Piticlonti de iulie-august 2004 (237)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Roberta multesi pupici lui Matei,insanatosire grabnica!!!!'
AndreeaP super nasoala situatie,multe hai sa-ti zic ce mi s-a intamplat mie ieri,timp de doi ani de zile am avut o colega de birou de aceiasi varsta cu mine,cu care m-am inteles ok,la inceputul lunii si-a terminat stagiu si trebuia sa vina sa-si stranga lucrurile si sa predea cheile..a venit ieri cand eu eram la ore si nu si-a luat decat hainele,restul pahare,eprubete creuzete,cu care a lucrat 4 ani le-a lasat aruncate si murdaream muncit azi 3 ore cot la cot cu femeia de servici....
...hai sa ne miscam si sa ne dezmortim,asta-i gimnastica aerobica care o face mandra in fiecare seara
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/?action=view¤t=PB050345.flv

edit ca am uitat s-o laud pe mandra,am fost azi la prima consultatie stomatologica cu ea,si s-a plimbat cu scaunul cu dr,s-au impuscat cu "pistolul cu apa" si si-au aratat dintii la camera sa-i vada pe televizor,partea proasta este ca stam cam rau,avem deja 2 dintisorii din fatza demineralizati asa ca ne-a interzis sa mai consumam ceva noaptea...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

M-am dezmortit!! Super haioasa Maria!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Alice si Ioana, nu ma invidiati mama prea tare, ca io-s din aia care cat au atata cheltuiesc .,, si oricum, inca mai visez la clipa cand voi avea bani si fara sa merg la munca, aia da afacere..

AndreeaP, te inteleg ce simti, faza cu colegul mi-e atat de cunoscuta, si la noi dispar pe rupte.. zici ca au decedat, de dimineata sunt si apoi in cursul zilei dispar... a doua zi e deja altcineva la biroul respectiv..

Andreea, intrebai de dormit dupa amiaza, nici Bianca nu mai doarme dar la ea a fost scos somnul de dupa amiaza din cauza gradinitei, ca acolo nu-i culca.. vad ca acum s-a obisnuit, seara adoarme pe la 9, dar mai devreme nici gand..

Naspa e ca doarme agitat si se trezeste noaptea, am crezut ca pana la 3 ani terminam cu sculatul noaptea, dar nici vorba, e adevarat ca per total doarme mai bine, dar are si nopti cand se foieste de ne scoate din sarite..ai vostri cum mai dorm noaptea?

Eli, bine ai revenit! credeam ca scrii din Ro, te invidiez ca o sa mergi acolo curand.. ce mai face Stef?

Robi, pupici multi lui Mateiutu... nasoala experienta pentru voi..

Daria, cat de multe stie Giulia... Bianca nu e curioasa deloc sa invete anatomie..

Ieri am avut ora de stat la gradinita si privit cum si ce face cupilu... s-a descurcat binisor, ma gandeam ca daca ma vede acolo pe margine nu o sa mai participe la activitati..

Cristalina, nu ne-ai povestit cum a fost week-endul..

Felicia, am fost si eu diagnosticata cu asa ceva inainte de a pleca din Ro, acum 7 ani, si culmea ca aici de cate ori mi-am facut testul papanicolau (asa se scrie?) nu mi-a iesit nimic...

Dana (speel) ce faceti v-a trecut raceala? Ce fac samburelele, da-ne un semn sa stim ca esti bine..

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Am vazut si pe Maria, simpatica tare cum danseaza ea..

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI !

Sa aveti parte de tot ce va doriti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
azi pot sa zic la multi ani, nu mai sunt in advans, daa?
deci la multi ani tuturor sarbatoritilor, sa fie sanatosi, fericiti si plini de noroc!!
Robi aaahhh ce aventura cu Matei....bine ca e ok acum, nu a mai facut febra, nu? aveti ceva tratament ambulator? pupici! asteptam poze de la sarbatorire cand ai timp!
Anca mai asteptam poze cu Bianca..ai facut ieri la ora de stat si observat copilu'?
Andreea P da de ce sa te simti tu asa rau daca a plecat colega ta? te simti amenintata? sau te gandesti ca ti se poate intampla si tie la fel? (pana una alta nu iti dau o marire? )
de noi ce sa va zicem. Patrick are zile foarte bune la gradi ca cea de ieri, in care invata poezelele, le spune primul, e primul la toate...si ca cea de marti in caer si-a muscat un prieten de la gradi de obraz...nu se stie din ce cauza ptr ca ala nici nu zicea nimic. asa ca si-a luat o morala extinsa si atentionarea ca Mos Craciun e cu ochii pe el. sa vedem ce functioneaza.
ma duc la trebile mele de nebuni...va doresc o zi super usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI,PUPACIM TOATE GABRIELELE SI MIHAELELE SA FIE FERICITE SI IUBITE SI PUPACIM SI SOTIORII MIHAI SI GABI!!!!!
Ancaeu mi-am facut un obicei ca atunci cand plec la cumparaturi cu obiectivul sa-mi cumpar ceva pentru mine,cumpar pentru mandra,sotiorul meu scorpion fiind imi zice tacticos cand ma vede ca ma opresc la jucarii sau hainutze de copii "ti-ai mai taiat de pe lista juma' de pantalon"da' am promis ca pana la mos Nicolae nu-i mai iau nik!!!!La capitolul somn,noi stam foarte binese culca pe la 22-22.30 se foieste si maraie toata noaptea,o intreb de ce maraie si-mi zice "pentru ca vreau ceai!",si n-o prinde ora 7 dimineatza in pat,azi s-a trezit la 6.30,asa ca musai doarme vreo ora juma la pranz....
Meiii gimnastica o face in fiecare seara,a luat tacticoasa telecomanda aseara a dat pe taraf si a prestat in timp ce eu motzai pe fotoliu
hai pupici sa avem o zi buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!
roberta, sanatate multa lui matei, ufff...
brei, azi am comanda speciala de la ionu` pentru corpu` uman... cite numere au aparut pina acu?;))
anca, intrebi de somn noaptea... de regula dorm bine, az` noapte insa ilinca s-a trezit la pipi (adeka a trezit toata casa ca pe ea cind o apuca pipili tipa ca din gura de sarpe de nu jtii cum sa sari mai repede din pat) si dupa aia si`a cintat pin` n-a mai putut de ne sarise si ultima bruma de somn si cind adormisem la lok vine ionu`n pat la mine ca a visat urit (ceva cu un desen si nijte vampiri) si`i zic mai mult dormind "bine" si numa` ce aud apasat "nu`i bine deloc!";)) asa ca de pe la o bucata de noapte am dormit trei in pat in vreme ce ilinca a dormit singura pe ditamai patu`... prin urmare acu is cam ametita, merg sa mai beau o cafea
edit, vazut gorodica fara boxe, nu`mi dau seama daca danseaza sau face gimnastica sau amblele amindoua la un loc

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabriel / Gabriele si Mihai / Mihaela

O zi frumoasa la toti ... sunt prin zona, mai vin pe la voi

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Multumesc de urari, urez si eu acelasi lucru Mihaelelor/Mihailor si Gabrielelor/Gabrielilor!!

Sunt prin zona...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput