*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am venit de la spital, fizic e mai bine dar inca e confuz dupa anestezie, am inteles ca asa li se intampla unora. Nu va mai dau detalii...

Azi i-am dus supa de zarzavat, mar cu biscuiti si branza de vaci , saracul ii era cam foame de atatea zile.

Va multumesc pentru ca va simt alaturi de mine

Imi cer scuze dar nu m-am uitat la nicio poza recenta, ma voi uita cand ma va ajunge dispozitia din urma...

Ina Si eu as fi pentru scoaterea emoticoanelor cu suzete, mai nimeni nu mai suzeteaza la momentul de fata. Putem pune emoticonul asta daca vreti sau altul...

leea fain ca ti-a schimbat tratamentul, sa speram ca-si va face efectul. Naspa cu masina ca-i multa umblatura. Multa sanatate lui Tudor!!

mihaelutat naspa patanie pe biata Lili!

maria my Nati isi sufla nasul singurica (ba chiar imi pune si mie batista sa mi-l suflu ), dar nu de tot-de tot. Oricum, n-a fost cazul niciodata de aspirat. Oricum, la ea sensibilitatea e spre bronsite, nu ORL.

ioana ce poveste frumoasa!!! Multumim!
Sa fiti sanatosi si sa formati o familie fericita toti 4!

mirabilis aoleu ce belea cu pacatoasa de otita! Multa sanatate Iuliei, macar de dureri sa scape cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bubamara cam asa cu babes-ul, ca daca iesi pe hol sa socializezi cu altii poti sa pleci acasa cu diversi bazdaci la pachet... bine ca i-a trecut Mariei!

Aoleu, ce mai brainstorming pe otite ...

taniuka draga, din ultimul tau post bag sama ca va cam joaca printre degete dom' Che. S-a prins ca sunteti facuti praf dupa el si profita cat incape. Cum adica sa sari la el sa fiti complice? Pai si eu las fetele intr-o camera in timp ce eu fac ceva in alta, si daca sunt impreuna si daca e numai una singura. Chiar ma bucur cand le vad concentrate la ceva joc si eu imi pot vedea de treaba.

noki we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noapte buna tuturor!

Atat mai am timp sa va spun, fug la nani ca maine la 7.30 vine instalatorul. Am citit din urma, raspund maine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Catutza, si eu sunt multumita de produesle SADIA.
Miri, da, in week avem musafiri.
Deci, de maine incep pregatelile....

Multumesc la cine ne-a urat de toate.....

VA IVIT SAMBATA SAU DUMINICA, CAND DORITI LA NOI ACASA SA SERBAM ZIUA LUI STEFAN. CINE ARE CHEF SA VINA, N-ARE DECAT. EU VA ASTEPT.
DACA AS STA IN BUC. CRED CA TOATE ATI VENI

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda am uitat complet de sarbatoarea de maine si ma tot miram cum s-au nimerit mamicile nascute in aceeasi zi Si unde mai pui ca ma sarbatoresc si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by meems

Anda am uitat complet de sarbatoarea de maine si ma tot miram cum s-au nimerit mamicile nascute in aceeasi zi Si unde mai pui ca ma sarbatoresc si eu...

Meems & Rianna (16 dec. 2005)

Meems draga, ai fost dementiala!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Veronica , sa nu uiti sa faci poze la preparate macar asa sa ajungem si noi la tine.

Gabitaco , i-ti urez un sincer "LA MULTI ANI!" sa fii sanatoasa si fercita alturi de cei dragi. Si "la multi ani" si familiei tale pentru astazi petrecere frumoasa!

Un si o tuturor sarbatoritilor de astazi , petrecere frumoasa colectie Eu maine am iar sarbatoriti Mihai , fratele meu si fratele lui-amandoi Gabriel asa ca iar musafiri zilele astea.

Noki , ai avut noroc de bona buna, vad ca e si harnica sper sa nu se schimbe.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

La multi ani ,tuturor Mihaeleleor,Gabrielelor, sotilor din dotare si nu, in ultimul rand, copiilor din colectie!
Va pupicesc pe toate,sa aveti parte de multe ,multe bucurii si multa sanatate!

Distractie placuta!

Gabitaco - La multi ani!
tie de 2 ori( ziua de nastere si ziua onomastica)
camelia- superbe pozele cu peisajele de toamna,Daria o dulce ca de obicei.
ina- draga mea, mai ai fonduri, daca shopingaresti din septembrie?
leea, bubamara, mira- sanatate multa .
miri-iti simt lipsa de pe forum.
lavi - refacere rapida tatalui tau.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

O ZI DIN VIATA UNEI MAME DE COPIL - ma rog, de copii

11:30: mami pleaca la nani

ora zero: anais se trezeste - vrea haleala. ma duc in sufragerie (unde are ea "sediul general", ii dau, adoarme, ma duc sa ma culc la loc

4:30 - alta tura de haleala

5:30 - andrei striga "mami, mami" - ma duc la el, cu lapte ca asta credeam ca vrea... nuuu... el vroia muzica, ca i se oprise radioul

6:00 - anais se trezeste, cam definitiv, incepe cu figuri, ii inchid gura cu tzitzi, o iau in patul mare, adoarme la san. daca trag sanul din gura se trezeste si o luam de la capat

7:30 - se trezeste andrei, fuga la el, anais se foia in patul mare, il schimb pe andrei cu un oki in camera cealalta unde era ana. ii dau laptele lui andrei, vine si el in pat. isi bea laptele si o smotoceste pe ana. cantam "multi ani" pt ana, ca azi implineste 6 luni

8:00 - primul baby einstein al diminetii

8:30 - andrei e constipat, se screme pe la colturi. (m=io, a =andrei)

m ="vrei olita, ca faci mai bine, ai alta pozitie -blah-blah -blah?"
a = "nu vrei"
m = "vrei pe wc, uite iti pun reductorul"
a = nuuuuuuuuuuuuuuu
bine... incercam si eu sa ma spal pe dinti, ana inca se uita la be
a = "nuuuuuu ditii, nu ditii nu!"
m= "pai ma spal pe mine, nu pe tine"
a= "nu ditii, nu pe tine"

isi aduce aminte ca are plastilina. scoatem toate culorile, formele si ce-or mai fi pe-acolo. ana e deja plictisita, incepe maraiala
andrei la masuta "mami opa jos"
m - nu pot, ca tre sa ma joc putin si cu ana, e ziua ei...
a - muti ani. opa jos mami. usu. casa. masina.
fac acolo placintele de plastilina, il las sa bage tiparele, o plimb pe ana in brate, ii fac un suc de portocale lui andrei, ne jucam cu plastilina, o pun pe ana jos pe covor, andrei fuge sa-si ia masinute, strang plastilina, o sigilez sa nu se usuce, sterg masa care e deja pista de masinute

9:30 - inca un schimbat de pampersi, bagat sup. cu glicerina care se loveste de un "zid" tare. vad ca s-au teminat pampersii si nu mai am decat rezerva strategica la andrei - ups, intram in rezerva de stat - fac lista pt supermarket. andrei se screme, scoate supozitorul, vrea sa-l schimb din nou. asa ca iar schimbam scutec

10:00 ana plange - i-o fi foame - pac mufarea la san. andrei program de voie,adica "hai sa scoatem toate jucariile de la locul lor si sa ne plimbam cu carutul peste ele"

10:30 suna sor-mea - la multi ani!, n-ai chef sa mergem prin ikea?
io: pai am cheeef, de fapt am altceva in program dar ma rog, chef as avea.(in program = trecut pe la servici sa fac hartogaraie de trecut din cic 1 in cic 2) da' ce facem cu copiii?
sm;: pai, ii luam cu noi
io: hai, fie. da' intram si-n orhideea ca nu mai am pampersi
sm: bine, ca nici io n-am

(io cu sor-mea seruim o masina, masina era parcata la mine asa ca zice ea: vin io la tine si plecam de-acolo)

la 11 se prezinta la mine cu sophie (7 luni) in carut. nu luase scoica, nu-si luase marsupiu, nu luase nimic. in schimb imi aduce un aviz pt un colet - cica reavizare.
sm: du-te fuga la posta si treci si pe la mine pe-acasa sa-mi aduci scoica, ca stau io cu plozii
io: pai nu pot ca-i ditai pachetoiu'
sm: bine, du-te, vino si te mai duci o tura si dupa scoica

plec io in fuga, imi uit telefonul acasa. la posta stau 1 ora dupa c*ru aluia cu coletele, dupa care mai stau ca nu mi-l gasesc si ma intreaba daca sigur nu l-am luat in alta zi ca ei nu-l gasesc. eh, dupa ce aprofundeaza cautarile il gasesc, gasesc si io o cunostinta la posta si o trimit cu pachetoiu acasa si eu ma duc dupa scoica acasa la sor-mea. bineinteles ca n-o gasesc, dau sa-i dau telefon, vad ca n-am mobilu la mine, sun de pe fix la ea pe mobil, il aud taraind in casa. imi vine sa-mi dau palme, era la incarcat. sun pe mobilu' meu- nu raspunde nimeni. insist, intr-un final se sinchiseste sa-mi raspunda si ma intreaba dc n-am sunat pe al ei....
iau scoica, mobilul si marsupiul si plec spre casa.

12:30 - ajung acasa. fetele dormisera, erau fresh. andrei se tot scremea degeaba. hai sa mergem.

pregatiri de iesit din casa - schimbat andrei, anais, sophie.
imbracat pe fiecare de oras.
anais plange de foame. dat mancare anais. dat san, nu masa de fructe, sa nu se pateze.
sor-mea - hai sa-i dau si eu lu' sophie (=fofi pe lb andreiasca). scoate un borcanel din camara, andrei inspecteaza camara, incepe sa urle ca vrea porumb din conserva. eu inca alaptam, asa ca incep munca de lamurire. ca nu-i bun, ca-i de la conserva, ca nu vrea altceva.
NUUUUUUUU.
termin cu anais, o pun in bouncer s-o vibreze,nu-i convine, se enerveaza, andrei urla ca vrea porumb, sor-mea urla ca-a ei mai vrea un borcanel si sa-i aduc
linistesc anais (ii dau masinute sa se joace), sare fra-su ca-s masinile lui, dau borcanel la sor-mea, desfac conserva lui andrei, ii pun in farfurie, ii dau lingurita - nu vrea sa manace singur, vrea sa-i dau eu. ii dau, manaca toata conserva, la farsit seamana boabe prin toata sufrageria
adun boabele, incep sa imbrac copiii in haine groase, toti urla din cauza ca le-am pus caciulite, dar sunt gata... OARECUM - sophie a facut kk, asa ca tre s-o schimbe
a&a sunt innebuniti de caldura, ii dezbrac si ii imbrac la loc, ca e gata si fofi.
iesim cu totii odata. masina parcata, bineinteles, hat departe-n zare.
formatia: eu cu anais in scoica intr-o mana, cu geanta-cu-de-toate (aprox 5-6 kg) pe umar si cu andrei de mana cealalta. sor-mea cu fofi in scoica si cu geanta-ei-cu-de-toate.
ne-ngesuim in lift, ajungem jos, io cu plozii o iau spre masina, sor-mea ramane in urma sa-i puna caciulita lu' fofi. ajung la masina, introduc copiii inauntru, sor-mea nu mai venea
intr-un final apare, plina de spume, pierduse oghetuta de-a fetei si se intorsese, dar n-a putut sa intre in bloc, asa ca mi-o lasa si pe fofi, ia cheile de la mine si pleaca inapoi in cautarea ghetutei buclucase.
o gaseste in lift , leaga cu centura scoica fetei, il leg si eu cu centura pe andrei, plecam (ea conducea) imi dau seama ca scoica anei nu-i prinsa in centura (in invalmaseala am uitat - ). acrobatii sa trec peste andrei ca sa leg centura, sudoare, in sfarsit reusesc

ESTE ORA 13:15. am plecat. sor-mea la volan, fi-sa in dreapta, fi-mea in spatele soferului, andrei la mijloc si eu unde mai era loc
fetele si sor-mea imboscanate, eu si andrei fara haine. intrebare de baraj: ce facem, dam drumul la caldura sau lasam frig

CONTINUAREA MULT MAI COMICA INTR-UN POST VIITOR, ca mai am fix maxim 6 ore de somn intrerupt.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corap- ca in filmele cu stan si bran!
misto tare de tot,mai ales finalu - intrebare de baraj" dam drumu la caldura sau stam in frig!"

xandra,tania si noki- si noi trecem mai recent printr-o faza de maraiemle ,de imi vine sa fug unde vad cu ochii.
S-a facut o rasfatata mai ales de cand sunt bunicii la noi,maraie si se preface ca plange cand nu obtine ceva ,dar am instaurat dictatura militara ,adica,-ori o duc in camera ei pt un minut,ori ma las pe genunghi la nivelul ei si ii spun ce vreau de la ea ,apasat ,rar si foarte hotarata,ambele metode merg,trebuie numai sa fiu consecventa acum.
Am citit intr-o carte ca trebuie sa ne cobaram la nivelul lor,( in genunghi)tipand la ei nu rezolvam nimic, pt ca ei ne vad ca pe niste uriasi oricum.

nu stiu daca ati inteles ceva ,dar m-am straduit mult sa stiti

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput