*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

'neata!

La noi a fost tare nasoala, dar asta este! Ziua de ieri a fost absolut dezamagitoare... Nu prea am serbat onomastica sotului. Eu tot sper in zile mai frumoase. Nu de alta, dar vin Sarbatorile cele mai frumoase ale anului si zau ca daca nu intram mai repejor in dispozitia necesara, ma supar tare de tot. Nu va povestesc cum a fost, ca sa nu va intristez. Fapt e ca azi m-am trezit lipsita de orice chef, iar starea persisita, din pacate. E ceva mai adanca.

Miri, te sfatuiesc ca, daca continua diareea cu febra, sa-i dai fara grija o pastiluta de Furazolidon, ceai de musetel cu menta. Nu insista cu mancarea de regim, e bine sa manance orice ii face placere, mai ales acum, cand e bolnavior. Bineinteles ca ii oferi de regim, dar daca nu vrea, da-i orice placut si care nu ii face rau. Cat despre antitermice, cat are diaree din pacate supozitor ii pui cam degeaba, siropurile nu prea sunt recomandate, dar n-ai incotro. Asa ca as merge pe Panadol si Nurofen, alternativ, apoi cand trece diareea, supozitor cu Paracetamol. Dar nu-i da nimic daca febra nu depaseste 38 de grade. Eu personal dau antitermice nu dupa orar, ci doar daca face febra, deci ii dau si doar o data pe zi, daca doar atat este cazul, nu urmez un "tratament". Dar, fiecare decide pentru copiii ei, ca suntem singurele responsabile.

Corap, eu abia astept povestirea ta. Cat despre (lipsa de) organizare, si eu sunt genul care se hotaraste pe loc si "hai" insotit de un bagaj facut rapid e la ordinea zilei in w/e. Doar ca noi seara suntem inapoi.

Ina, eu nu prea stiu defel unde sa gasesc pozele copilasilor colectiei, din pacate. Ma uit la linkurile date de fete cand scriu si cam atat.

Leea, sanatate multa la amandoi! Te-am cam sarit cu intrebarea legata de nunta, dar tot uit... nu, nu facem nimic de genul asta. Vrem doar sa facem o sfestanie acum, inainte de a intra in perioada sarbatorilor si o slujba de cununie, sa ne binecuvanteze un preot, sa sfinteasca verighetele pe care le-am luat. Atat.

Lavi, iti transmitem un pupic si o imbratisare, sa te ajute sa intri cat mai repede in dispozitie de a scrie pe aici. Mie imi lipsesti.

Eu azi ma pregatesc de un drum mai lung si mai complicat cu copiii, trebuie sa depun dosarul pentru CIC 2. Sper sa pot intra acolo cu caruciorul, ca de nu, bat ditamai drumul degeaba.

Asa ca va pup, poate intru mai tarziu, cand dorm copiii, ca acum se apropie masa Stefaniei (care doarme) si apoi decolam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie.
Catutza parca tu ma intrebai ce am primit; nu, nu am primit diamantul, stiu ca aceasta intrebare era pe buzele tuturor, nu il aveau pe stoc, ca altfel era al meu. Am primit o bricheta Dupont, superba, merge de minune cu ungii rosii si inel cu diamant rosu, dar deocamdata nu le am pe nici unele si un parfum, si un fir de bambus de la colegele de palier. Atat. Azi ma duc la ai mei si probabil voi mai primi cate ceva, oricum cam slaba recolta anul asta, insa vor veni si vremuri mai bune.
Eu acum am o alta problema; Titi se trezeste din ce in ce mai devreme, azi s-a trezit la 6.30, spre disperarea mea si a tatalui sau, nu stiu ce sa ii mai fac. Si eu ca si madau sunt terminata fara 8 ore de somn, pe care nu mai apuc sa le fac, ca mai si trebaluiesc dupa ce se culaca Titi, de viata de cuplu nu mai zic, ca stam foarte prost la capitolul asta, deci trebuie sa il fac pe plod sa doarma mai mult dimineata. Habar nu am cum ca zizi ca are ceas sub saltea....
Leea, Mirabilis si Miri sanatate puiutilor.
Noki cum fuse la petrecere? hai mai scrie si tu ca tot esti in concediu.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor am alta problema acum.Tudor n-a mai facut febra azi si nasul i se infunda mai rar,daaar.I s-a inroit foarte tare putza si plinge f rau cind face pipi.Ce naiba ar putea fi? De la atitea antibiotice si altfe medicamente sau vreo infectie urinara?

