Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Unde e copilul cuminte din weekend?

L-oi fi uitat in parc

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

Salutare si de la noi,

incercam sa tinem pasul cu cititul, ca de povestit nu stiu cind mai apuc.

Sabina intreba de wrap (parca?). Noi folosim slingul si mi se pare inventia perfecta pentru noi. Alex doarme in el imediat, ii trece orice suparare cind e in el si aproape de mine/tatic, si are si titzi la dispozitie cind vrea. Pot sa fac diverse lucruri cu el prin casa, sa ma plimb cu el pe oriunde si sa il alaptez, si nu e asa de expus la lume cind iesim in parc, la librarie, etc.

Vedeti aici ce avem:
http://www.mayawrap.com/

Aici e o mamica care alapteaza. Eu ma plimb cu el si el suge
http://www.mayawrap.com/l_breastfeeding.php

Eu mi l-am facut singura:
http://www.mayawrap.com/n_sewsling.php

Si aici e un tabel despre materialele cele mai bune pentru sling:
http://www.mayawrap.com/l_choosing-guide.php

Roxana, Alehiam, Prisi, Sim, felicitari pentru botez. Sa va traisca micii crestini sanatosi si norocosi, iar voi sa fiti cei mai mindri parinti.

Adimercedes, asteptam vesti de la dr. Sper ca Lisa sa fie sanatoasa tun!

Nana, sanatate multa lui Andrei si incredere ca va fi totul bine.

Alex este foarte fluent la gingureala si cum ne vede ne zice tot felul. Sta de vorba si cu girafa lui preferata si o mai si cearta din cind in cind. E din ce in ce mai greucean si continua sa creasca tot ca in povesti, ca fat-frumos. Trebuie sa ii iau hainute de 9-12 luni deja. La doua luni avea 7 kg. Il mai cintarim la 4, cind mergem la dr.

No ca m-am cam intins...Scuze de cirnat.

Pupe si sanatate multa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Salutare gasca! Imi pare bine sa va regasesc.............imi cer scuze ca m-am dat la fund pentru o vreme, dar pur si simplu am fost survolata de cei 2 baietei dragutei si urlaciosi!
Am facut petrecerea, caci acolo ramasesem, la Mobexpert....si a fost absolut super! Abia astept sa-mi parvina pozele si sa vedeti si voi ce frumosi au fost si ce vioi.....(cred ca au functionat cu durassel)..mancarea super si tortul la fel!
Acum sunt inebunita cu botezul celui mic, respectiv Rares, poreclit "timbrulet" , acum pe 11 noi, duminica!
Azi am fost sa-l vaccinez cu invariabilul Infarix hEXa- are aproape 6 kg si 60 de cm..s-a facut mareeeeeeee!
E ok, numai pielea este f sensibila ....ma rog....va povestesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Unde e copilul cuminte din weekend?

L-oi fi uitat in parc

de Ioana (27.09.2007)

Si cine e in locul lui?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pinacolada, bine ai revenit, chiar astept detalii de la voi si pozici.

OanaMC, wow 7 kg la 2 luni, macar m-am linistit ca ma ingrijorasem ca al meu are cel mai mult pe aici, adica 6.6kg la 2 luni.

Mamicile la BB2, stiu ca sunteti minunate si m-ati mai ajutat si cu sfaturi pentru cea mare. Iacata ca vine de la gradi cu obiecte ale altor copii si nu vrea sa le mai duca inapoi. Degeaba ii explic cum sunt ale lor, cum le cauta, si cum a le lua inseamna furt si e rau. E foarte senina, zice ca i le-au dat colegii (cu una chiar am verificat si asa e), si chiar daca asa e si sunt imprumutate refuza sa le returneze. Cea mai tare chestie a fost cand mi-a zis ca fetita respectiva nu ae nevoie de calut ca mai are unul la fel. Of!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

am o rugaminte mare de tot: stie cineva alt loc de joaca pentru copii mici.....????????????????Am o prietenuta care are o fetita care implineste 2 ani si a sunat la Mobexpert si nu mai sunt locuri libere pana la anu' cica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna seara dragi mamici.
ne primiti si pe noi in randurile voastre?
eu sunt ramona mamica lui andrei nascut pe 10 octombrie,3.350 kg,50 cm,apgar8,nastere naturala,doctor gabriel lemnete,spital polizu.
va rog mult sa ne inscrieti si pe noi in lista voastra.
va multumim mult.
ramona,mamica de andrei papacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc tuturor
Luy, aia e biserica. Daca vrei detalii sa imi spui. Mi-a placut f mult acolo slujba si ma incanta faptul ca nu boteaza mai multi copii deodata.
Teo, daca vrei detalii mai multe despre restaurant sa imi spui.

Stefan a fost cumintel, doar spre seara a devenit agitat la restaurant si nu s-a calmat decat acasa. Mie mi-a fost rau tare cu o noapte inainte, nu prea dormisem, asa ca am fost destul de 'sifonata'. Nu stiu de la ce mi-a fost rau, am dat la rate si am avut dureri de burta. Bine ca nu a avut bebe nimic.
Am vazut pozele cu bebeii, chiar ca avem cei mai frumosi bebelusi. Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si sa ne umple sufletele de fericire.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:

Si cine e in locul lui?

Beyyyy.. tu n-ai vazut "Clona"?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, ai dreptate referitor la vestuta, sa sti ca e tare practica.
Mi-au placut pozele, de ce te plangi de kg, arati super, iar copii tai sunt chiar frumosi, formati o super familie, sa fiti sanatosi si fericiti.

Bun venit noilor mamici.

Eu sunt suparata, tati nu ajunge pana la ora 7 si trebuie sa merg sa dau comnanda de tort, ceea ce inseamna ca o sa plec cu baiatul dupa mine......nu prea ma incanta, dar nici nu pot sa aman.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561315188OYHbfd?start=12

Mergi la inceput