Piticlonti de iulie-august 2004 (237)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Super Giulika,fotomodel se face
Alice mai stam cu pumnii stransi pentru Gizmo cat ne spune Roxi
la noi ninge,yupiii

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice is 14-21 de zile de la contact. deci inca vreo 6. dar oricum se diminueaza sansele de a face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

auz, alice, io am alta problema, ionu` nu facu niciuna din bolile astea si iote acu am ocazia sa`l duc in vizita la cumatra ca ei se scalda`n varsat de vint da` treaba`i oabla ca nu coincide cu vacanta:D . am sau dau anunt "cat donator de varsat de vint in perioada 7-14 decembrie";))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!
Va era dor de noi!?...:))))

Ne-am refacut cateva zile dupa un weekend de cosmar asa ca revin in forta (am vrut sa scriu dar am avut trebi pe la servici, o data am trimis un mesaj gen nuvela dar mi-a cazut netul...si tot asa...ca doar va spusei ca mie mi se intampla lucruri...:)))

Sa incepem cu inceputul...
Andries, io crez ca-s singura care te felicit ca ai luat cantar!...:)))
Singura chestie e sa nu-l folosesti mai des de o data pe saptamana.
Se lasa dupa alaptat!? DAAA...acusica la al doilea copil dupa ce o sa termin cu alaptatul cred ca le fac esarfa .
Suplimenteaza fiecare masa cu biberon...da-i sa suga sa se sature si apoi baga biberon. Asa zice in carti.
Daca vezi ca nu vrea alege o masa si baga biberon inainte de san. Eventual sa-i dea Gicu pentru ca s-ar putea sa ii miroase a cozonaci si sa nu vrea painica.
Acum cand e mai mare ii dau unele mese biberon si unele san. Mananca la amandoua cand are chef (de obicei n-are si nu mananca nici nici...:)))

Vaz ca v-ati distrat...o sa va povestesc si eu un pic mai incolo cum m-am distrat in weekend (dupa ce termin pe aici ca mai am putinica treaba)
O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

Am ajuns insa la o concluzie tangentiala...plecand de la ipoteza ca informatia inseamna putere, pot deduce ca ... ccc...cu cat cineva are mai multe informatii corecte despre tine, cu atat ii dai o putere pe care la un moment dat o poate converti impotriva ta. Asa ca in esenta disimularea, ipocrizia si altele din trupa lor, sunt cheia succesului, si popularitatii in viata, pana la un punct. Sa fi onest, deschis si sa spui ce crezi, ce gandesti, ce valori ai, dupa ce principii te conduci, cine esti cu adevarat, ce parere ai despre semenii tai, NU aduce nimic bun in viata ta pana in cele din urma. Tocmai asta am discutat aseara prin casa cu husbandul si am ajuns la acelasi numitor....desi pana nu demult tindeam sa cred contrariul. Aseara cadn am deschis discutia si aveam dubii, mi-a zis, "pai vezi ca pana la urma cu transparenta si corectitudinea nu ajungi prea bine?" Si m-am convins pe pielea mea de asta. Ramane de vazut daca macar intre noi doi si copii, va functiona principiul in care am crezut eu atata vreme. Eu totusi sper ca intre noi 4 sa nu dispara afectiunea, sinceritatea, onestitatea, respectul si grija nedisimulate.

o seara placuta sa avem cu totii!
pupe

Lio, Lio n-ai dreptate, eu nu sunt de acord!! Este adevarat ca mai multe informatii despre tine pot insemna: discriminare, manipulare, utilizare in folosul propriu...DAR (exista un mare DAR aici) atat timp cat tu ca persoana care oferi informatii despre tine esti o persoana ...as vrea sa spun puternica, dar nu puternica este cuvantul potrivit ci consecventa in propriile valori si non-emotiva, deci atat timp cat esti extrovertit, consecvent si non-emotiv nu prea au sanse sa profite de tine.

Asta inseamna sa nu ai prea multe emotii vis a vis de ceea ce se intampla in jurul tau, sa ai capacitatea sa-ti mai bagi piciorul...chiar daca e vorba de persoane din familie (nici eu nu pot sa spun ca am o relatie stralucita cu ai mei, mai bine ma inteleg cu socrii de exemplu), sa-ti impui vointa fara sa lasi de la tine...chiar sa le spui verde in fata ce nu-ti convine si daca ai spus o data ca nu-ti convine pai sa nu revii a doua zi asupra deciziei... mie imi place sa am decizia la dispozitia mea, chiar daca e greu... de obicei noi cedam nu din bun simt ci din iubire, pentru ca ii iubim si am vrea sa fie altfel si am vrea sa ii putem schimba pe cei din jur dar nu se prea poate, singurii pe care ii putem modela sunt copiii. Vorba ceea...da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce pot schimba si sa accept ceea ce nu pot schimba, iar daca acceptarea e prea grea, Da-mi puterea sa plec!

Platim tribut educatiei comuniste, cand trebuia sa stai cuminte in banca ta si sa-ti asumi ce spunea tovarasa, cand parintii nostri ne demonstrau in fiecare zi ca nu se poate face nimic decat sa stai si sa asculti ce spune tovarasul de la partid si sa executi evident, cand Europa Libera se asculta pe furis si la serviciu toti spuneau "Traiasca Partidul" cand toata lumea mintea de inghetau apele ... de ce? de frica, din comoditate, din obisnuita si mai rar din convingere... cum crezi ca oamenii acestia si majoritatea copiilor lor vor avea puterea sa se reinventeze intr-o noua conduita? Exclus.. poate copiii nostri si nepotii nostri.

Eu am avut marele noroc sa fiu crescuta de strabunica mea, o femeie nascuta in 1905, care a trecut doua razboaie, a trecut de foamete, a pierdut de trei ori averea familiei (ultima data iremediabil datorita comunistilor) si care a trait destul cat sa vada caderea comunismului si sa se bucure si sa-mi spuna...in senilitatea ei aparenta de om de 84 de ani...ca va mai dura ...mult pana sa ajungem la normal. Si ea mi-a explicat in cuvinte simple cum e cu "transparenta" si cu "ce-mi doresti tu mie iti doresc eu tie de 10 ori"

Asa ca Lio, Lio...zau ca ar trebui sa te intereseze foarte putin ce cred altii despre tine...important este ce crezi tu despre tine si cum te vezi tu pe tine. Restul... nesemnificativ...doar nu mananci din frigiderul lor.

Andries

Mergi la inceput

Eii si acum epopeea cantarului!! Cu dedicatie speciala pentru Cristalina ca ea m-a felicitat pentru mirobolanta achizitie ce mi-a mancat timpul de doua zile incoace!!

First of all...aia de la maternitate umblau cu ocaua mica, e clar!! De luni pana acum o ora mi-a luat cca 80g... deci ar fi un minim de 30g pe zi sa spunem... ca mai intervine si factorul kk.

La proba suptului e constat 40 - 50g nimic mai mult!! Desi ar trebui sa fie pe la 70g.

Azi a venit pediatra la mine si m-a consolat cu laptele, in principiu dupa toate calculele stiintifice de la mine nu ia mai mult de 300 ml (in conditiile in care ii storc la masa de la 9 seara nu mai am nimic si se cam nervoza copilul) si ar trebui sa ia 500 ml, deci completare obligatoriu 3*60ml adica o masa san, una biberon (preNAN ii dau pana la 3 kg si apoi NAN1). Mai dificil este ca i-a recidivat icterul (care a fost destul de urat si inca mai este, ce sa-i fac este din cauza bolii mele) si saracul acum mananca si mai greu si doarme non stop...offf...bine macar ca se kk destul!!

Sper in 10 zile sa termin cu icterul si sa ajung in inca o luna sa avem un program de masa normal. Acum e haos, ba vrea la 3 ore, ba la 5 ore ba la fiecare ora cate-un aperitiv!! El asa de felul lui este mancacios, la primul bibe a fost mai suspicios, dar de foame l-a apucat si pe ala si l-a ras.

Mie imi parea rau ca nu am lapte destul dar dupa doua zile de gandire intensa am ajuns la concluzia ca sunt chiar nebuna la cap sa am pretentie de lapte cand eu am anemia care o am si cu hemoglobina 7g. Bine ca am si atat si bine ar fi sa mai am macar vreo luna, doua.

Ei..cam atat de la noi... sper ca din alea 50g amarate de lapte per doua tzatze de marime medie sa nu se lase "echipamentele" ca eu plastice nu-mi pun.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by Andries

Lio, Lio n-ai dreptate, eu nu sunt de acord!! Este adevarat ca mai multe informatii despre tine pot insemna: discriminare, manipulare, utilizare in folosul propriu...DAR (exista un mare DAR aici) atat timp cat tu ca persoana care oferi informatii despre tine esti o persoana ...as vrea sa spun puternica, dar nu puternica este cuvantul potrivit ci consecventa in propriile valori si non-emotiva, deci atat timp cat esti extrovertit, consecvent si non-emotiv nu prea au sanse sa profite de tine.
Asa ca Lio, Lio...zau ca ar trebui sa te intereseze foarte putin ce cred altii despre tine...important este ce crezi tu despre tine si cum te vezi tu pe tine. Restul... nesemnificativ...doar nu mananci din frigiderul lor.

Ca nu puteam sa spun mai bine decit atit !

Andriesule, pupici lui Mircel cel mititel si sanatate multa ii doresc !
Cristalina, asteptam impresiile din uichendul voastru !!
Si multam Roxi de edificare, io notasem data de 6 noiembrie din mesajul tau anterior si abia indrazneam sa ma bucur in sinea mea ... acu mai astept olecutza, chiar ma gindeam ce naiba ma agit atit, ca sint de parere ca este bine sa faca bolile astea ale copilariei (Carmen, hahaaa, ce mi-ai placut cu povestea cu Ionu !!). Numa ca ma streseaza ca stiu cit de urit face andrei la doar ceva minor gen cazatura de ieri cind a luat gresia la intrebari si si-a julit buza de jos !! Eh, noi sa fim sanatosi !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andries - ca pe mine m-ai amuzat...eu sper ca urmatorul sa suga "natural" ca sa zic asa ca Stefan nu a apucat - nu a avut nici forta nici suflu asa ca eu 6 luni am fost cu echipamentul de muls dupa mine...

Alice - la Nurnberg plec la un tirg, in interes de serviciu, dar la Londra mergem toti 3 (mai precis toti 4 ) - profit de deplasare si il mai duc si pe stefan la un control oftalmologic...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Daaaa...copiii astia mai mari sunt teribili, ce sa mai incolo si-ncoace, cum o dai cum o-ntorci tot gasesc ei ceva sa-ti raspunda.

Al meu acum este in faza "dezamagirii" de exemplu se cearta cu ta-su ca nu vrea sa manance si ii spune "tati noi doi nu mai suntem prieteni pentru ca m-ai dezamagit cu mancarea" si tati "ba nu Victor, tu m-ai dezamagit pe mine", "ba tu" in fine ta-su are replica finala "daca nu mai suntem prieteni si nu vrei sa mananci nici la desene nu te uiti si pentru ca esti asa dezamagit de mine nici nu indraznesc sa ma culc cu tine" (cam mare pedeapsa, nici desene, nici dormit impreuna...) si da-i si urla (Victor adica). Pe urma vorbea singur la el in camera cu TVul stins: "daca un prieten te dezamageste nu mai poti sa te impaci cu el, nu mai poti sa fii prieten, nu?" (apropos' si de ce zicea Lia) peste doua minute "cum sa te imprietenesti cu cineva care te-a dezamagit???" eu ma cocosam de rasin bucatarie si ii zic lui Gicu "du-te draga si negociaza un schimb cu fi-tu, impaca-te ca el nu stie cum sa se dez-dezamageasca si ramane asa pana maine si botos si nemancat"... dupa vreo zece minute de parlamentari apar amandoi in bucatarie, nu mai erau dezamagiti!!

asta era acum doua zile. Ieri dupamasa au avut la gradi ora de teatru. Il intrebam pe Victor cum a fost. Raspuns "Domnul actor m-a dezamagit" noi razand: "cum te-a dezamagit?" raspuns: "vorbea foarte mult si nu m-a lasat pe mine sa vorbesc si a tipat la mine sa stau cuminte" si dupa un minut "dar a fost interesant".

Si a treia: este dezamagit de educatoarea lui, mai exact a vrut sa dea in ea, a dat in ea si si-a furat-o: pedeapsa. Si pentru ca statul la colt a devenit ceva distractiv (ca de obicei trebuie saraca femeie sa puna cate doi la colt, ba chiar trei si aia se hlizesc acolo de mama focului) de data asta pedeapsa a fost "in pauza Victor nu are voie la jucarii" ...tragedie!! Asa ca fi-miu o tine din dezamagire in dezamagire!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mare orator e Victor !
Pupam si juniorul, sa cresca mare si sanatos si voinic !

Mey, io am cumparat de la librarii revista cu corpul uman. Ajung acasa cu partea posterioara a masculului, la care fi`mea: mami, da` bucile femeii cand le aduci Dupa care se pune pe verificari si vine la mine sa-mi zica sa-i cumpar repede si restul revistelor sa puna completa ficatii si plamanii Sa stiti ca nu a ratat sa-mi arate penisul masculului si sa ma atenzioneze ca femeia va avea vulvitza

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput