar atunci nu exista spatiu intre episoade....
Zinnatul si augmentinul sunt ambele eficiente pe sfera orl, insa fac parte din clase diferite. Dupa parerea mea Augmentinul este de preferat sa incepi si dc nu merge, dai Zinnat. Eu asa as face. Insa...cred ca depinde si de fler si de experenta. Niste dr buni in care am incredere mi-au spus ca vad din ce in ce mai multe cazuri de rezistenta la augmentin, ceea ce e f trist. Asta se intampla pentru ca la orice raceala se sare cu antibiotic. Si uite asa copii nostri iau bacterii gata rezistente...
Eu personal aveam in casa Zinnat si de-aia i-am dat. I-am spus apoi orlistei ce i-am dat si a zis ca f bine, continuam.

Asa....Pai normal ca la episoadele de otite trec cu antibiotic. Pentru ca in jur de 80 % sunt bacteriene. Si chiar daca sunt virale, din cauze pe care nu le mai descriu ajung sa se suprainfecteze si tot la anitbiotic ramai. In concluzie, daca la niste muci dati de un virus nu dai antibiotic, la otite dai intotdeauna.

Iulia a facut otita seroasa. Asta inseamna ca a avut atatia muci ca a facut otita (desi eu o aspir de numa'!!!) si mai mult, i-au spart timpanul.
Sper ca Niki sa nu ajunga la asta vreodata. E ff important sa fii promt cu tratamentul in otite si bineinteles sa aspiri bine si eventual sa pui in nas ceva care sa sterilizeze muci...(colargol, rinonef...)

Nu stiu daca ti-am raspuns la intrebare, dar m-am intiiiiinsss....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Te-oi fi intins tu, Mirabilis, dar tare bine ne-ai explicat!

Io-s amarata...Adila pleaca maine dimineata cu treaba intempestiva in Germania. Adica tur de forta, ce mai! Asa ca inca un week-end singurica...

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetelor ,m-am spetit azi pregatindu-ma pt maine ,ca de, e si ziua mea si n-am reusit sa scap de musafiri ,s-au anuntat cam 14 persoane ,pina la ora asta nu mai am unghii ,sint super obosita ,transpirata etc.Cumparaturile desi sint hobby-ul meu m-am ostenit rau de tot ,caratul nu mai zic ca de ,io am sotz doar de weekend iar colac peste pupaza al meu husband m-a anuntat acu' vreo ora ca vine cu niscai fini de-ai nostri sa vaza meciu deci si azi si maine am lume pe cap ,imi vine sa fug de acasa :(((

Anda ,daca esti prin zona ,zi-mi te rog si mie un alt drum spre Bran in afara de cel de pe Valea Prahovei ,ca merem de sarbatori iar eu cu fi'miu avem rau de serpentine ,as fi vrut sa o luam prin alta parte ,mercic

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor multumesc pt incurajari, Miarbilis multumim pt explicatii
Inca nu i-am dat zinnat,i-am pus doar otis,nurofen,colargol si tantum verde.Insa se vede cu ochiul liber ca e mai bine.Adica face prostioare deci e clar spre bine.Deci ma intreb daca sa intru pe zinnat sau sa ramin tot pe klacid.Parca nu l-as mai intoxica si cu zinnatul,pe de alta parte mi-e sa nu risc ceva nedindu-i-l.

A venit mama si a stat ea cu T azi,iar eu am umbat pe drumuri pt dovada de la politie si la asigurari.Urmeaza sa ma duc in service.Va trebui sa las acolo masina si io-s moarta fara ea.Amuzant,de se poate spune asa, e ca toti cei care m-au vazut cu domnu ala de m-a lovit m-au intrebat pe mine: doamna ce-ati facut.Era de la sine inteles poate ca femeile fac prostii.

Mira si Bubamara sanatate copilelor,uuuf ce greu e cu piticii bolnavi
Anda ai vazut ceva defectuos pe astro lui Tudor?

Io ma simt ca dracu.
Sper sa nu mai faca febra.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Leea ,offf prin ce treceti ,ma bucur mult ca e o idee mai bine ,poate-si face efectul Klacid-ul ca Zinnat-ul nu stiu daca o sa-l ia ,asa am patit si noi ,duipa Augmentin ne-a dat Zinnat pe care nu l-a acceptat sub nici o forma din cauza ca-i foarte nisipos indiferent cat ai agita sticluta .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput