Piticlonti de iulie-august 2004 (237)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
mama ce distractie prin anumite cashi, recte Cristal ca ea e campioana. da' nici la Daria nu imi e rusine
io-st ca si Caro, nu reusesc deloc sa mai intru sa va zic doo vorbe. ca sa va dati seama in ce hal de stadiu suntem eu miercurea viitoare plec la congres la reumato si pe aci nu mai ramane nimeni. adica nimeni de vb cu clienti, cu furnizori...tre sa gasesc macar pe cineva din firma care sa stie sa dea 3 informatii legate cap la cap. daca nu ne mutam odata in fabrica aia noua zau ca o iau cu capul.
Andries imi pare tare bine ca junioru' e indragostit de lapticul tau, asa e cel mai bine!! succes si nervi tare voua
sunt restanta rau la poze si filme...poate reusesc sa recuperez la un mom dat.
pupici!
Dorsilia spune:
LMA si mie si Danutului si celorlalti sarbatoriti !
ps. io o sa postez si aici dar si pe alte locuri o chestie: cumpar sau dau la schimb maimuta rosie cu maimuuta galbena si albatra- au fost in ouale kinder niste maimute catifelate si lui Dan ii mai lipsesc 2, am gasit mai multe rosii in schimb....nu le aveti voi?
szivarvany spune:
Lia
ce culori va lipsesc ??? Ca io`st prinsa de calcule si n-am inteles prea bine ... + ca`st oarba deja de la atata pc ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
deci lia vrea sa dea maimutze rosii pe alte culori, resp galben si albastru, io asa am inteles
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Lia
ce culori va lipsesc ??? Ca io`st prinsa de calcule si n-am inteles prea bine ... + ca`st oarba deja de la atata pc ...
szivarvany spune:
Io ma duc sa vad daca donsoara Giulia le mai are pe undeva.
Lia, revin cu un raspuns !
Andries spune:
Lio...albastra albastra sau movulie? Ca Victor are albastra si mov dar pe el nu-l prea intereseaza...asta cu colectiile nu le are...o sa-i scape banii printre degete de mama focului.
Andries
Andries spune:
Cristal, imi pare rau de week endul tau...nu stiu ce-o sa faci 8 zile fara husband...
Roxana, o fi bine maica ca s-a indragostit, dar eu nu produc mai mult de 200ml...cu indulgenta 300ml si e putin pentru el si bestia nu vrea sa haleasca formula aia nici de frica!! Si cu ce ia de la mine doar traieste, crestere ioc!! Si am incercat toate metodele de sporire a productiei dar nu merge, asta este 33 de ani si anemie in forma severa adunate n-au cum sa dea cu plus la laptarie. Mai incerc la 18 un biberon...din ala de la 14 a luat 20 ml dupa care a stat atarnat o ora de tzatzele mele, ciorapei le facuse si el toooot tragea de ele...se mai oprea din cand in cand sa urle...de foame. Daca nu vrea... incerc de la milupa, alastiu ca-i mai dulce, doar doar...cred ca m-au ajuns blestemele asistentelor de la neonato, ca nu le-am lasat sa ii dea completare de teama ca nu ma desfunda ala micu'...cand colo el harnicu' lu' mama a muncit 6 zile si le-a facut bec si acum nu renunta la munca lui.
Andries
ema spune:
buna seara....noi tot raciti...am senzatia ca Ricu ne tot aduce noi si noi virusi...de nu se mai termina.Dar nu facem febra...asa ca nu intreprindem nimic.
In rest...astazi au avut tema la gradi sa deseneze pe niste cartonase...ce-si doresc de la Niculae.Ricu...n-a priceput defel cuvintul dorinta....au venit alte invatatoare la apelul disperat al lui Frau.Au tot incercat sa-i explice ca tre sa deseneze...macar sa spuna dorinta lui...adica ce cadou vrea...si nici vorba copilul sa priceapa.In final nici directoarea nu s-a facut inteleasa.Asa ca ...inconjurat de doamne ...s-a pus Ricu pe plins tare.prima oara cind a plins la gradi.l-au lasat in plata domnului iar cind ne-am dus noi la amiaza....tragedie mare..ricu suparat leoarca...ca nu stia ce voiau alea de la el.A trebuit sa explicam doamnelor...ca el nu stie notiunea de dorinta....ca are tot ce vrea...Acasa am incercat sa-i spunem...tot asa...nimic..pina mi-a venit ideea salvatoare.Am sunat la Santa(cineva din familie a carui voce ricu n-o stie la telefon)si....Ricu i-a spus lui Santa ca vrea:Vapor si mancare!!!!!!!!!!!!!!Foamea mare l-a noi...dupa cum am inteles.Si vapor....am gasit unul la playmobil...voi aveti asa ceva?merita banii?ca eu playmobil nu i-am luat pina acum...si m.a gindesc sa dau atitia bani si sa fie naspa...
eu m-am apucat de pictat....cu alte cuvinte m-am dilit!dupa ce se culca pui seara....pictez in draci....de altfel n-am tinut in viata mea o pensula de cind eram scolarita.acu..pictez felicitari ptr. craciun!numa ca eu am vopsele in ulei si pe carton....nu se usuca.Am sa tai o pinza in bucatele....pe care sa le pictez.Si pe urma lipesc pinza pe carton.Aveti alta idee?
scuze...spuneti-mi si mie vreun pret ptr. un telefon mobil?
fara conectare.Cam pe unde bat acum preturile?
Revin.
philip spune:
oai rox cum sa nu-mi para rau, stii cum e, petreci mai mult timp la lucru decat acasa, eram prietene iar eu voi face si ce facea ea, deci ii iau locul, plus biroul, spatiul de parcare etc ma gandesc ca daca nu eram eu aici, nu aveau de ce o da afara. ma rog, ce sa fac daca gandesc cu sufletul. basca, nici nu stii daca nu mi-o vor face si mie, adica de ce nu...ma plac ei acum, dar se mai si pot razngandi, mai ales daca nu fac fata cu toate astea pe cap.
sunteti dragute, dar eu azi m-am drogat cu niste anti-stress ca-s naspa. basca, l-am luat ieri pe philip de la gradi si a atins o chestie de-aia de face zgomot in vant acolo la gradi, i-a cazut in cap, spart, sange siroiae si peste tot si seara ne-am petrecut-o la spital unde la insistentele mele l-au lipit din nou si nu cusut. e deja a treia rana de genul asta capatata la gradi. asa ca trageti si voi concluzia cum sunt azi...
philip&andreea
kim222 spune:
Neata..
La multi ani Gabriela! Deplasare placuta! Cum te mai simti?
La multi ani tuturor Mihailor si Gavrililor! Petrecere frumoasa!
Roberta cum mai este Matei?
Carolina sper sa fie ceva temporar
Monica super laborator sa faci!!!
Carmen unde este Pasa...de tot bate apropuri Noricel?
Roxana imi pare rau ca aveti si zile ca cele de ieri..Poate merge asta cu Mosu..Eu incerc de citeva zile sa-l culc..singur.adica sa plec dupa ce citim..Si incepe ca el nu doarme singur ca vin monstrii Ieri am cumparat o lampa..gen acvariu cu pesti doar daor o vrea singur..Dupa un minut a venit in dormitor..ca vrea sa-l tin in brate:))
Dana sanatate ..cu siguranta Ricu aduce de la gradi! Imi pare rau ca s-a necajit saracul pitic! Pictura relaxeaza..asa ca tot inainte!
eu ma duc ca am ceva de invatat!