Cred ca vi s-a acrit si voua sa ma tot auziti bocindu-ma.Imi pare tare rau.Dar nu prea am cu cine ma sfatui.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Leea stai calma. Noi am avut aceeasi problema, dar nu a fost infectie urinara, ci doaro inflamatie locala. l-am spalat bine, l-am decalotat cat s-a putut, el nu e decalotat complet si l-am uns cu baneocin crema- are ceva antibiotic. A doua zi a iesit mizeria de sub preput si s-a linistit. L-am toto sters cu rivanol si a fost ok. oricum acum daca faci urocultura pentru a vedea daca e infectie nu e relevanta, ca T e sub antibiotic de ceva vreme si s-ar putea sa nu iasa nimic.
Fetele care va mai aduceti aminte sau care ati nascut de curand va rog sa imi spuneti si mie la ce varsta a sarcinii se face ecografie morfologica? Aia cea mai importanta? Parca in jur de saptaman 20 asa imi aduc aminte dar nu sunt sigura. Please raspuns ....

Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri!

Eu am ramas noaptea asta la spital ca noaptea trecuta o cam chinuise taica-meu pe infirmiera. Asa ca noaptea asta carne de tun am fost eu.
Am stat cam degeaba, practic nu l-am ajutat cu nimic, mai mult m-am chinuit eu.

Am scris detalii dar le-am sters ; retineti in schimb ideea ca-s zombie si deci nu prea-s in stare sa bag raspunsuri.

Maine o iau din loc spre Alba sa-mi recuperez copiii, iar duminica ne intoarcem la Bucuresti si de luni ma intorc la munca; tata e din ce in ce mai bine, se va descurca sora-mea si poate da Domnul si o ajuta si matusa-mea (sora lui tata).

Cand va fi a doua operatie probabil vin iarasi.

Nu stiu daca v-am spus ca icterul prelungit i-a afectat si creierul, vorbea aiureli, nu-l puteai convinge de una, de alta; vestea buna pe ziua de ieri e ca si-a revenit cu capul. FOARTE buna veste. Acum mai are probleme cu mobilitatea, se misca greu; el in general nu e genul prea sportiv-mobil-iute, fiind si cu cateva kg in plus.

Eu sunt prastie, supta la fata, slaba, palida, fara pofta de viata si de mancare, ametita de cap samd. Noaptea asta mi-a pus capac.

Sanatate multa si va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mihaelutat intre 20 si 24 de saptamani, dar mai bine spre 24 pt ca atunci se vad mai bine eventualele malformatii ale inimii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, la balanopostita lui nichita dr. ne-a zis acelasi lucru ca mihaelutei: decalotat sub dus in fiecare zi, spalat bine cu apica, FARA SAPUN, apoi sters cu prosopel, uns cu baneocin si deasupra, motul de pe frisca, o compresa cu rivanol. o saptamana. apoi decalotat la fiecare zi si spalat cu apica, adik igiena mai strictuta.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Lavi saru-mana si un picior. sanatate tatalui si putere tie.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

I-am facut programare sorei mele la eco morfologica la Herghelegu, abia am gasit loc la mijlocul lui februarie cu mare noroc. Ea atunci va avea cam 22/23 de saptamani, deci la fix, practic am avut noroc, ca mai erau locuri libere prin aprilie-mai. Nu mai spun ca am sunat de vreo 100 de ori la Euroclinic si de vreo 100 de ori la Medsana pana s-a invrednicit o cucoana sa ridice receptorul.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele de pe la banci

Vreau sa stiu si eu care e suma maxima a unui depozit in euro pe care o poti face fara sa declari provenienta banilor???????? Stiu ca era o suma, parca 10.000 de euro, s-a mai schimbat, stiti ceva? Ma tot freaca la cap un client si vreau sa scap de el, ajutati va rog un om in mare impas . Idem intrebarea si la schimbul valutar, exista o suma de la care ti se cere sa justifici de unde sunt banii?

Nu va mirati, nu-i vreun infractor sau ceva...trebuie sa incaseze niste bani de "afara" si-i poate factura abia peste 3 luni. Pana atunci sunt nejustificabili.

Mihaeluta de ce n-ai sunat si la Iosup, sau era musai la Herghelegiu?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput