Pampersi cu elastic lateral

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor ati luat vreiotata chiloteii de la pampers? cum sunt? merita luati?
Am trecut pe huggies.Pe cat am fost de multumita acum m-au dezamagit.Exteriorul este parca din punga.L-am cumparat din Carrefour.Si fosnesc tot timpul.Libero nu sunt grosi?Eu am cumparat si happy si atre nemultumita am fost de ele.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

la fii-mea am folosit chilotei de la libero si au fost tare faini numai ca sunt cam "scumpuletzi"! mai stau sa ma gindesc daca nu trec si acum la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by redai

Fetelor ati luat vreiotata chiloteii de la pampers? cum sunt? merita luati?
Am trecut pe huggies.Pe cat am fost de multumita acum m-au dezamagit.Exteriorul este parca din punga.L-am cumparat din Carrefour.Si fosnesc tot timpul.Libero nu sunt grosi?Eu am cumparat si happy si atre nemultumita am fost de ele.

Lore, mamicutza lui David
POZE

- noi am luat asta vara chilotei de la pampers - foarte grosi mi s-au parut - plus ca iesea pipi pe afara - nu mi-au placut prea mult - ii dadeam doar pe sub vreo rochita.
- la huggies am fost dezamagita de interiorul scutecului - dupa 2-3 pipi se faceau cocoloase. am renunta si la astia.
- chilotei de la libero ne-au placut si nu prea - ne strangeau burtocu si ne lasau urme.

concluzie - tot pampersu e nr. pentru noi - si daca s-ar putea ... cei cu banda elastica.

TIP pentru fetele din Timisoara - la terra este un arab care are pampersi cu banda elastica - cautati omida!!!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

miro, care arab ca eu stiu ca sunt doi? cel din spate de tot sau cel mai din fata. de la cel din spate am luat un pachet jumbo nr.4 dar era model vechi, fara elastic si fara lotiune aloe si nu mai stiu cum.
multumim de tip, incepe actiunea "omida"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Chiloteii Libero au capacitate mai mare = buni pt ppciosi. Cei de la Pampers sunt mai finuti = pt fetite cu rochite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

declar cautarea pampesilor cu elastic OPERATIUNEA OMIDAcineva spunea ca pachetele cu elastic lateral au o omida pe bulina de la aloe, iar daca privesti prin partea alba a pachetului tre sa vezi muzicanti.... Bai..ce o sa mai rada sotul de mine prim supermachet...cu omida asta......O sa vad omizi si muzicanti si noapte pe pereti...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

uraaaa....da...da...am vazut omiduta....uraaa...exista....
Sa va spun. Am fost in seara asta la Metro sa cumparam pampers.Aveau pampers flexi cu omiduta, dar din pacate numai nr.6( noi folosim 5). Au pe bulina cu aloe o omiduta mica si scrie pe ei FLEXI.Pe pachet, lateral, arata ca au elastic.Sper sa gasesc si nr.5 cu omiduta .

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by katik

miro, care arab ca eu stiu ca sunt doi? cel din spate de tot sau cel mai din fata. de la cel din spate am luat un pachet jumbo nr.4 dar era model vechi, fara elastic si fara lotiune aloe si nu mai stiu cum.
multumim de tip, incepe actiunea "omida"

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Kati - in Terra veche pe partea dreapta - cam pe la trei sferturi - nu e chiar in spate de tot - nu as stii sa-ti zic standul ce numar are, dar stiu ca vezi de afara detergent, pampersi etc. Inauntru e foarte aglomerat si intrebi direct pe fata vanzatoare - ca deja stie - sunt mamici care cer direct fara banda elastic si sunt altele care intreba numai de acestia.

in alta ordine de idei - am nimerit la real un pachet cu banda elastica - insa nu are nika pe pachet care sa-ti indice ca ar fi cu. tipa care era acolo sa ne faca atente ca este ceva oferta la pampers mi-a spus sa nu mai caut omida/viermele sau ce-oi cauta ca in real nu se gaseste asa ceva - si ea stie ca doar nr. 6 ar avea asa ceva.
Noi am luat de la arab nr. 4+ si aveau si 3 si 5 cu banda - deci exista - dar numai in anume locuri.
Uitati omida noastra. Deci exista! Cautati omida!!!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Amuzanta discute...
Si io am patit la fel. am nimeriot o data pampers cu banda din aia faina.. si erau mullllllllllt mai buni..
O sa declansez si eu actiunea omida...

Succes la cercetari tuturor:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Daca stiam ca asa se numeste "operatiunea" bagam si eu azi, operatiunea omida . Acum stau si ma gandesc oare nu am nimerit dintrastia? Ma duc sa ma uit.

Nu avem nicio omida

Mergi la inceput