*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

TOT EU
Noki si bona mea face curat!ad dupa fi-miu si patul si vreun vas dc e in chiuveta, nu va imaginati mai rau!
Leea bona mea e un prieten de familie cu care l-am lasat mai des pe D. el ii iubeste tare mult pe amandoi(si pe nevasta-sa) si ei sunt innebuniti dupa d. TOTUL MERGE STRUNA. SPER SA NU SE PLICTISESCA SA CONSIDERE CA NU-I TREABA DE BARBAT! ORICUM AU ZIS CA-L TIN MUNA PANA LA PRIMAVARA CAND TREC VIROZELE.
sorry ptr caps lock, nu mai am timp de corectat.
Leea si MIRA sanatate mult lui Tudor si Iuliei.
Hilde n-am citit in amanunt, sper ca ti-au iesit bucatele. sau de miine te apuci, parca in we aveai musafiri.
Madau va miscati repede cu ap. inseamna ca sunteti in casa noua de an nou.
Lavi sanatate multa tatalui tau, se face bine, nu fii pesimista!
Anda ai citit bonul de la Real?sa nu fii pacalita?sper sa treaca rpd febra, sa nu dati in altele. s-au inmultit copii la gradi?
Gabitaco numai ptr aniversare, si LMA! ptr ziua de nume.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leea, ma bucur ca T este mai bine! Tinem pumnii in continuare!

Anda, sanatate multa si voua! Sa dea Domnu sa nu fie grav!

Mirabilis, -am micuta Iulia sa-i treaca durerea!! Offff, ce greu e !

Gabitaco, La Multi Ani pentru aniversarea ta si pentru restul sarbatoritilor din familie!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki vrei sa ne intalnim in weekend? Ca tot esti singurica. Chair as vrea sa vad si eu "vestitul" Parc al Circului.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

hop si eu pe seara ca sunt in pregatiri de botez si nu prea am vreme sa intru.

Leea am asteptat vesti cu sufletul la gura si ma bucur de prostioarele lui T. sunt semn bun. Tineti-o tot asa!

Raluca sanatate maxima piticutei, stiu exact cum v-ati simtit in spital

Anda nu ii arat oferat ta bonei mele pe simplul considerent ca are meritul, pe langa cresa, ca m-a facut sa descopar de ce nu papa Che: de RASFATZ! Pentru ca cu ea papa toooot fara comentarii si fara jucarii si nepasat!!!

Azi am avutacelasi circ la venirea lui tanti, intensitatea urletelor nu s-a diminuat. Sper sa ma obisnuiesc si eu pentru ca, atunci cand e cu ea, eu nu-mi recunosc copilul: e cuminte (aproape bleg), nu tipa, nu face crize, asculta si, spre shocul meu, il lasa singur in camera si ea mai iese pe la baie/bucatarie si el nici nu misca din loc. Asta nu-mi prea place, imi vine sa fug la el, sa-l iau in brate si sa fim complici amandoi. Dar stiu ca e spre binele lui disciplina asta (pregatirea de gradi) ca seara are grija sa se razbune si ne stoarce pe amandoi.

Alexandrina eu nu pot participa impreuna cu bona, pt asta ar insemna sa inceapa sa o respinga pe ea. Daca stau si eu cu ei, Che nu face altceva decat sa stea agatat de mine si sa refuze orice. Insa dupa ce il las cu ea, la 2 minute se pototleste si colaboreaza cu ea fara probleme.

Se pare ca a bagat la cap si observatiile facute, nu s-a mai repetat, in schimb, a inceput sa gateasca, sa faca curat, nu mai pierde timpul cat doarme Che.

Nokica ma bucur ca Sarah e prietena cu bona, ce liniste iti poate da chestia asta! In alta ordine de idei...ce mail indrumator spre pacate mi-ai trimis!!

AM si o veste super, lui Che i-a revenit culoare in obraji (stiti ca m-am tot plans ca e palid) si asta de cand am inceput sa-l scot iar pe afara. ACuma arata asa

SI aici aveti o poza cu
Che avand grija de Anna

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de acasa, ca tot sunt singura cu bufnita si ea a adormit la 21.30!!!!

Ehehe..vestile de pe frontul meu nu sunt chiar superbe: la polul opus fata de situatia Taniei, Sarah face figuri mai nou cu bona la ...NANI de pranz. Deci dupa ce prima zi a adormit in patul mare, ca atata a plans pana a dus-o acolo, a adoua zi in patul mic - cred ca a fost exceptie de la regula, azi iar scandal si a adormit 10 minute cu Flori alaturi, dupa care cand a vrut ea sa iasa banditeste din camera, s-a trezit, normal...si adio somn pana acuma, dupa baie!
Motiv de mare nervi, oboseala, urlete, crize de nervi in parc etc...
Si normal ca a facut urat cand am ajuns acasa, exact ca in primavara, a renegat-o pe Flori si vroia doar in brate la mine.

Feli, super ideea. Te astept cu drag in parc, preferabil dimineata pana in pranz, ca sa se poata da pe tobogane, ca seara e intuneric la locul de joaca.
Se mai inscrie cineva la o mini-intalneala in Parcul Circului - sambata sau duminica dimineata?????

Andache...daca-ai stii tu cat am de invatat week-endul asta...Si uite ca si mama e bolnava -gripa - si nu am cum sa i-o duc...

Miri- a mea face curat peste tot. Ca vreau sau nu, ea face. Adica ieri mi-a luat jumate de ora sa vad pe unde si cum sunt hainele mele dupa ce ea le-a luat pe fiecare in parte si le-a impachetat stilul ala..ca la magazin. Azi a facut luna sertarele de la Sarah din camera.

Tania- ma gandeam ca nu poate fi o asociere mai placuta intre sport si ...barbati!
Cat despre pozele noi..Che e un frumos! E leit ma-sa si un grijuliu cu sora-sa! Ce sa mai, buna afacere a facut cuscra-ta!!!!

Mirabilis, of of of si iar of...tinem pumnii sa fie mai bun Klacidul!

-----

Ca tot ne intreba Feli de petreceri - uite ca era ocazia mea sa petrec vineri seara, ca se serba nasa Sarei, Gabriela. Dar Adila e plecat si mama bolnava. Deci nu am cu cine lasa elefantul. Deci voi freca o menta si un tv acasa.

Maine e si ziua celeilalte vecine dragi, aka MimmiDumy.Speram sa primeasca cadou o zi fara febra, avand in vedere ca Dariuka scumpa are amigdalita!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello colectie aniversara!

eu in timpul zilei incerc sa ma tin departe de voi, ca dependenta-i mare, si uit de treburi! asa ca.... mai rarut!

tania, ce-mi plac pozele tale cu copilasii!

anda, misto ca a inceput chichita sa vorbeasca! de cand astept si eu sa lege vlad mai mult de 8-10 cuvinte! da noi cu gradi.... mai pe la anul.

leea, sper ca tudor sa se faca bine repede, insanatosire grabnica!

eu sunt in plin proces de testare a limitelor si potolire a nervisorilor lui vlad. vlad ca se obrazniceste pe zi ce trece si-am hotarat sa luam masuri. si vad, surprinzator, ca felul nostru de-a ne purta cu el da roade foarte repede. e mai putin urlator si mai intelegator. doamne-ajuta, ca incepusem sa ma sperii...

merg sa citesc mai din urma, pup fetele si piticii!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Adica ce metode, cuscra????? Ia baga detalii!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki, mi-ai luat vorba din gura!!!

Si io stau cu okii mari sa cetesc care e metoda, ca bine ne-ar prinde si noua!

Noki, Xandra, saru'mana de aprecieri

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Eeee...sa nu ne facem iluzii, draga Tania. Io sunt o fina cunoscatoare a "problemelor" cu Vladutz. Adevarul adevarat e ca Xandra nu stie ce-s alea probleme.Asa ca ii putem organiza un sejur la noi acasa! La alegere, la tine sau la mine!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Eeee...sa nu ne facem iluzii, draga Tania. Io sunt o fina cunoscatoare a "problemelor" cu Vladutz. Adevarul adevarat e ca Xandra nu stie ce-s alea probleme.Asa ca ii putem organiza un sejur la noi acasa! La alegere, la tine sau la mine!

dam si spor de suprasolicitare..un 3%

Mergi la inceput