*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
Multumesc pentru urari.

Urez si eu un LA MULTI ANI! tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica, sa fiti sanantoase si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

maria, detaliaza cum sunt cartile cu magnet? un link ceva?
tks

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Roxi, astea sunt cartile cu magneti: www.librarie.net/carte.php?id=62117&nia=376" target="_blank">culorile si www.librarie.net/carte.php?id=62118&nia=376" target="_blank">animalele domestice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Maria ca tot m-ai intrebat de cadoul pe care mi-l doresc este unul, dar pe care probabil ca nu il voi primi niciodata, decat dca descopar ca provin din alti parinti, ceva regi ai petrolului sau ai aurului etc. Deci tocmai s-a scos la licitatie un inel cu diamant rosu si patru albe, pretul se invarte in jurul unei sume exorbitante pe care nu are rost sa o mentionez si imi insoteste somnul de 2 zile de cand l-am vazut la televizor. Intru-cat descendenta mea este foarte clara, o parte Moldova o parte Muntenia, a sotului la fel, nu pot spera decat la ceva flori, ceva parfum sau o geanta, maruntisuri din astea.....Cam asta ar fi treaba cu cadoul meu. Iar lui Titi ma voi duce la eternul Miniblu de langa casa sa vad ce pot incropi.
Plina de tristete din cauza diamantului, a voastra, Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

De citit va citesc mereu, insa mai greu cu scrisul.De luni am inceput serviciul si sper sa pot sa scriu mai des.

Lavi, sanatate multa tatalui tau.

Ioana, sa-ti traiasca micutul, sa fie sanatos si norocos. Am vazut pozele cu minunile tale mici, ai niste copii superbi(tare mi-ai facut pofta de un bb mic ).

Roxi,chiar asa rau m-am ascutit la fata? adevarul este ca din mai 2006 si pana acum (cam 1,6 ani)am slabit vreo 27 kg, dar eu zic ca de vina e si noua freza care imi alungeste fata.Cum iti merge cu burtica, e diferita sarcina asta de prima?

Mitzo, inseamna ca ai numai vise frumoase noaptea, de visezi numai inele cu diamante, nu ca altii care au cosmaruri.
O sa-mi notez in agenda faptul ca iti doresti inelul ala si poate da norocul peste mine si ti-l fac cadou de ziua ta.

Am vazut pozele cu copilasii colectiei, sunt toti niste scumpi.
Daca vreti sa vedeti cateva poze de la ziua Dariei si de la petrecerea lui Sarah le gasiti aici : http://www.dropshots.com/mihaeladobre1977

Multa sanatate copilasilor bolnaviori, sa va faceti repede bine.
Si Daria a capatat de luni o faringoamigdalita de toata frumusetea si sper sa scapam cu bine si repede de ea.

Va pup, fug la sefu ca e si ziua lui azi si facem o mica paranghelie.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Mimy merci de gand. Eu zic asa sa noteze toata lumea de diamantul rosu si care castiga prima un valizoi de bani sa isi faca mila si de mine sa imi ia inelul . Sotul meu va va pastra recunostinta vesnica si eterna.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Fetele cu doi copii sau cu copii care asteapta sa vada lumina zilei, nu va mai speriati, fiecare are parte de zile mai bune si mai rele. Anda, bine punctat, ai glumit tu cu mopul, dar vezi tu ca, fara organizarea timpului, n-as avea timp sa matur, spal pe jos, gatesc, spal, calc si sa satisfac poftele sotului... Printre mese la dublu, culcat alternativ copiii si jucat, plimbat, curatat dupa ei etc etc etc. Sunt tare curioasa cum va fi cand ma intorc la serviciu, adica peste doua minunate luni! Sper ca imi va fi mai bine, adica imi ramane doar o treime de zi de acoperit... ca sa nu mai zic ca am sa scot din program si vizitele rare, dar in care am pus suflet, pe forumul de fata. Sufar cand vad ca intru rar, ca numai de asta nu mai am timp... si nu-mi da nimeni atentie.

La noi cele 24 de ore ale unei zile se deruleaza cam asa:
6:30 preparat cafea, lapte cu cacao BOgdan, schimbat copiii, apoi ne asezam cu totii la masa de dimineata, eu beau cafea cat timp Stefania suge. Asta cam in jur de ora 7.
7:30 program de curatenie/ordine, spalat vase, incarcat masina spalat, aranjat cel uscate prin dulapuri. Dus rapid mami. Schimbat copiii, ca dupa lapte vine programul de "murdarire".
9:30-10 papa copii.
10:30 iesit la plimbarea de dimineata
12:30-13:30, in functie de vreme si oboseala copiilor - ajungem acasa si trec la papa la dublu, adica intai Bogdan, apoi Stefania sau invers, depinde care e mai somnoros/infometat.
14: culcare Bogdan (stefania a dormit deja afara)
15:30 culcare Stefania
16:30 sculare Bogdan, jucat, alergat pe afara, facut treaba prin casa/curte
18:30 sculat Stefania, dat papa in jur de ora 19, tot asa la dublu, ordine aleatorie
19:30, joaca cu amandoi odata.
20:15 pregatit baita nr.1, Bogdan. 20:45 pregatit laptic Bogdan si baita Stefania
21:15 papa Stefania
21:30 culcare copii, cu pupaturile de rigoare, dragalit, invelit.
23:00 culcare adulti, verificat copii, re-invelit
3:30-4 schimbat Bogdan, ud tot, schimbam pampers si pijamale, invelit scumpa Stefania
culcat la loc, in patul cu tepi, nu mai pot adormi decat probabil o jumatate de ora pana la trezirea copiilor, care se produce in jurul orelor 5:30-6:30 Si o luam de la capat.
La noi iesirile afara se produc destul de organizat, adica dau sa pape Stefaniei, timp in care Bogdan mananca singur de obicei (dimineata e mai altfel...) apoi pregatesc pachetul de drum greu, adica servetele, scutece de urgenta, ceva de bautsi rontait pentru Bogdan. Pe urma ma imbrac intai eu, apoi Bogdan, dupa care o imbrac pe Stefania, o asez in carucior si plecam imediat. La venire, tot la fel, eu ma dezbrac, Bogdan se dezbraca singur, la sfarsit o dezbracam pe Stefania si mergem la spalat (eu si Bogdan) apoi ne asezam la masa.
Cam tot la fel e si cand plecam din BUcuresti cu masina, doar ca in loc de carucior avem geanta si o umplem rapid cu de toate, inclusiv haine de schimb. Inca nu am plecat la drum peste noapte, nu am vrut sa ne complicam viata.

Cam atat de la noi, mesajul tine loc de povestire pentru o saptamana. Azi sper sa ma vad cu sotul sa-i urez la multi ani la un pahar de vin rosu. Voi incerca sa mai intru sa postez poze dupa ziua lui Bogdan, daca voi avea timp, ca atunci se apropie cu pasi repezi ultima suta de metri pentru pregatirea revenirii la serviciu.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mirabilis, of, ce diagnostic urat! Ne concentram gandirea pozitiva sa iasa o zi fara febra!

Vecina- io i-as cumpara un carucior de impins, de-ala ca al bufnitei, dar pe albastru. Au la MiniBlu.Stii ca toti copiii din gasca sunt fani impingatori.Si amu veste trista: nu mai ies in parc, ca am reusit sa dau de o veche prietena Gabriela si merg la party. Cu Sarah, of course. Dar voi sta putin, ca e la o crama cu fum. Ne vedem maine, insa. Asta daca nu te decizi sa ma paraseti pentru botezul de la Targoviste-city.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, arata super cartuliile postate de tine! Bagat la cutiuta ideea!

Mitzo, zic si io ca si Mimmi. Cred ca doarme Tzitzi prea adanc noaptea si nu te trezeste deloc, de ai timp de zvarcoliri nocturne dupa inelul ala amarat.
Aaaa..si desigur o ultima dilema: unde l-ai purta? Banuiesc ca in parc, impingand carutzul, orf course!

Gandacel- deci cand incepi munca mai exact? Din ianuarie? Buna decizie, dupa parerea mea. Io-s cu totul alt om de luni incoace!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Gandacel, super-organizare! Altfel cred ca nici n-ati fi putut supravietui
Noua un task simplu, de genul: "dat mancare Cristi" ne ia o gramada de timp, nervi si energie, la fel imbracatul, intratul in casa, dezbracatul, scosul din baie, pusul la nani...

Mergi la inceput