*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

GABITZA, of, ce dulceata de fetita ai! CUm sa nu-ti treaca toate supararile cu astfel de incurajari? Un calduros LA MULTI ANI si de la noi

GANDACEL am citit pe la "parintii intreaba..." mai multe topicuri legate de comportamentul vis-a-vis de papa al copiilor si am descoperit cu uimire copii care au trecut prin asa-numita "perioada alba", respectiv nu mananca decat alimente albe (lapte, gris, paste FARA sos etc.) pe motiv ca celelalte ar fi "murdare". Sper ca aceasta perioada ciudata sa ocoleasca intreaga noastra colectie!

Si Stefan are o chestie ciudata, nu papa ciocolata decat daca-i dau in gura, altfel nu pune mana pe ea, sa nu se murdareasca. Si in parc nu se suie pe spaliere pt ca sunt murdare, ca au calcat alti copii cu picioarele. SI zau ca eu nu am fost exagerata cu lucrurile astea, dimpotriva, l-am lasat sa face ce-a vrut el, sa puna mana pe orice. Poate seamana cu mine cand eram mica - eu nu suportam sa vad o pata sau urma de nisip pe vreo hainutza si ajungea maica-mea sa ma schimbe si de 4-5 ori pe zi!

Sa va zic de bona. Imi place tot mai mult de ea. Baga militaria in Stefan, dar cu blandete, in sensul ca are copilul un program si se joaca foarte mult si educativ cu el. Plus ca, in timp de doarme, a facut curatenie in dulapuri, in camara, in bucatarie si ceva de mancare. Mi-a povestit azi o chestie din viata ei care m-a lasat masca: cica mama ei a avut, inainte sa o nasca, inca 8 copii si toti au murit intre 9 luni si 2 ani! Ea a fost prima care a supravietuit. Dupa ea, a mai facut inca 2 fete si gata. Va dati seama ce psihic a avut femeia aia???? Eu cred ca muream de tot atatea ori.

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

sa raspund si eu la mai noul subiect legat de murdarie. vlad nu prea vorbeste, asa ca nu se manifesta verbal legat de murdarie, dar: primul lucru pe care-l face, dupa ce cade, este sa se scuture pe maini si pe hainute; imi aduna de prin casa toate scamele si firimiturile, e ca un mic aspirator; daca pune mana pe ceva si se murdareste, se uita urat la mana si nu face altceva pana nu se curata; ii place sa se spele pe corp, pe maini si mai ales pe dinti. si asta in conditiile in care eu sunt destul de relaxata cu problemele astea, departe de a fi vreo mamica obsedata de curatenie.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

roxi, ce facem, soro? ne mai intalnim???
sau te-astept sa nasti?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hello. Ora sase a sosit, tati inca n-a venit! Ce sa serbam, suratelor, fara sarbatorit???

Imi ocup timpul si eu cum pot, copiii inca dorm.
Legat de murdarire... eu ziceam de mancarea cu o nuanta mai inchisa... ca asa, de murdarit manute sau haine, spalat dintii, scuturat, facut baita singur... astea sunt normale. Treaba cu mancarea mi s-a parut mie ciudata. Dar daca zici, Tania, ca au mai trecut si altii prin asta... sper doar sa-i treaca repede, ca doar asta mai lipsea, la cat de selectiv e la mancare si cat de putin papa. Si daca tot va zic de papa, sa va mai zic ceva: nu mananca nimic cu zeama, dar asta e dintotdeauna. Singurul lucru cu zeama care i-a placut au fost mucenicii, dar asta se intampla prin martie, va dati seama! Nu il intereseaza ce mananca Stefania, nimic! Stefania e toata numai ochi la ce mancam noi toti, pe el il doare-n cot!
Mai nou, mai si minte! Azi mi-a zis de ciocolata ca "nu-i bun!" zic, "daca nu-i bun, nu-ti mai dau". La care rade si zice " buna!" Eu "adica nu e buna?" iar el ranjind "e buna, dau!" si vine sa-i dau in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani pentru toti "sfintii Mihail si Gavril"! Sa fiti iubiti, fericiti si sanatosi, sa aveti parte de tot ce va doriti

Carte cu magneti - o avem pe cea cu culorile. Mare, mare succes! De cateva zile Ili cere "cartea buna" si tot mosmondeste la ea.

Noki ok, atunci poate ne vedem sambata dimineata, sa mai vada si copilul asta alt parc decat Poli.
Cu toate ca nu prea mai vrea sa iasa afara, o scot in parc numai scu slujbe, bocete... Poate din cauza ca au disparut copiii (la gradi, lancezesc in casa, habar n-am unde)

Mirabilis multa sanatate Iuliei!

Gabitaco LA MULTI ANI DE 2 ORI
multa sanatate mamei tale! Si tie sa-ti treaca burta.

Mi se pare mie, sau azi n-a scris Leea?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
merci de torturi. am citit pe sarite dar pun pariu ca dc oferea vreun sarbatorit/a imi venea miros
Pumba pupici
Hilde cred ca la anu chiar venim peste tine, o sa fie blogul plin de poze cu torturi. si cate torturi induram?
Tania felicitari ptr bona. Che e norocos!

fata de cum scria Anda zilele trecute eu sunt pe dos!ad ma intreb dc ma iubeste copilul meu.eu ii spun si "te iubesc" si "mami te iubeste".
azi cand am venit acasa nici nu voia sa vina la mine in brate. in casa ii da pupici lui tacsu, mamaie, si la cerere si voluntar. numai mie de nici un fel. poate seara cand il culc sa ma ia in brate, dar nu in fiec seara.nu tip la el, nu-l lovesc.l-am tras de mot cand alerga in strada intentionat, chiar nu il intimidez, umilesc. nu stiu de ce e asa cu mine. pana si pe "bona" o pupa cand pleaca.
si cand de cand avea un an, mergea pe trotuar si se supara dc ma apropiam prea mult de el, mergeam cu 3-4 pasi in urma. nu era pericol ca avem trotuarul marginit de gard.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Citind postarile voastra mi-am dat seama ca ziua asta de rahat e si onomastica mea,ca-s si Gabriela.Asa ca va multumesc si intorc urarile de bine tuturor celor ce s-au sarbatorit azi.

Am fost mai toata ziua pe drumuri cu masina.Am schimbat cauciucurile cu cele de iarna ca la noi a nins,ocazie cu care am batut maruntel din buze si picioare reo ora in friga de mi-au inghetat tzurloaiele.Drept urmare,pe fondul de raceala ce-l aveam,acu sint la pat si de neridicat.

Tudor a facut iar febra dimineata 38.A venit iar pediatra lui,careia nu i-am zis ca am fost la altul, si a fost si ea de parere ca trebuie schimbat antibioticul pe augumentin.Si ca e otita.Imi tot sfarimam ieri creierii sa va spun ce fel de otita spunea pediatrul ca are T si numa nu-mi venea in minte.Acu am citit postarea lui Mirabilis si mi-am reamintit.Supurata.Ca Iulia si Tudor,doar ca e la inceput.Ieri nu a tusit,azi insa da.Deci...habar n-am.Daca amindoi au zis sa schimb antibioticul,il schimb dar cu zinnat,ca am cumparat ieri.Si ce-o fi, o fi,da sa fie bine ca-i prea de tot.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La multi ani Gabrielelor si Gabrielilor, Mihalelelor si Mihailor , sa fiti sanatosi si la punga grosi!

Io-s suparata..pai din atatia sarbatoriti nu da nimeni o bucata de tort?

Vad ca e sezon de otite, Mirabilis sanatate Iuliei, Leea la fel si voua...tare urate otitele astea, imi aduc aminte ca si Marius s-a chinuit vreo 4 ani la rand, a incercat toate metodele de tratament si nimic, pana cand am ajuns la o dr super buna, care i-a intrerupt antibioticul, i-a bagat o chestie in ureche, un fel de fasa foarte subtire si trebuia sa-si picure in ureche o solutie..fasa aia se imbiba si ajungea peste tot. Vreau sa va zic ca in 5 zile nu mai avea nimic, si e ok si acum. Asa ca..cereti mai multe pareri

Gandacel, Corap cinste voua ca puteti sa mai dati randament cu atat de putin somn....eu sunt varza daca nu dorm cele 8 ore pe noapte

Roxi io zic ca "bubu" o sa fie baietele, am eu un feeling. Cand te duci la echo?

Gabitaco o sa fie bine!

Am o groaza de chestii de facut, in casa la mine e ca la balamuc, va dati seama, ca n-am mai apucat sa fac mare branza, curat cred ca o sa fac sambata (sper), azi au venit zugravii cu devizul inainte de a se apuca de treaba si mi-au dat o suma ASTRONOMICA, cred ca au senzatia ca am spart vreo banca sau ceva...9000 euro...asa ca am zis pas, si mai cautam

Pupici...mai trec pe aici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor si Gabitelor , (de ambele sexe ) ! sa aveti o zi minunata

Ioana, rapida nastere, frumoasa povestea!

Cata, eu va trimit toata zapada de aici nici nu-mi trebuie sa opresc ceva din ea, ca deja m-am saturat !
Undei ai pus pozele cu ziua sarbatoritei?

Alexandrina ok, am inteles ca stai pitita si-ti petreci in liniste ultimele saptamani de mamica cu un singur puisor.

Sanatate copilutilor bolnaviori!

Pumba, pai aici este secretu’ ; daca ma apuc din timp de cumparat, nu cheltui asa de mult sau cel putin nu se vede, pe cind daca incerc sa cumpar totul intr-o zi , ma ustura la buzunar rau de tot ( avem multi prieteni pe la care mergem inainte si dupa Craciun , si nu te poti duce cu mana goala, unde mai pui ca in fiecare familie exista cel putin un copilas)

Cora, deci tu nut e poti plange de viata monotona!

Am citit ca le dati lapte cu cacao , ciocolata, pai inseamna ca noi sintem ultimii mohicani , ca nu am gustat asa ceva. In afara de fructe si prajituri de casa nu o las sa se atinga de dulciuri.

Ganda, cand povestesti cum vorbeste Bogdanel ma apuca rasul, zici ca-i frate cu Rachie, ea tot asa se exprima , cu “ mai vei! Nuuuu mai vei! si da din capsorul scump.

Gabitzico , sananate si mult optimism , oricit de grea ar fi problema ta de sanatate, sint convinsa ca pina la urma va fi un final fericit!

De Joy mai stiti ceva?

Mai Leea , eu zic sa aduci preotul sa faci o sfestanie, ca nu-i a buna prin cite belele treci. Ti-o purta careva simbetele si tu habar nu ai , si sa stii ca de obicei cade pe copii, ca ei sint nevionvati. Ai pe cineva care sa te dusmaneasca rau de tot? ia mai uita-te si pe partea "ailalta" ca sint chestii bizare, carora de multe ori nu le dam crezare , dar se intimpla.

pup fetele!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele!

nu m-am prins ca voi ati deschis si deschideti subiecte de LaMultiAni pentru puii nostri!! pin-acuma nu m-am prins.... va multumesc pentru urarile minunate de ziua Mayucai; va imbratisez si va pup cu drag!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Trick or Treat"

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput