Piticlonti de iulie-august 2004 (237)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

deci sa ma repet :)) avem nevoie de maimuta albastra si de cea galbena.

detinem deja maimute rosii (3), una movulie si una verzuliu fosforescent. Si am cumparat la oua de am behait numa sa le gasim si pe alelalte doua si n-am avut bafta. Dani mai sa planga cand deschidea oul, zvarlea ciocolata cat colo, cauta in gaoace si nu gasea maimuta ci carticele, puzzle sau alte prostioare.

Andries- el e pasionat de colectii, dar io-s multumita ca nu-s de alea supercostisitoare. un ou, o revista....

Daria- asteptam raspunsul sa vedem daca facem un troc:)) pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Io ca de obicei la spartul targului...
La Multi Ani de Sfantii Mihail si Gavril!

Multumesc pentru raspunsurile despre programul de somn, ma simt mai bine ca nu e ea singura care ne scoate peri albi (desi tre sa recunosc ca majoritatea piticlontilor dorm binisor)
Dana, cu siguranta ca aduce virusii de la gradi, asa am patit si noi anul trecut, oricum nu dispera, se imunizeaza ei la un moment dat..

cristalina, am citit peripetiile voastre din week-end... si va declar, parinti eroini

Daria, misto program aveti..

Noi nu stiu ce vom face in week-end, aici ploua in draci, deci probabil iar vizita la mall, dar ei ii place ca se da in toate masinutele si se mai joaca cu alti copii..
Al meu sot si-a planificat weekend de mers la vanatoare, si mai e si lung... weekendu .. deci vom sta singurele 2 nopti.. da nu poci sa ma plang ca el de obicei nu lipseste cu zilele de acasa..

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Cristalinooo- io nu ma poci culca far sa te declar doamna de fier....ca la cate induri tu, zau, nu poti fi decat supermama, superfemeie, cresti doi copii, faci si cariera si mai ce? tot respectul ! eu m-am retras din viata profesionala si sociala de mai bine de 3 ani, sunt deja o salbatica, pe cat de carierista am fost pe atat de casnica si mama sunt acum. nu regret inca, dar cine stie mai tarziu ? Sanatate fetelor ca pantecaraia ta e buna la sanatate. ia zi cate kg ai dat jos? ca io mi-am luat un ceai de da pantecaraie, asa ca....daca la tine a fost naturela...avantaj Nastase

Ema, tu cum te protejezi pe tine si samburele de raceli? mai bine tine-l pe Ric acasa pana nasti , zic si eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

So,in final de zi onomastica urez si eu sarbatoritilor la multi ani.Si pe Serban al cheama si Mihail,asa ca...nororc de voi ca mi-am amintit.Io cu biserica...mai subtire...cu sfintii si mai subtire.
am vazut si eu la tv revistele cu partile corpului...am si eu minimax(acu m-a laud deja)dar mie mi se par....pentru copii mai mari...totusi ai nostri au abia trei ani........!
Oliv,spor la invatat!
Andries....si care ar fi problema...ca se lasa ?Sutiene push up...sunt destule pe piata.asta sa fie drama...ca se lasa.iote eu am dat la doi sa suga....putin ce-i drept,lui serban numa trei saptamini...ca am avut nenorocirea cu taica-meu si brusc n-a mai curs pic de pic,iar lui ricu cinci luni....ca-mi facuse sfircurile ....de plins.Si...sincera sa fiu...acu nu prea mie rusine sa-mi dau sutienul jos.Asa ca nu-i o regula ca se lasa...si chiar daca se lasa....un sutien bun face cit cinci silicoane(care oricum ar fi sunt falsuri)!
Cristal...desi cele scrise de tine sunt de plins...atita foiala acolo la voi,totusi nu m-a pot abtine sa nu rad cum le relatezi tu.Sa m-a vezi pe mine cu doi de-odata ce-mi sare calmul meu intens.sper sa nu...de fapt sigur nu...ca am niste resurse in fata mogildetelor....am speriat olanda cu mamosenia mea.Io cu ricu...avea cred ca trei luni si soacra-mea imi spune.tu nu vezi ca numai cu mana pe el stai?eu de fapt nici nu realizam asta.Nu l-am lasat sa zica nici macar pis...niciodata...numa cind se foia eram deja cu el in brate sub asediu pupaturilor.Acu sunt eu sub asediu...e deja nitel anormal de cite ori m-a pupa ricardo....aproape tot timpul cind sunt in preajma lui:come,love me si give me kiss.non stop...indiferent de locatie.Cind or fi trei mici pe linga mine...am ocupatie...pupat colectiv.
Ioana...Oliv si-a pus masca in tot capul...adica si pe par...de asta nu mai iesea ou.Nu pui pe par....numa pe pielea capului...ca la par n-are ce-i face nici mama mastilor,la radacina trebe lucrat.
Anca...Ricu meu doarme..ca valizele,eu dupa ora 20 nu mai am copil mic.Singura exceptie daca e bolnav si are nasu infundat....atit.la amiaza n-a mai dormit de la 2 ani.Se trezeste intre 7 si 8 dimineata....mai nou nu mai vine la mine sa m-a trezeasca....se opreste direct la jucarii...eu nu-l aud intotdeauna si uite asa era sa intirziem la gradi de citeva ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Lia....nu pot sa-i fac asa ceva lui ricu...sub nici o forma si cu tot respectul pentru ceilalti pui.Eu,adica noi traim in pustietate...nici tipenie de om dupa ora 16...copiii nici atit.suntem singurii locatari din parcul industrial.prietene n-am rude n-am...alti copii nu cunosc...sa-l izolez pe ricu nu se poate.Atit timp cit el e foarte fericit intre copii...e ok.mie imi curg mucii si am avut o saptamina urechile infundate.Nu vad in asta o tragedie.In general mi-am dus sarcinile ok,exceptie la prima cind mancam bataie...mai ceva ca un sac de box.
in rest maninc ok,ca de obicei,nu vars,am pofte,fac treaba multa ,cu amindoi copii am plecat sa nasc de la servici,si in general am un tonus bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragelor!
Ema hihihi Ricu a fost tare cu dorintele...bine ca ati aflat pana la urma ce vrea. da link cu vaporul de la playmobil sa vedem cum e! la minimax is desene de copii mici, cu floricele, cu ursuleti, din astea....tu precis nu ai zis de animax? ca ala-i cu roboti si alte prostii. ai dreptate cu dusul la gradi, se vede ca ii face fff bine lui Ric sa socializeze. cum a fost la serbare de San Martin?
Olivia cum a mai fost cu dormitul in seara asta? io tin pumnii! ce filme ati mai vazut?
Anca distractie placuta in week end...parca vad ca mall-urile va mananca. sa ne spui luni ce shopping ai facut, da? (brr...vanatoare, nu-mi place deloc, ich!)
Lia n-am mama maimute, zau . nici nu stiu cum arata. dar poate faci trocul cu Daria.
Andreea refacere rapida lui Philip, ce i-a cazut in cap, o morisca de vant? cat despre sentimentul de vinovatie ai putea sa iti spui ca daca nu erai tu era altcineva in locul tau si gata. asta e viata din pacate.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !!!
Lia - inca nu am dat de maimutze ... nu stiu unde pot fi, dar mai caut
AncaMaria - atunci we frumos la voi !!!
Ema - multa sanatate la voi toti ! Pupam burtica cu fundite !
AndreeaP - pupici multi, multi lui Pupi, sa treaca buba si sa nu mai fie incindente ! Si nu te mai simti vinovata, pt ca nu ai dc, cum bine zice Rox !!!

Sunt prin zona, pic de somn ... aaa, am o veste buna, in sfarsit, marti am masinuta
O zi frumoasa sa aveti !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata,

Raportez o noapte linistita eu am leganat bazdacul meu din ora in ora iar John si-a luat muuulte picioare-n cap ca se intoarce Maria sa doarma invers de multe ori pe noapte...:)))

Lio, lasa bre ca nu e chiar asa, s-a intamplat sa locuiesc aproape si sa ma pot ocupa si de servici si de copii...
Noi cu colectiile nu le avem, oua kinder cumparam muulte, dar le tinem nedesfacute in camara...
Cand merge Maria la cumparaturi cu John i se lipeste de mana "si un outz!" asa ca le tin acolo pentru situatii de extrema urgenta.

Maria a facut o fixatie pe "samintze". Tanti Ioana nu poate sa se duca sa o ia de la gradinita fara sa aiba seminte in geanta.
Deh, asa a vazut ea in parc, ca shed fomeile pe banca si sparg seminte. Cand o ia de la gradinita trebe sa stea pe bancuta, desface seminte si ii da miezul ei sa-l manance.
Un timp a mancat decojite din punga (acum avem o super provizie de pungi de seminte decojite acasa!) dar ii place cand isi aduna tanti ioana cojile in poala pe bancuta...hahaha

Dana, sanatate multa si sa ne arati felicitarile. Mare foame la voi...:)))

Caro, iti urez sa vina zilele alea mai putin aglomerate cat de curand.

Alice, trezirea...ia spuen tu pana la cat bausi aseara si ce!?...:)))

Ioana, te chem cand o sa fie gata laboratorul. pana atunci sa stii ca am rezolvat cu contestatiile la microscop si cu toate problemele, am semnat contractul si la 1 Martie il punem in functiune....:) Punem de o colaborare!...:)

Roxi, cand va mutati in noua locatie!? Nu te prea plictisesti la munca vaz io...:)

Anca, frumos la vanatoare. Cu animalele pe care le vaneaza ce fac!?

Andreea, sanatate lui Philip si pupam buba sa treaca! Treaba cu concediatul colegei e tare neplacuta...

Daria, sa stapaniti sanatoase masinuta si fara nici un incident la volan!

Olivia, sa ne povestesti cum a fost cu adormitul...

La noi John a reusit sa o dezvete pe Maria de leganat! Trebuie sa stam langa ea, sa mai punem mana pe ea ca sa o linistim dar nu se compara cu zilele alea cand o leganam de-mi amorteau creierii in cap!

O zi frumoasa la toata lumea

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Si la noi se intoarce raceala (mie oricum nu mi-a trecut nici pina acum!) - aseara Stefan a facut temperatura si evident ca m-a cam frichinit azi-noapte (iar acum sunt tare rea de somn...). Dimineata nu mai avea, dar tot i-am dat preventiv niste panadol si l-am trimis la gradi - sper sa fie totusi ok si sa nu avem iar un weekend de senzatie cu boala la comun...
Dana - Stefan a primit cadou de la playmobil doua chestii - un elicopter (care ii place si cu care se joaca din cind in cind) si o corabie de pirati sau cam asa ceva (pe asta a primit-o de ziua lui si i-am pus-o pe dulap pentru ca e pentru copii mai mari si el are acum tone de jucarii... Mie mi-au placut - sunt rezistente, le poate minui ca sunt piese mai mari si culmea, sunt "politically corect" daca iti poti inchipui - respectiv elicopterul care e unul de pompieri, are un pompier negru si unul alb (la piele evident...)...

Eu am inceput sa fac lista de cadouri pentru Craciun si m-am ingrozit - trebuie sa iau 18 cadouri de adulti si 10 de copii (de diferite virste)....plus evident Stefan si sotul din dotare....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Am ajuns finalmente si pe aici ... ca tot intreba Cristalina pe unde sint ! Am reusit de am mai descarcat citeva pozici adunate de prin aparat, ca ieri am plecat biensur far de el si nu am facut decit cu telefonul (si nu se vad prea bine).
Ma duc sa citesc din urma si revin ... sa aveti o zi minunata azi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput