*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

mimy, este foarte diferita de prima. cu alexia nu am avut satrile aste de rau si greata, simt ca lesin. Am impresia ca nu a crescut mai deloc si culmea este ca simt ca o vanzoleala, il simt ca zbenguie.
Am avzut pozele cu minunea ta mica, frumoasa foc. si tortul ala mi-a facut cu ochiul.
Mihaela asa mi s-a parut mie din pozele andei ca esti super slaba la fata.
cum este la serviciu? si la mine the big brother se aniverseaza dar a dat bir cu fugitii sa nu dea de baut

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxano, scoate mielul! Si nu mai saliva la torurile oamenilor, ca-mi faci si mie pofta!
Cu bebele, vad ca deja vorbesti la masculin de el.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

nicoleta , esti foarte organizata, ce faci tu intr-o ora de la 8.30-9.30 mi-ar lua vreo doua pe putin, nici nu vrea sa ma gandesc cum va fi cu doi copii..pe mine ma apuca teama si sigur voi ceda psihic.
Sa petreceti frumos,LA multi Ani!
trupa de gandacei

BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Fetelor... va multumesc de urarile de LMA si desi azi este ziua mea de nastere nu vom sarbatori..... Mama a lesinat si a cazut destul de rau... sora mea e cu ea la urgenta, nepotelul meu e racit la plamani si face gentamicina injectabila,iar eu am o durere de stomac de-mi vine sa mor.

Mirabilis... multa sanatate Iuliei si sa va faceti bine repejor...

Celor care isi serbeaza onomastica le uram un calduros LMA.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Multumesc, fetelor de raspunsuri, mi-au mai venit boii acasa... Sper sa-mi vina si barbatul, macar la programul de baita.

Rox, eu am scris de incurajare mesajul, nu ca sa te apuce disperarea! Ai sa vezi ca nu o sa ai incotro si organizarea o sa vina de la sine. Altfel nu vei face fata. O sa-ti amintesti de vorbele mele la momentul potrivit, adica o sa zici intr-o zi STOp, nu se mai poate asa si de a doua zi (dupa o noapte in care ai pus planul la punct...) o sa-ti imbunatatesti viata considerabil.

Noki, da, in principiu cel mai tarziu incep la 1 februarie. Probabil o sa apara si bona la timpul potrivit, in viata mea cam asa s-a intamplat, probabil cineva acolo sus nu considera ca am nevoie deocamdata...

Eu am intrat din nou pentru ca am vrut sa va zic ceva si tot am uitat. Despre Bogdan. Sa-mi ziceti daca vi se intampla acelasi lucru cu copiii vostri.
A inceput sa se sperie si sa-i fie frica. Imi zice, nu mai zic ca si arata speriat. Se sperie daca suna telefonul in alta camera, in care noi nu suntem, daca este seara. Fuge mancand pamantul si se lipeste de piciorul meu zicand "m-am speriat de telefon" Am vazut ca ii e frica de intuneric. Aseara a fost chiar nasol, adica i-a zis "noapte buna" lui tati in capul scarilor la parter, iar eu urcam deja cu Stefania in brate sa o culc... A venit efectiv alergand pe scari strigand "mami!!!" speriat rau de tot. Nu intelegeam ce s-a intamplat. L-am intrebat ce este si mi-a zis iar "m-am speriat" si l-am intrebat de ce? "intuneric"! Si nu era intuneric in casa, doar afara. Ca sa nu mai zic ca stateam in casa ieri dupa-amiaza si imi zicea ganditor ca afara este intuneric. I-am explicat ca e normal, ca ziua e soare si de asta e lumina, iar noaptea sunt stele si luna... si e intuneric... Ne-am plimbat si pe intuneric pe strada, ca sa se invete, ii place ca e luminat orasul, dar in casa e altfel. Voi ati patit asta?

A doua faza, de mai mult timp, dar am uitat de ea, se refera la mancare. Cand mananca carne, de ex, alege bucatile deschise la culoare, daca e una mai inchisa nu vrea sa o manance si zice ca e murdara! I-am explicat ca nu e murdara, ca asa arata ea, dar nu vrea, daca are in farfurie carne de mai multe nuante, clar cea inchisa ramane nemancata pe motiv ca e "murdara"! Ce ziceti?

Gata de data asta, sper ca a adormit Bogdan, ca azi a fost cam greu cu somnul. Poate reusesc sa stau si eu putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Gata felicitarile si masa.

Roxi, la servici e binisor, incerc sa ma reacomodez dupa 2 ani si ceva de stat acasa. Tortul ala la care ai salivat tu e facut de mine, la fel si celalalt.

Noki, tie tot numai la mancare iti e gandul, ai? Am ramas datoare cu o portie din tortul ala din poze, sa se faca Daria bine si mai fac altul special pt tine si Mitza si plozii afertenti.

Fug acasa la pitica, va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

noki, hi hi greseala de graba -“r” domne cu r andra
Ti-am spus ca daca o sa am fata ma tot gandesc la numele andrada?
Si vorbesc la gen masculin ca ii spun bubu, indifferent de sex
Si ce are domne de poftesc la tortul ala mare si frumos, mh??

ganda, sper sa mai ai timp si atunci cand va fi cazul la mine sa intri si sa imi bagi mintile in cap. Sigur ca exista solutii pentru orice insa mie sincer mi-e teama ca nu am sa ma descurc
off

si acum imi aduc aminte ca intreba feli de cum ne petrecem timpul pentru noi, mie imi place sa merg la munte..deja ma gandesc la un weekend la munte cat mai curand si pentru sambata parca m-as duce la film” cat dureaza o casnicie”( copilul il plasez la nasa ). Sper san u ramana doar dorinte.

BUBU

Mergi la inceput

gabi, La multi ani! Multa sanatate si fericire.
Si din partea lui gandacel urmatorul mesaj:
„Nu mai merge forumul la mine.
Voiam doar sa-i zic lui gabitaco sanatate! Zi-i din partea mea, daca iti
mai merge linkul. Spune-i si ca
ziua de nastere se simte in adancul sufletului, oricum
ar arata ea pe dinafara! Sa aiba un an implinit!”

gandacel, si alexia pateste la fel de cateva zile, pe ea o sperie zgomotul puternic( mama vorbeste cu sora-mea pe skype si da volumul mai tare), ieri a facut o criza rau de tot..nu mai vrea sa intre in sufragerie si spunea " sperie boxa"( nu stiu ce a facut mama ), plange la somn nu mai vrea sa doarma decat lipita de mama.
Am incercat sa o liinistesc ca nu se intampla nimic, ca sunt cu ea...sper sa ii treaca repede.

BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

GABITACO,sanatate mamei tale! si celorlalti din familie!
multa sanatate celor bolnaviori si la multi ani celor ce se serbeaza astazi!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Roxi, gandacel....
Da... ziua de nastere se simte in adancul sufletului.....dar eu sunt fffff trista... singura mea bucurie e Mateea&sotul.

Azi cand m-a sunat mama am inceput sa plang.

Mateea m-a vazut, a venit la mine mi-a luat capul intre manutele ei mici si catifelate si mi-a zis:

" Mami nu pange. Mati iubete.Bica face bine"

M-a luat apoi de gat, m-a strans la pieptul ei mic si m-a pupat.

Asta a facut cat Un miliard de petreceri si aniversari.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput