Piticlonti de iulie-august 2004 (237)
Raspunsuri - Pagina 8
alice2004 spune:
Aici la bucuresti era asa soare frumos dimineata, acu s-a lasat cu nori si friiig, zici ca vine zapada si la noi !
Mey, film nu am reusit sa vad, asa ca pe Gorodica o vizionez de acasa in compania lu fiimiu, dar am citit noul episod din Twilight zone al Cristalinei !! Mama draga, tot respectul si admiratia mea pentru tine si John (da cred ca am mai spus-o de j de ori, si o sa o mai spun ori de cite ori o sa am okazia) !!! Io cred ca plecam pe cimpii de mult, fie si impuscata in stomac ... Dar vorba ta, Monicule, sanatosi sa fim, pentru restul o sa avem timp la pensie (doar ca ne asteapta un drum tare lung, ca vaz ca astia tot maresc limita de virsta de pensionare !!). Pup toate fetele cu mare drag si pe John asijderea, brav baiet !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Cristalina - ce we ati avut ... moamaaa ... bine ca sunteti totusi mai bine, iti doresc muuulta odihna si multa forta.
Mi-a placut Maria cu mersul la gradi. Giulia la fel de incantata a fost dupa minivacanta :-) Macar atat.
Pupam si Barosana fotomodel !
Noi aseara am fost la club, la zbeguiala, drept urmare donsoara mea la 7 juma inca incerca sa-si deschida ochii, era coma, dar si-a amintit ca tre sa-i fac freza si s-a executat ... Diseara mergem la fete la cina, maine seara avem noi invitati la pizza, sambata o declar zi de smotru si ordine si curatenie si bucatareala Iar duminica semnam prezenta la teatru.
Na, nu ca ne-a intrebat cineva, dar avem planuri mari
Daria & GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
cristal, da` ce uichend de pomina ati avut! breii, dupe cite-o zi d`asta ai grija la substantele alea sa nu`incurci acizii cu bazele;) cind te apuci sa scrii o carte cu peripetiile voastre?:D
cristalina spune:
Ca veni vorba...ma mai intalnesc dimineata cu colegii si aveam in obicei sa mai spunem "offf, groaznic cu trezitul de dimineata.... ce mult mai e pana la pensie!"
Dar le-am explicat ca eu am incetat sa mai contorizez de cand sunt mamica si am ajuns sa vin la servici ca sa ma odihnesc!....:)))
Carmen, atata timp cat nu explodeaza e okay...:)))
Daria, suna frumos...:) Daca i-as povesti lui John de asemenea activitati cred ca m-ar alerga cu matura prin casa...:))
Aaaa...am uitat sa va spun ca eram asa "wired" amandoi luni ca atunci cand i-am tras mucii Mariei cu batista bebelusului am zis ca am ars aspiratorul...se oprise!!!)
Sa dam in dambla...noroc ca ne-am dat seama ca are protectie si trebuie sa-l lasam sa se raceasca...a doua zi am constatat ca nu se arsese de fapt.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Nu de alta...dar ne faceam planul ce le spunem alora la service...
"cum s-a ars" "pai, stiti, ii scoteam copilului mucii si a inceput sa miroasa a ars!!!"...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
taaare Cristal !
La noi venise vecinu` sa vada cum mi-a inundat baia nou nout refacuta ... si m-a intrebat ce aspir noptile ... la dracii ce-i aveam i-am zis ca mucii ! A facut omu` niste oki ... dar i-am zis sa si-i beleasca la tavan
kro spune:
quote:
Originally posted by carmenp
edit, caro, ce fac fetele? vb dariei, esti cam scumpa la vedere, di ci?
Fetele sunt bine ... merci de intrebare .... Eu in schimb, sunt cam despresurizata si intr-o criza de timp continua , iar atunci cand apuc sa citesc cate ceva pe aici ori nu am timp, ori nu am starea necesara pentru a scrie ...
Revin cand se mai aseaza lucrurile si la mine ... sper eu cat mai curand ...
Va pup pe toate
alice2004 spune:
Daria, da stiu ca sinteti doo fete ocupate, nu gluma ! Aveti carnetelul plin de activitati ! Super !
Caro, uite multe si de la mine, ca timp oricit as vrea nu iti pot da (si eu as avea nevoie de ceva extra in privinta asta) !! Si multi , sa treaca depresurizarea si sa te simti ok !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
taaare Cristal !
La noi venise vecinu` sa vada cum mi-a inundat baia nou nout refacuta ... si m-a intrebat ce aspir noptile ... la dracii ce-i aveam i-am zis ca mucii ! A facut omu` niste oki ... dar i-am zis sa si-i beleasca la tavan
..hai ca m-am distrat cu "aspiratul mucilor",ar trebui sa faca de acum departamente speciale pentru...forumiste DC,primul ar fi service pentru aspirator:)),al doilea sa scrie bre la intretinere ca suntem forumiste sa stie si vecinii:)
Cristalina tu realizeaza laboratorul ala bengos,ca vin io sa amestec substantele ca-s mai odihnita:)))))
Caro sa iesi repede din starea asta..
...stam cam pe uscat azi,ntz,ntz,ntz
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Poi dau io de beut !! Dupaamiaza merem la ai mei sa sarbatorim, ca aici am terminat toate bomboanele, fursecurile si prajiturelele (beuturica nu fuse decit niste suc, ca sa fim cu mintile clare la munci).
Eu am sa plec ceva mai devreme azi, asa ca va doresc o dupaamiaza minunata cu petrecere frumoasa sarbatoritilor si cu sanatate multa !
Alice si Andrei