Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
carpatina spune:
OanaMC, nu ne arati si noua poze cu feciorii tai? 
aandreea27, bine ai venit!
de Ioana (27.09.2007)
sim_stoian spune:
Rox, am vazut pozele, sunteti o familie tare frumoasa. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cele 2 minuni pe care le aveti 
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Cecilia, unde faci tortul pana la urma?
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
Sabina spune:
Roxana, m-ai omorat! La botez ai aratat absolut superb! Tu oricum esti frumoasa, da mi-a placut mult ce ti-a facut la par tanti aia si cum erai machiata.
Nota 10 cu felicitari!
Oana, merci pt link!
Sim, imi pare rau ca te-ai simtit nasol, sper ca n-ai facut si febra.
ma bucur mult pt petrecerea reusita si asteptam poze.
Rox, mergi cu obiectele la Miss, si sa rezolve ea problema.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Maaaai mamicutelor, ia sa va vaz eu si pe voi cu 2 sa vedeti cum e, daaaa? Asa in poze e taaare frumos.
Cecilia, las ca poti merge si cu BB, Andrei a fost cu mine si la cautari de rochie. De kg ma plang ca nu sunt eu cum eram inainte.
Sim, multa sanatate, o fi fost si de la oboseala.
Carpatinoo, io de filmul ala am auzit dar nu l-am vazut.
Ramona, bine ai venit.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Sabina,
si pentru aprecieri si pentru sfat legat de Alex. Stii ca tie ti-am mai povestit, se cam ingroasa gluma. O sa vorbesc cu Miss si le trimit dimineata prin tati pe ascuns. Coafura de botez mi-a placut si mie, dar machiaj nu e cine stie ce. Adica am pus si eu o pudra si am dat cu ruj si rimel (si aia in 3 min in baia de la intrare pe fuga), dar parea ceva nou ca de obicei nu fac nici atat.![]()
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Apropos de asemanari intre parinti si copii, cred ca e tare dificil de spus. Uite in poza cu noi 4 se vede evident ca Alex are barba si gurita lui tati si ochii si parul meu, dar Andrei are fata lui tati cu gura si barba mea.
http://image68.webshots.com/68/7/88/31/2346788310100533949eSyeyA_fs.jpg
Rox ,
Poze
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by alehiam
ieri am avut si noi botezul... a fost frumos si a iesit asa de bine. Robert a fost cuminte: a dormit la inceputul slujbei, insa dupa baita in cazan s-a pus pe un plans de suparare ca nu i-a trecut decat in brate la mami (in afara de cand l-a dus prin altar. Oricum a fost cuminte.
La restaurant, desi a papat cum trebuie si era foarte obosit nu prea a dormit. Cred ca nu-i placea muzica sau era prea multa agitatie. Insa, cand am ajuns acasa s-a bucurat si s-a linistit cand l-am pus in patut si s-a reintalnit cu gandacii din carusel. Iar toata oboseala a avut ca urmare faptul ca micutzul meu a dormit de la 11 jumate seara pana azi la 8 fara intrerupere. Iar de vineri noaptea dormea pana la la 6 ore fara intrerupere. Sper sa isi mentina programul si sa nu fie doar o minune care a tinut 3 zile.
Nana sanatate micutzului tau. e un dulce si un frumos
Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/1466689554/" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)
Sa va traiasca micul crestin!E frumusel foc si ce cuminte sta langa musetel si pooh
Venim in 'petit'...Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
sim_stoian spune:
Prisi si Alehiam, sa va traiasca micutii crestini!
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
Pinacolada spune:
Roxana G-Am vazut pozele de la botez, super, iar bb f cumintel si tu ai aratat....nici nu zici ca esti mama de 2 copilasi!
Sa va traiasca si sa fie sanatos!
revin cu rugamintea : inchiriere loc de joaca pentru serbarea unei fetite de 2 ani, stie cineva?????????????????????