Piticlonti de iulie-august 2004 (237)
Raspunsuri - Pagina 7
g_ioana spune:
Carmen la noi la Ieshi au aparut doua numere din corpul uman,primul cu juma de barbat si juma de fimeie si al doilea cu jumatatea cealalta de barbat,acu' cum imparti tu 3 scheletzi la doi copii??
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Neata,
La multi ani de sf. Mihail si Gavril!
Sanatate multa tuturor sarbatoritilor.
Si sa-mi traiasca si mie tata, ca-l iubim cu toate defectele lui..:)))
Vaz ca dezbaterea se refera la revista aia cu corpul uman...:). Eu am luat primul numar si Maria cand m-a vazut cu ceva in brate prima data mi-a sarit de gat..."Aaaa, mami, cadoulu' meu!? Mmmm, pentu mine!? Vai, mutzunesc!"
Dupa care s-a uitat mai bine si mi-a zis pe un ton extrem de serios "vai mami, ce jucarii urate!"
Asa ca m-am relaxat si nu cumpar restul...:)
Andreea/philip, tare urata faza cu colega ta!
Roberta, la multi ani si sanatate multa lui Matei...sa se refaca rapid!
Maria are gatul plin de muci tot timpul si mi-a atras atentia doctorul sa fac orice sa scapam de ei (dar pen' ca are incredere deplina in mine nu ne-a spus si ce anume e "orice-ul" ala!)
Andries, supertare Victor...ce texte poa' sa aiba in el...hahaha
Daria, simpatica tare Giulia...acu' tre sa cumperi toate numerele...:)
Alice, ce esti carcotasa?! (pai vrei sa faca ei jucarii frumoase si ieftine sa le vanda cu revista cand pot sa-ti vanda niste hartii/cartonase mult mai scump?!...ntzzzz)
Gabi, la multi ani! Cand ziceai ca pleci in strainataturi ca nu am fost pe faza!? (de parca tre' sa le stiu eu pe toate...)
Ioana, tot asa stati cu somnul!? Hmmm...
Felicitari pentru ca ati stat frumos la dentist.
Anca, ale noastre stau prost cu somnul...Oana Barosana a luat-o pe urmele Mariei asa ca am doua bazdacoase care se frichinesc noaptea...sanatosi sa fim ca dormim la pensie!
Carmen, la cat mai putine nopti d'astea...:)))
Desi m-a atentionat Olivia ca muncesc prea mult nu am poci abtine (eu sunt in plina verva creatoare...reamenajez niste laboratoare de chimie, am capatat promisiunea ca ma ajuta cu bani cei din contabilitate si m-a luat megalomania de cap...vreau nise din alea smechere, vreau mobila de laborator d;aia suparata...Ce sa mai, sunt pusa pe fapte mari ...vreau sa sparg niste pereti interiori...Pe scurt, sau imi fac laborator bengos sau ma dau astia afara!)
Revin cu povestiri din weekend...:))))
Pupam grupat!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Cristal - sanatate multa la voi !
Pt mucii din gat am luat Sinupret, picaturi si fluimucil.
Roberta - aha, deci englejii s-au porcait si nu va lasa pe net :(
Carmenp - doo numere au aparut, nici nu vreau sa stiu cate au ramas ... mie mi se pare tare fain, fatza de Scooby ...
Leeloo - tu cum te simti ???
Ioana G - taaare faina e Gorodica !!!
Rox - si io o santajez pe Giulia cu scrisoarea pt Mosh :-)) Moama ce executa comenzileee :-)))
Kro - ce telegrafica esti ... hmmmmmm.
Pako - cum sunteti ??? Vezi ca te-au cautat fetele "dincolo"!
Alice - unde esti ??? ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
neata'
La Multi Ani!! sarbatoritilor cu nume de Sfinti Arhangheli Mihail si Gavril!!! Sa aveti parte numai de bune si frumoase in viata!!
sa va mai zic din epopeea laptelui?
hai sa va zic ...sa radeti un pic, ieri la masa de pranz incepem noi cu completarea, preNAN in bibe de la Avent, il dau eu, il primeste cu maxima suspiciune, cu foamea'n gat trage vreo 25 ml frumos dupa care...doarme!! la masa de la ora 18, tot foame mare, trage 30 ml si apoi scuipa bibele si incepe sa dea din maini si sa se apere de bibe ca un apucat!! intre timp baga nasu'n halatul meu si de acolo oaaa oaaaa pana cedez, scot tzatza si-i dau sa suga.
a doua tura: ii da Gicu ora 10 seara!! eu plec din camera!! trage 35 ml cu mari maraieli in 20 de minute, la biberon adica de unde curge la greu...dupa aia scuipa tetina si se pune pe urlat. Vanat s-a facut, pana n-am venit cu tzatza n-a tacut o secunda.
plus ca azi la 4 jumate si la 8 jumate a tras frate din ele ...vorba Cristalinei esarfe le face... si s-a mai si pisat o tona, de-a iesit din pampers si mi-a udat canapeaua (va spuneam eu prin primavara ca tare mi-e mila de canapeaua mea de la Mobexpert comanda speciala ... si 30 de bulioane la oferta? ei bine lu' fi'miu nu i-a fost... si cat am pazit-o, vai...)
asa ca am cautat in zodii sa vad ce-am acasa...am un scorpion cu ascendent in sagetator...drepti-culcat face asta cu noi, nici nu ma mai mir ca a fost asa tenace in uter de-a luat tot ce se putea.
Andries
leeloo2004 spune:
Mai, vad ca v-a prins si pe voi microbul astora de la de agostini...stiu ca in Italia era la mare moda - in toate domeniile - ma prinsese pina si pe mine versiunea cu retete de peshte (acolo promisiunea era ca la sfirsit de "n" numere iti dadeau nu stiu ce ustensile pentru curatat peshtele...)...eu zic pas...
Cristalule - spor la amenajat laboratorul - sa iasa asa cum vrei tu! In strainatatzuri plec saptamina viitoare la Nurnberg iar cealalta la Londra!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Daria, multam de intrebare, acilisha sint, maninc bomboane multe si bune, ca am multi colegi care se sarbatoresc azi, plus tatal meu si fratele mic de sint tot Mihai si ei si cumnatul de la Tirgoviste - Gabriel !
LA MULTI ANI pentru toti Mihailii si Gavrilii, Mihaelele si Gabrielele, sa fie sanatosi si banosi !
Sint pe aici ... revin later, dupa ce termin toata provizia de dulciuri pe care mi-am facut-o !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
brei, singurele pasiuni ale ilincai au ramas muzica si dansu` nu crze s-o intereseze scheletu` mai mult de 5 minute:D ionu` in schimb ma asteapta acasa ca pe piinea calda cu revistele;)) cit costa? ajung mai bine c`un schelet de la morga?:D
quote:
Originally posted by g_ioana
Carmen la noi la Ieshi au aparut doua numere din corpul uman,primul cu juma de barbat si juma de fimeie si al doilea cu jumatatea cealalta de barbat,acu' cum imparti tu 3 scheletzi la doi copii??
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
edit, caro, ce fac fetele? vb dariei, esti cam scumpa la vedere, di ci?
szivarvany spune:
Carmen, crek un schelet e mai iegtin ... dar revista asta e cu mai mult fun pt ca vin si organele, muschii, tot
Giulia e foarte interesata de orice. Si cand nu e, isi gaseste ea preocupare. Cert e ca inca astept sa ma intrebe "dc" ... oare va intreba vreodata ?! ... apropo subektu` cel`lalt ...
Andries - Mirciu e tare de tot, a botezat canapeaua :-)
Alice - si io am adus bomboane colegilor, ashe, ca le-am furat, sunt Damla, sunt buneeee de tot :-)))
Daria & GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Carmencita, prima revista e vreo patruj de mii, al doilea numar nu stiu, ca nu m-a mai interesat, dar per total, cred ca ai sa te scoti mai ieftin cu ceva de la morga (brrr, cam sinistra ideea), ca vine din start echipat cu toate cele, fata de revistele de tre sa le cumperi cu tziriita !! Succese maxime !
Daria, da, stiu bomboanele, bune !! Io-s fan Heidi !
Anca, hahaaa, sa stii ca si noi tot asa, cheltuim cit avem, da parca ar mai fi loc prin buzunare si portofel de ceva in plus, mai ca vin sarbatorile si alea-alea !! S-au umplut magazinele de oferte, deci ...
Ioana, tot se mai frichineste mindra ? Poi nu degeaba o iubeste fii-miu, ca si el tot asa face, mama si ma scoate din minti pina adoarme ... degeaba tot sper eu ca adoarme la ore rezonabile seara ! Intii vrea desenele lui de pe dvd, dupa aia se joaca olecutza cu un miniproiector din acela care face poze pe perete, dupa care incepe plimbatul dintr-un pat in celalalt !!
Cristalina, noua mucii din git ne-au trecut cu humex (cisteina) la recomandarea farmacistei ! Pupici mindrelor si asteptam povestirile !! Si spor la amenajat laboratoarele, baga mare, sa fie frumos si delicios (vorba lu fiimiu) !!
Roberta, uuuf, ce patanie neplacuta ! Bine ca Matei este ok acum ! Banuiam eu ca aveti interdictii de net de la englezoi !!
Andriasho, hahaaa, nu poci sa ma abtin sa nu rid ! Tin minte ca tot povesteai de canapeaua magica ... acu nah, ti-o facu Mircescu !! Las ca nu-i bai, copilul sa fie sanatos, canapeaua se inlocuieste ! Or avea si astia de la mobila ceva oferte de iarna ... poate mai prinzi vreo reducere !
Roxi, pupici lui Pat ! Si eu sint curioasa daca o sa functioneze avertizarea de mosh ... ca pe Andrei parca il doare fix in pix cind ii spun ca moshu se uita pe geam din cind in cind sa vada daca este cuminte si sa ii aduca respectivele cadouri de craciun .. cinci minute e cuminte, dupa care iar incepe iureshul !
Mitzule, ce mai faceti ???
Ma duc sa vizionez filmuletul Gorodicai ... sper sa mearga pisiul - sa nu vad filmul tiris-grapis!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Asaaa…dupa cum va povesteam noi saptamana asta ne revenim dupa un weekend de cosmar.
Nu a fost cine stie ce, da' pe mine m-a marcat la maxim!...:)))
Mai ales ca am bolit cum nu credeam ca se poate.
Asa ca weekendul a debutat cu pantecaraia mea. Vineri la pranz m-am dus acasa cu gandul sa ma odihnesc un pic. Dar n-am avut parte. La un sfert de ora dupa ce le-am culcat s-a trezit Maria in urlete si vomitaturi, schimba si patul de la pilota pana la husa de saltea si copilul care urla isteric...
Din cauza urletelor s-a trezit si Barosana...pas sa mai culcam vreuna din ele.
Barosana plangea asa ca eu a trebuit vreo cateva ore sa ma plimb cu ea in brate prin casa...adormea si se trezea de la zgomotul matzelor mele!...:)))
Ca ma pocnise rau, beam ceai si pe partea cealalta iesea tot ceai (scuzati descrierea plastica...)
Noroc cu John care a stat cu Maria, s-au jucat cu papusile de venea John cu ochii bulbucati la mine "sa pui mana sa te faci bine ca eu la amandoua nu le fac fatza!"...:)))
Si pe Maria o apucase mamosenia, ca de fiecare data cand e agitata..."unde e mamiiiii!? Unde a pecat!?" si dai si urla...racnete de ziceai ca o ia cineva de acasa..."mamiiii, unde esti!", tot tacamul!
Dupa ce am adormit-o pe barosana seara am cazut, am adormit imbracata dar nu-mi amintesc...la vreo doua ore m-am trezit sa-i fac un biberon Oanei si cam ala a fost somnu...
In noaptea aia n-am prea avut parte de somn, jumate de noapte am stat pe veceu si jumate am tinut-o pe Barosana in brate, ca a facut febra si ardea ca un cuptor...Gemea in somn si mi s-a facut frica, asa ca am dezbracat-o si i-am infipt un supozitor ceea ce a nemultumit-o extrem pentru ca a inceput sa urle ca din gura de sarpe si nu a mai adormit. Asa ca la ora 1 noaptea noi ne jucam amandoua in pat de-a rostogolitu’...:))))
Sambata si duminica a fost o chiraiala continua. Maria cu prea multa energie neconsumata urland si sarind prin casa si Barosana bleaga de la febra si nemancare, jumate adormita, plangand din orice. As fi plecat d’acasa da’ nu ma primea nimeni asa impuscata in stomac...
Si cu ocazia asta Barosana s-a adancit si mai tare in greva foamei ...totul culminand cu duminica...toata ziua a mancat 2 lingurite de mar ras si adunati 140ml de lapte. Seara cand i-am bagat biberonul si l-a scuipat m-a apucat plansu’...."de ce mie!?"...
Noroc ca a venit ziua de luni si cu ea o odihna binemeritata...:))
Mariei i-a lipsit foarte tare gradinita saptamana trecuta. Atat de tare ca luni dimineata a dat trezirea la toata casa la 6.30..."tati, tezeste-te ca megem la gadinita!!!"
A intrat si la noi, a izbit usa de perete, s-a trantit de doua ori in pat si apoi s-a asezat pe olita multumita ca incepe "scoala".
De cu seara se cautase in ghiozdanel, sa nu uit sa-i pun "senvish" si banana...
Asa de incantata era ca nici nu a mai fost nevoie sa se ascunda John in baie , a plecat fara sa se uite inapoi, nici la revedere nu ne-a zis...:)))
Intre timp Barosana a descoperit ca poate sa stea in 4 labe...se ridica mai firav (cand ii reuseste, adica mai rar...dar ea munceste non-stop la asta ) si se balangane in fata si in spate pentru cateva secunde...Are o fatza plina de uimire si incantare maxima...hehehe
Mi-e groaza cand ma gandesc ca se apropie weekendul. Saptamana care vine pleaca John in Germania vreo 8 zile si sper ca pana atunci sa am niste zile cat de cat linistite ca sa le pot face fatza noptile cat e el plecat...:)))
Hai ca ma intinsei...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi