Piticlonti de iulie-august 2004 (237)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

La multi ani si din partea noastra tuturor care au sarbatorit Sf. Mihail si Gavrila!

Si noi suntem bine, numai ca nu mai apuc sa va scriu. Va citesc zilnic, ma uit si la poze, filmuletele nu reusesc sa le vad mereu (din cauza calculatorului), deci sunt la curent cu ce discutati, dar cand as putea sa raspund uit tot. Ce sa fac, au plecat de tot neuroni.

Andries, eu beau in fiecare zi cite un litru de ceai de lactatie (de la Fares) si are atit grija de "bidoanele" mele, cat si de colici lui Matei. SI hai sa-l laud, la 2 luni are 5940 gr si 58 cm, mananca numai san, nu prea are colici (si atunci cand are nu plange neconsolat, ci numai cand are crampi) si doarme toata noaptea (adica de la 22 la 4:30-5, mananca si doarme pana pe la 7:30). Of, adevarul este ca nu ced ca as rezista daca nu ar dormi noaptea, asa ca multumesc lui Dumnezeu ca mai am un inger de copil.

Stefi este si ea bine, aseara a fost in Carrefour, a stat aproape 2 ore cu verisorul ei la locul de joaca, era transpirata toata cand a luat-o tati. Asa ca i-am facut si ei baie aseara, dar nu inainte sa ma impiedic cu ea in brate in baie si am lovit-o cu capul de cada Dar nu are decat un foarte frumos cucui (aia care isi trage palme) La gradinita are tot felul de activitati, ea deja le spune lectii, daca vreti sa vedeti ce fac uitati aici poze

Se trezeste Matei, fug la el, dar nu inainte de a va ura un week-end frumos.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut poze cu Ghizmo, taaare de tot aia cu peruca, sa nu-l recunosc
Amironeanu - felicitari pt asa doi copii cuminti, pupam buba Stefaniei, care e o artista, am admirat lucrarile !

Spor la treburi tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si eu am vazut poze cu Ghizmo!!! Deci avea peruca? Eu nu mi-am dat seama, am crezut ca atit avea parul si dupa aia l-ai tuns... Mi-a placut tare cit de inventiv a fost tati la pregatit senvisul!

Amironeanu - interesante activitatile de la gradi, vad ca Stefania se descurca foarte bine!

Mama mi-a spus ca si Stefan a facut azi la gradi un peste - sunt curioasa sa vad cum arata!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am citit ... intre timp am dat pe net peste un site cu gravidutze, mamici si viitoare mamici celebre (hehee, se pare ca Jenica Lopez este gravida pe bune, vazui niste poze incriminatoare tare de tot de la ultimul ei concert alaturi de marc).
Revenind la celebritatile noastre ...
Andreea, pupici pe cucuiul lui Phillip ! Cum a agatat neica treaba aia de i-a cazut in cap ?? Si nu te mai stresa atit vizavi de colega ta, poate ca intr-adevar de nu erai tu ar fi redirectionat partea ei de treaba catre altcineva !
Lia, nu am reusit inca sa iti scriu PM-ul acela, dar sa stii ca nu te-am uitat ! Si noi cumparam oua kinder la greu pentru jucariile dinauntru - andrei le urmareste pe foitele acelea de hirtie dinauntru si spune "pasta o am, pasta o am, acum trebuie sa o luam pastaaaa !" (Ciocolata o mincam noi, io cu florin ). Da pe bune ca nu stiu despre ce animalute vorbesti ... caci eu catifelate nu am nimerit inca ! Noi sintem la gasca vesela, cea cu Maritza strengaritza si Lulu trubaduru, mai avem vreo doi protagonisti si am facut toata colectia !
Andrea, am vazut pozici de fetitza concentrata si artista - pentru Stefi si pentru Matei cel cuminte !
Daria, multam de complimente ! Tre sa fac inca niste poze, sa vedeti ce haiosi sint copchii cu perucile alea pe cap, are maica-mea doua, una blonda si una neagra, si cind andrei si verisoar-sa si le pun pe cap, e distractie mare, ca arata bestial !! Zici ca sint alea doo fete din abba !!!
Olivia, spor la invatatura !!
Anca, eee, vinatoare ?? Eu nu sint impotriva ei, doar ca recunosc ca ma gasesc de partea celor care iubesc animalele in viata !
Cristalina, deci John a mai repurtat o victorie (sau voi amindoi) si Botoshica nu mai are nevoiie de leganat !! Uraaa ! Felicitari pentru succesele repurtate, acu esti mai libera pentru Oana Barosana !!
Vad ca Roxi intreba de filme ... am vazut recent doua, unul se numeste Dandelion - pot sa il caracterizez drept touching (ca nu-mi vine cuvintul in romana) si al doilea e biografic - Kinsey (povestea celebrului entomolog devenit sexolog al Americii).
In rest, ma pregatesc de uichendul pe care il voi petrece far de hazband - care pleaca la cintari in si in afara orasului pina duminica pe la prinz cred (eventual later), ca la fine de saptamina a te intoarce din Brasov este de-a dreptul fascinant (stai ore intregi pe DN1 la intrarea in Bucuresti). Si cum vremea se anunta inchisa in capitala, banuiesc ca ma voi juca cu gizmoul prin apartament ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - plssss, sa pui poze cu ambii cupii`pletosi

Mey, e un friiiig la Oradea ... brrrrrrrr
Sper sa nu fie tot we asa ...

Apropos activitati gradi: noi pana acum am avut de desenat struguri, frunzele toamna (asta vi-o arat ca e de colectie) si inca ceva ce nu mi-am dat seama ce vrea sa fie
Insa activitatea preferata a Giuliei este face-painting-ul cu carioci in fata oglinzii Jaleeeeeee ... la frecat

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pupam gasca si va uram weekend minunat (ceea ce ne dorim si noua )...Ma luai cu treaba si uitai ca trebe sa ajung acasa sa culc galushtile!

Sper sa apuc sa vizionez poze de acasa (ha!)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andreea, vad ca astrele nu-s tocmai cu voi, imi pare rau de pupi sper sa fie mai bine, sanatate multa
andrea, m-am uitat pe desenele lu` stefi, tuata stima si respectu`, bravo
mi-e foame, mi-e somn si`am uitat tot ce-am mai cetit;))
sa nu uit, am vazut gizmou`!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si eu ca si Carmen
iar n-am reusit sa vad poze, is de coma, dar tot zic ca poate reusesc mai pe seara.
Mitzu pe unde esti?
Andreea pupici, imi pare bine ca Matei e cuminte si te mai poti odihni.
eu is cu inca o capsa pusa ptr ca ma dor ingrozitor iar unghiile de la degetele alea busite....deci tot nu am scapat de stress-ul ca imi cad . asta imi lipseste, sa scriu cu o singura mana, bleacks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, promit ca fac pozele si le pun cit de curind !
Da cumpara-i fetei culori dalea speciale de pictat pe fata, ca io zic ca sint mai bune decit cariocile (sau cu ce se picteaza Giulik, ca nu am inteles bine ?)..
Roxi, am pierdut faza cu deshtele ... unde ti le-ai prins mama ??
Cristalina, si un uichend linistit va doresc din toata inima 1

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aaa....mi-am inchis usa de la masina peste ele . asta acum o saptamana. a fost o faza din aia de filme in care m-am asezat pe scaun si am plans ca muream de durere. noroc ca eram in parcare la metro si dupa aceea mi-am tinut destele prin congelatoarele lor.

Mergi la inceput