Piticlonti de iulie-august 2004 (237)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

scuze fetele dar am citit pe la voi vazand ultima postare a dariei
si am ras de m am prapadit....

daria- ai fata mare ce mai...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

multi pentru Victoras (sa treaca dezamagirea !!) si pentru domnisoara cea bine informata Giulik !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria si noi avem,nr.1,da' ma mai gandesc daca sa-i mai cumpar,cica le-au imprastiat organele in 54 de numereis mai tari ca toti criminalii in serie....pe mine deja ma streseaza zilnic cu intrebarea "unde-s scheletzii mei?hai sa ne jucam cu ei" tacsu ii tot pune bine....
Andries super tare Victoras!
Cristalina bine ai revenitpupam familionul vesel!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Asta cu scheletii e ca super colectia cu scooby, la care am renuntat, ca o luam degeaba ! La inceput toata lumea a fost fericita si interesata (in primul numar cu pret redus era masina aceea de metal)dupa care au urcat pretul revistei si in fiece numar gaseai doar cartonasele pentru joc ... si ne-am plictisit si am gasit ca dau banii degeaba pe ele, ca nu mai intereseaza pe nimeni !
Si Andrei se mieuna ca vrea scheletii, dar l-am aburit si am spus "pas" pina la urma !
Si ca mi-am adus aminte de moldovencele dragi - Robertaaaa, pe unde esti ?? Te-au vrajit englezoiii sau te lucreaza si ei ca pe plantatie ?? Zi-ne ca esti bine ! Si ce mai face Matei ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetelor dragi, nici nu stiti ce suparare am eu pe mine si ce zi de rahat am avut ieri. parca v-am mai zis ca noi suntem 2 fete in birou plus seful, avocatul. ei bine, ieri au concediat-o pe colega mea. fara motiv ca aici angajarea e at will si pt noi si pt ei, iti poti da demisia cand vrei dar si ei scapa de tine la fel. ma simt naspa, parca as fi eu vinovata, ma vor pune sa iau biroul ei si sa fac si ce facea ea, deocamdata nu zice nimeni nik de salariu, ce sa mai...mi-e si jena sa dau ochii cu oamenii, cica a fost o business decision si trebuiau sa reduca din personal. hayley e ok, am sunat-o ieri dupa ce-a pleacat, la ora 2 i-au zis si i-au luat-o accesul la computer, telefonul i-au dat voie sa-si ia lucruri si dusa a fost. nu-mi pot reveni, dar tre sa-mi vad de treaba, mai ales acum cu casa si cu sotul. as vrea sa am puterea sa posibilitatea sa plec, sa zic ca nu-mi place ce-au facut (ceea ce de altfel am si facut ieri cu seful) si sa demisionez, dar n-am nimic altceva pregatit.
nu stiu cat o sa-mi ia, dar sincer sper sa-mi revin, sunt terminata.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, revino`ti, la noi se intimpla in mod frecvent, spor la trebi si nu te consuma aiurea!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nasola faza Andreea...credeam ca macar pe acolo pe unde s-a inventat conceptul de workoholic, angajatul e ceva mai protejat - dar vad ca m-am inselat...

Diseara am program cu fiul din dotare intrucit husbandul se duce la meci, pe stadion...Deci Hai Steaua!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

Alice, am zis ca fara resentimente si asa va si fi...deci baga PM, da-o-ncolo de 3 ani si ceva ti-ai castigat dreptul sa-mi raspunzi si tu la o chestie, cum si eu de a propune asa ceva, ca n-am propus chestia asta unora ce ma stiu de ieri, de azi. Deci orice o fi din partea ta, io nu cred sa fiu atata de natanga sa ma transformez si sa tin pricina. Si sa stii ca si eu m-am saturat de revista cu scubi ca e scumpa si nu contine jucariile ce le fac reclama pe cartoon, doar catonasele alea de cu colturi ascutite de care avem colectie deja. Nu stiu cum sa ma scot cu Dani, cand trecem pe langa chiosc, ca sa-l fac sa ceara si alta revista maiasa pe varsta lui. Dar oricum desenele cu Scooby le soarbe, nimic n-aude cand incep, pot sa si plec deacasa juma de ora ca nu se sesizeaza. Daca vorbesc imi spune sa tac ca n-aude ce zic aia.

Andries- brava tie, ai pus bulina pe i, imi place cum rationezi.

Si da, maine va dau de baut si eu si Danut, de Sf. Arhangheli Mihai si Gavriil, ca noi suntem doi deci....dam de beut stereo. Si pela sfarsitul lunii da de beut si Dea, de Sf. Andrei. Tata are ce sa se speteasca luna asta sa ne aduca neste atentii colo, ceva frumos. Asta asa de antrenament, inainte de Sf Nicolae si Mos Craciun. Oricum la interogatoriul lui nu prea subtil de aseara i-am zis ca eu n-am nevoie decat sa fiu sanatoasa si copiii sa fia la fel...deci sa nu se agite cu mine.

brb, am putina treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Aici sint v-am citit..dar nu am avut nimic interesant de zis..asa ca am citit ceva ,pt dezmortirea creierului
Alice ..we are almost there!!
Daria foarte informata Giulia!
Ioana ce isteata este Maria!
Monicule..munceste mai putin!
D-na Bibi te asteptam mai des..
Eli...si pe tine ..la fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!
Am intrat sa urez si eu LA MULTI ANI pentru toti cei/cele ce se serbeaza maine, la noi in familie e mare petrecere in fiecare an, suntem sarbatoriti si eu si tata si sora mea.

Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina, multumesc ca va aduceti aminte de noi si scuze ca nu am mai scris.

Am trecut si prin bune si prin rele de 10 zile incoace- am fost in week-end la munte, o gasca de 20 de aduti si 5 copii, am sarbatorit in avans Sf.Mihail si Gavril cu toti colegii mei si cu familiile, a fost suuuuuuper.

Dar ieri am uitat de cele bune, am avut un mare "hop" cu Matei, a facut din senin 40 de grade care nu voiau sa scada cu nimic, am ajuns la spital, avea deja spasme si delira, nu vreau sa va zic prin ce am trecut...Diagnosticul- adenoidita cronica, i s-au inflamat teribil polipii, nu a mai eliminat secretiile, care au ajuns in plamani...
Acum e mai bine, nu a mai facut de aseara febra, sper sa fi depasit faza aia...

De la serviciu nu mai pot intra, suntem monitorizati la sange pentru ca e suprasolicitat serverul si merg incet calculatoarele, asa ca mai intru cand mai pot de acasa.

Va pup si incerc sa mai citesc din urma!

Mergi la inceput