*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabitaco , multa sanatate mamei tale

Miri , vrei sa te bat? Cum sa nu te iubeasca copilul? Poate e el mai rece dar nu cred ca nu te iubeste. Atunci cand cade nu vine la tine sa il alini? Eu cred ca te iubeste, uite un de la noi ca sa nu mai fii suparata

Ina , astept zapada, ma tot uit de geam dupa ea Voi ce mai faceti, cum e la cresa? Sotul tau tot asa mult lucreaza?

Eu azi am facut un tort si o prajitura ca poate vine cineva dar cum pana la ora asta nu a sosit nimeni...asta e , parca vad ca iar muncesc pentru sambata ca vin toti odata.Asa ca va servesc pe voi

Miha , ce cadou ai primit?

Mada , cum ma 9000E pentru zugravi?Asia au inebunit de tot!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai da mai Cata asa am zis si eu, ma asteptam la un maxim maxim 4500 euro, ca avem destul de multe de facut, un balcon de 12 m lungime, care trebuie tencuit, holuri mari, ceva pereti de dat jos...dar nici chiar asa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

oof Catutza. sunt tare suparata pe chestia asta.
acu alta buba. aseara la culcare abea putina febra. pe la 3 dimi s-a trezit si ardea tot, mi-a fost teama sa-i pun termometrul, ca plange si trezea vecinii.si trtalpile ii ardeau.i-am bagat un supozitor cu novocalm si dupa vreo 10 min sosete imbibate in otet, care s-au uscat in 15 min. nu voia sa stea cu ele, le-am scos. si mai avea si diaree.
de dimi un pic de febra, sub 37.5. ad nu mai ardea.tot fara termometru ca eu la 7 plec de aks.i-a dat preventiv de 2 ori 7 ml panadol, nu mai facea febra, in continuare scaune diareeice vreo 5-6 . face putin de tot dar apos
eu tot scriu ca nu-mi rasp pediatra la tel si am nevoie de ajutor
de mancat a mancat normal, nu de regim, nu mai putin. e miorlait cand si cand,ceai bea la fel. nu stiu dc sa-i dau pliculetele de smecta si hidrasec, le-am luat de cand am plecat in conced asa sa fie.
ma gandeam ca poa sa fie de la mancare ca miercuri a mancat si dintr-o mancare gatita de duminica.nu era alterata, o fi el sensibil ca e mic?
va dati cu parerea, va rog?

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Miri antitermicele se dau dupa o anumita schema. Parerea mea e ca era mai bine sa-i fi pus termometrul oricat de tare ar fi plans. Ca la 38,5 se da panadol/paracetamol/calpol, nu se sare la novocalm, care mai nou, am aflat ca scade capacitatea organismului de a lupta cu bolile.
Daca nu are alte simptome, eu zic sa mai astepti. Iar Panadolul nu se da preventiv, iarasi zic mai lasati corpul sa lupte si singur, ca asa ii sensibilizam de tot.
Si Ilinca a facut o data, in vara, 38,3 si nu i-am dat nimic am asteptat sa vad ce se mai intampla si surpriza! A scazut febra de parca nu fusese nimic.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Schema de tratament ptr febra la noi e asa:

-la 4 ore alternativ Panadol cu Nurofen...chiar daca scade febra ii mai mentin tratamentul inca o zi macar, sa fiu sigura ca nu o ia din nou
-daca nu scade deloc, ii dau si Novocalmin, cate 1 la 8 ore (dar asta il dau doar daca are peste 38.5-39, niciodata inainte

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

miri,eu zic (parerea mea, nu-s dr), ca daca are diaree ar trebui regim, banana, stics, stii tu, si ceai de menta la greu...ceva problema o fi, febra poate fi legata de burtica... ca si FELI, eu stiu ca i-am pus novocalmin peste 39, cand nu i-a trecut cu nurofen, deci nu prea e indicat decat daca trece de un anume prag febra... pupici si sanatate... mie pediatra mi-a zis ca la febra care creste se da alternativ panadol cu nurofen...dar siropul la diaree nu prea merge...sanatate!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi ANi de ziua numelui! Pup toata lumea sarbatorita.

Corap, Gandacel, jos palaria pt mamicile organizate!

saptamana asta sta George cu noi acasa, va povestesc io cum o sa fie de luni singurica cu doi bb.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

'na seara
azi fiind sarbatoare, am culcat copiii mai devreme
incep cu urarile de la multi ani pentru toate sarbatoritele, toti sarbatoritii, mai mari sau mai mici, mamici, tatici si pitici.
si cu nelipsitele - din pacate - urari de sanatate la toti copilutii bolnaviori ai colectiei & leei, mamica bolnavioara de bolnavior

ca sa particip si eu la sb in discutii:

-andrei nu-i extrem de preocupat de murdarie - are cateodata elan cu matura, faras, mop dar nu exagereaza. mancarea in nici un caz n-o vede murdara, doar ca acum e la regim de fructe (=pepene galben in principal), lapte si suc de portocale. bine, orez, da' nu-i dau eu ca e intr-o faza constipata. cateodata reusesc sa ii bag sub nasuc si ceva peste. dar preferintele lui alimentare nu au legatura cu murdaria.
-temeri - are si andrei, ghiciti de ce: de bilele din bazinul cu bile, am ramas socata cand l-am vazut impietrit in fata a 2 bile zburate din bazin, nu se misca si era terifiat, si ma strangea de mana si zicea "nu bia, nu bie, nuuuuuuuu" si de baloane (asta dupa ce s-a jucat o gramada cu baloanele fara sa aiba nimic)

asa...si cateva precizari
-io nu sunt o mamica organizata. organizata sunt la serviciu, chiar ma enerveaza dezorganizarea si haosul in birou si imi vine sa-i bat pe cei ineficienti.
organizata sunt cand planific excursii si iesiri, cand dau un party etc.
dar in mamicenie nu sunt organizata, imi place starea de haos in familie si libertatea pe care ti-o da. daca eram organizata si stateam sa ma gandesc de 2 ori, n-am mai fi plecat in atatea we de acasa si nu ne-am fi distrat cu totii asa cum o facem acum.
ce am scris e doar consemnarea zilei de ieri. nu e o poveste moralizatoare, nu e de asa da, nu e de asa nu. e pur si simplu o relatare - si mie mi-a placut enorm sa o scriu.
continuarea povestii va fi insa maine, pentru ca acum sunt obosita si ma duc la naniiiii

noapte buna, copii

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Am pus niste filmulete si poze in ct. comun de pe yahoo, mi-am facut norma pe citeva luni , nu am mai stiut unde sa le arunc fiindca am atitea conturi de nici eu nu mai stiu de ele. Cu filmuletele, v-am spus ca nu sint semnificative fiindca incerc sa o intreb repede pina isi da seama ce fac si cind se prinde de faza se maimutareste.
In cea cu numaratul, cifra noua a iesit ceva intre noua si nine ( moi) eu ii dadeam inainte cu ce numar e asta ( in loc de acesta, ca pierdeam din minute ) etc.

Ah, si trebuie sa fiu atenta ce spun si fac, ca fii-mea spune de prin casa; pe cuvint ca nu il strig pe barbatu-meu cu tonul acela autoritar ( ma rog, poate decit atunci cind sint suparata…)

Pozele sint de la ciufuliciul de aici si de la Halloween , cind fata mea a decis ca nu are chef sa-si poarte costumul ( nu-I place sa aiba nimic pe cap, asa ca deghizarea in printesa cu coronitza, miel , inger, tigru, nu a avut succes, a fost esec total , am dus costumele inapoi ) asa ca ne-am limitat la o bluzitza in cinstea acestei sarbatori morbide ( cu scheleti atirnati prin fata casei si maini iesite de prin pamint , capete taiate puse prin copaci…) ah, si am mai pus poze cu noul mobilier ( ma rog, o parte, ca inca nu am terminat de amenajat, mai tinem si patul de bebe inca , dupa ce ne vom debarasa de el punem fotoliul , o comoda pentru lampa , oglinzi cu printese, etc.)

Nimeni nu mi-a raspuns unde pot gasi pozele cu prunca mica a Ripleyutzei.

Cata, zau ca dupa ce am citit despre dorinta ta de a-ti trimite zapada m-am executat, m-am dus afara si am tras niste poze, dar nu se vede zapada , fulgii sint prea marunti si nu se depun fiindca nu este foarte frig.
Da, din pacate sotul meu lucreaza tot atit de mult, pleaca dis-de-dimineata si vine seara. De ajutat la ceva, nici vorba, mai asista la baitza lui Rachel si se joaca cu ea in fiecare seara, dar foarte putin, ca eu respect cu strictete rutina ei de baie, papa si somn, asa ca nu este prea mult timp de harjoneala cu tati.

Miri , eu cred ca te iubeste foarte mult dar incearca sa te pedepseasca intr-un fel fiindca nu mai esti o prezenta permanenta.

buna dimineata schimbului unu!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Am preluat schimbul de la Ina..neata asadar!

Fug sa vad si eu pozele si filmuletele restante, am 1 ora pana plec iar la treburi, asa ca profit.

O zi buna sa aveti si asteptam vesti bune de la bolnaviori

Mergi la inceput