Piticlonti de iulie-august 2004 (237)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Salut!!

Fi-miu al mic a invatat sa scuipe!! Foarte eficient la scuipat, ia lapte din bibe si il impinge cu limba afara.

Azi am renuntat la preNAN si am incercat Aptamil (formula pre pentru prematuri si dismaturi), 65RONi cutia (adeka vreo 20 euro) fara de doar 34RONi (10 euro) cutia de preNAN. Se pare ca la asa un pret avem si o calitate mai buna, pen'ca al meu a baut 50 ml fara sa-l scuipe. Doamne Ajuta!! Tzatzele mele sunt ca doi ciorapei goi de la ora 12, cred ca abia pe la 18 se mai produce ceva in ele. Primele 3 supturi sunt foarte ok, ei bine la ora 12 incepe pauza.

Andreea mami de Matei si Stefania te invidiez!! Si eu beau ceiuri de diverse soiuri pt lapte dar nu vrea sa se produca mai mult.

Totusi a luat in greutate de luni pana joi seara 220 -240 g!! BINGO deci laptele e BUN, nu-i de la semidegresate cum zicea Gicu, pacat ca-i asa putin.

Daria am vazut intrebarea ta de la legislative... de ce nu faci un contract de imprumut cu taica-tu? cu masina gaj eventual, adica tati iti da banii cu imprumut pentru masina cu termen de rambursare peste x ani, fara dobanda, astfel incat tu sa nu-i platesti nimic pana nu telamuresti ce faci cu husbandul ca sa nu intre la capitolul bunuri comune.

ema playmobil este fain, noi avem un castel cu (,) cavaleri medievali, foarte bine finisate jucariile, plastic de buna calitate si culori frumoase, se asambleaza f bine, e unul din preferatele lui Victor. Ce-am patit cu playmobilul asta...e primit cadou de ziua lui de 3 ani, ei bine nemernicii pun in cutie si un catalog cu alte jocuri playmobil, al meu a plans doua saptamani pentru un trenulet... i l-as fi luat numai sa taca, desi era dupa estimarile mele peste 100 de euro la cate piese avea, dar la noi nu se aduc decat playmobile mai mici, cred ca din cauza pretului.

N-am apucat sa vad nici o poza... ma duc inapoi!! Un week end de vis va doresc (Cristal...nu de vise negre ci de vise frumoase)

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries - ai avut timp sa citesti ??? Moama, mii de multumiri . Actul il fac la notar ??? Sau unde ???

Rox - pupam d`acilea buba ta sa treaca repede ... groaznic cred ca a fost

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Salut,
Roxa,minimax e...cu desene ptr. copii mici,la reclame am vaztu revistele de care vorbiti.san martin l-am ratat anul asta...din motiv de famelie bolnava.
Gabitu,corabie cu pirati e ceea ce am vazut.Acu ceva detalii...a voastra cum e?merge pe apa,are si rotite ptr. uscat?Asta ce o vrea Ricu are vreo 80cm lungime...tre sa fie un colos.si costa...multi bani...de asta intrebam...daca sunt bune...ca sa nu dau banii degeaba.
vaz ca de telefon nu ziceti nimic.Serban vrea telefon si nu stiu citi bani sa pregatesc.
Alice ti-am vazut flacaul!Bestial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mda, acolo a vazut si Giulia sheletu` din revista, la tv, de l-a cautat apoi la taraba cu dadaca si apoi m-a anuntat ca este ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria,br, nici nu vreau sa imi aduc aminte.
Ema acush am inteles, vorbeam de 2 lucruri diferite. de telefoane....depinde ce vrei. de la 19 euro la 500 si mai mult . acum cred ca copilu' o vrea si el mai modern asa ca te poti uita aici: dm.ro unde vezi si preturi. sau la vodafone.ro, respectiv orange.ro, unde vezi preturi cu conectare, fara, etc. succes la cautari . pacat ca ati ratat san martin!
Andries pofta buna la aptamil! si topfer este o formaul excelenta. dar daca ati nimerit-o cu asta dati-i inainte.

Mergi la inceput

Roxa,imi pare rau...pup degetele lovite!Frica asta o am eu cu ricu...ca tot are mania sa inchida usile la masina.
Andries...aici am vazut foarte multe chestii...mari de la playmobil...da te scobesti de cel putin 100 de euro.Si mie mi s-au parut bune...corabia asta arata bestial in reclama....cica merge pe apa,pe uscat,arunci bombe de pe corabie...noh...maine m-a duc sa vaz cum arata in realitate si daca imi place...s-o cumpar.acum cica au reduceri de la 140 e 120 de euro.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alice2004

Neatza !
Am ajuns finalmente si pe aici ... ca tot intreba Cristalina pe unde sint ! Am reusit de am mai descarcat citeva pozici adunate de prin aparat, ca ieri am plecat biensur far de el si nu am facut decit cu telefonul (si nu se vad prea bine).
Ma duc sa citesc din urma si revin ... sa aveti o zi minunata azi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Aliceee.... i-am aratat lui Gicu cum trebuie preparata si prezentata mancarea pentru copil...sa nu se mai vaite ca alearga dupa Victor cu sandvisul...si-mi spune: "draga!! eu vad ca rolurile femeii si barbatului in societate s-au inversat!! ma-sa ce face? e la birou toata ziua ca tine?"

Andries

Mergi la inceput

Merci Roxa,am sa caut.Cu sutele nu dau...hai pina in 200...abia are 12 ani....ce m-a fac peste cinci ani...daca acu ai i-au nu stiu ce fita de telefon.
andries,ca mi-am amintit,asa am patit noi cu Bruder...in fiecare cutie e un catalog.hai sa nu exagerez....dar cred ca are tot catalogul...i-am tot luat cite una cite una.macar....sunt super rezistente...nu-mi pare rau de banii dati.Si apoi se joaca in draci cu ele...vara in nisip pe terasa iarna...tot dormitorul de 50 mp e plin.Folosim cu succes fasole uscata...vreo doua kile pe luna pe post de nisip si pietris.Dupa o luna....am fasole si in fund,scot de pe sub mobile cu farasul.Asa ca...cumpar alta.Si tot asa pina vine vara.

Mergi la inceput

Daria, eu cred ca un notar te poate lamuri daca poate sa faca un astfel de contract de imprumut. In principiu se poate, eu am auzit de multe astfel de contracte, dar cu procente, ceea ce la voi nu va fi cazul...ideea este sa il faci cu termen destul de lung astfel incat sa nu ii platesti tatalui nimic (nici o rata) din banii comuni astfel incat nici un procent din masina sa nu devina bun comun.

Problema e...daca taica-tu Doamne Fereste se intampla ceva cu el ...contractul va fi mostenit de tine, maica-ta (sotia lui) si eventualii frati ai tai (mai ai frati?)... si sa nu ii apuce pe mostenitori sa-si vrea banii inapoi.

Poate mai e si o alta solutie...de care eu nu stiu.

Andries

Mergi la inceput

ema faina idea cu fasolea, dar va trebui sa le strangi pe toate dupa ce o sa ai bbei mici, pentru ca ei pot inghiti boabele. Eu acum ma chinui sa elimin una cate una jucariile in piese mici, e foarte greu, mai ales cu lego e foarte greu sa i le iau, dar pana pe la 6 luni ale lui Miciulescu trebuie sa le strang din casa.

Andries

Mergi la inceput