Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Pinacolada, este un loc de joaca vis-avis de Protv, pe Pache Protopopescu, dar nu stiu detalii.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am vazut azi cateva poze superbe de copii frumosi foc: Andrei (Rox), Andrei (Nana), Robert (Alehiam ai un baiat super, eu acum ti l-am vazut pt. prima data in poze, nu m-am prins pana acum ca le ai in semnatura), Stefan (Sim) si Mihnea. Sa va traiasca fetelor! A fost azi ziua baietilor, dupa cum se vede.... maine ma voi concentra pe poze de fetite. Ar fi extraordinar sa reusim sa facem albumul ala, asa e mult mai greu.
Doini, bine ati venit printre noi, tu si papanasul Tudor.
Andries, nu e musai sa bei ceaiul respectiv daca nu-ti place. Vezi ca-s multe ceaiuri granulate pt. alaptat, Hip, Humana, etc. Poate te impaci cu unul dintre ele, daca nu e f. ok si cu lapticul baut, nu tuturor le provoaca dureri de burtica. In principiu ce te baloneaza pe tine ii face rau si lui Mircea si daca tu n-ai probleme si-l vezi ca reactioneaza bine, go for it.
Rox, sunteti o echipa super!!! Ai aratat f. bine la Botez.
In privinta problemei cu Alex eu din pacate (sau mai bine spus din fericire ) nu te pot ajuta intrucat tu stii, Tudor nu merge in colectivitate, iar prin parc nu ne-am confruntat cu asa ceva. Totusi, ca o idee asa, pot sa-ti spun ca eu i-as explica de 10 ori daca ar fi nevoie cum sta treaba cu proprietatea, cu schimbul si imprumutul (ca nici ei nu i-ar placea sa pateasca asa...ca desi are mai multe obiecte de acelasi fel un copil si le poate dori pe toate, etc-mai ales ca pun pariu ca si ea are mai multe papusi sa zicem, asa cum T al meu are 3 macarale) dupa care i-as impune pur si simplu sa restituie obiectele. Alta varianta nu prea vad...
Sim, Alehiam si Prisi, sa va traisca micutzii crestinati si sa aiba numai bucurii in viata! M-am gandit la voi.
Bee, imi permit si eu un sfat, nu am vazut daca ti-a raspuns Sabina, fiindca n-am apucat inca sa citesc tot din urma. Incearca sa mulgi primul lapte din san, pe cel mai apos adica si poatea asa impusti doi iepuri deodata. Daca papa mai consistent poate se satura mai repede si ii tine mai mult de foame, iar daca e sanul mai moale poate il apuca mai bine si suge mai eficient. Tot pt. o golire eficienta vezi sa apuce el cat mai mult din areola, ingusteaz-o tu cu degetele inainte sa-l atasezi la san daca e nevoie, orice numai sa nu suga pe sfarc. si bafta multa

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Mandarinutza-mercic pentru raspuns, e Kid's dream, dar nu au nici ei disponibil sambata asta!

Mergi la inceput

Pinacolada, eu stiu doua locuri din astea pt. petreceri de copii. Unul mi-a placut mai mult, ambele sunt in sectorul 3 cred, unul pe langa Hala Traian si altul spre Vatra Lumnioasa, nu stiu cat o avantajeaza asta pe prietena ta. Lasa-ma sa-mi amintesc denumirea exacta si iti scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Tomasa-mercic, prietena mea s-a trezit prea tarziu ca vrea sa faca intr-un loc organizat.si din cauza asta nu mai e aproape nimic liber pt sambata asta!
daca ti-ai aminti denumirea ar fi super, poate reusim sa gasim ceva liber!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi si multumim de urari tuturor
uram si noi multa sanatate puiutilor crestinati weekendul asta Andrei si Robert

noi azi ne-am cam recuperat, botezul a fost f frumos, bisericuta a fost micuta dar f frumoasa si primitoare, preotul a facut o slujba super, iar corul a fost de exceptie. Miru a fost f cuminte a plans doar un pic dupa botez, doar a udat-o pe fata si nu ii place
La restaurant a fost f cuminte, a dormit aproape tot timpul cu toate ca a fost galagie mare
am pus si ceva poze dar trebuie sa mai adun de pe la prieteni
pupici

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

cecilia,teodora,roxana super pozici,siper bebei si super mame
doini,ramona bine ati venit

felicitari micutilor crestini.sa fie sanatosi si cuminti!!!

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Si, ca tot a fost azi ziua pozelor si mi-ati facut pofta, am pus si eu cateva:

www.flickr.com/photos/12251753@N08/" target="_blank">poze noi cu NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pinacolada, noi am facut la Booboo ziua Alexandrei anul acesta, a fost f bine. Depinde mult de varsta invitatilor si ce anume asteapta ei. In alt an am facut la ZigZag, este o viluta cu cateva incaperi. Se preteaza pentru copii mai mici, pana la 3 ani zic, desi ei schimba decorul si au avut chiar si petrecere cu DJ pentru 14 ani. Mai era unul asemanator, o sa intreb pe o prietena care a facut acolo, parca ceva mai bine dotat ca Zig Zag. Mai este Kids Planet ala din City Mall si mai e cel de aici din Pipera. Noi cam asta frecventam. Daca te intereseaza cele tip vila, ma mai interesez. Zig Zag au si site, noi am facut acolo party la doi ani.

Tomasa, multumesc mult de sfat. Asa incerc si eu sa o conving, dar ma abtin greu sa explic frumos ca ma apuca nervii. Azi cand am vazut-o iar cu agrafa unei colege m-a luat durerea de cap.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomasa, vazut pozele voastre, supeeeer. Ti-am zis ca te urasc pentru cat de slaba esti. Stii poza care imi place cel mai mult, dar am mai gasit una asemanatoare acolo. Tudor seamana evident cu tine, trebuia sa pui si pe Maria langa tati ca sa ne edificam. Poza din parcare e de la Feeria? Mai, ce ii face Tudor Mariei in poza?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput