Pampersi cu elastic lateral
Raspunsuri - Pagina 6
katik spune:
mirona, sar'na pt. info si poza cu omidutza! f. faina. din pacate am renuntat la pampers ca al meu copil a facut o iritatie urita de la pampers (de cind cu astia cu lotiune noua) si am trecut la chilotei libero. sunt tare faini si usor de imbracat
acuma deocamdata ne tratam de iritatie

luluaxutza spune:
tatix a inceput si el de azi operatiunea OMIDA
a gasit cineva pampers de astia prin Iasi? Daca da, UNDE???
allbinutza spune:
Dumnezeu cu mila,cum ni norocul.Si mie imi plac mai mult cele cu elastic dar o data nimeresc alta data nu.Dar in ultima vreme mergem in Ungaria la cumparaturi si acolo tot timpul si oriunde sunt doar din astea cu elastic.
Silvia,mamicutza de Davidutz(07.02.2006)
katik spune:
am rezolvat pb cu pampersul. l-am schimbat cu chilotei libero si a inceput sa-i treaca si iritatia frumos.deci, nu mai cautam omida(acuma dupa ce ne-am lamurit
).
gogosel spune:
Noi am avut Pampers normal, fara elastic, si am fost multumiti . Pana cand ne-am decis sa cumparam si sa incercam si alte marci, poate or fi mai bune. Si ne-am orientat pe principiul "ce e scump e mai bun" si am avut dreptate. Asa ca am luat Huggies. Super scutece!!! 
Nu mai zic ca au banda elastica si sunt mai subtiri, sunt super multumita ca nu se inmoaie si se umfla asa de usor ca Pampers. Cand aveam Pampers, dupa doi stropi atarna si se facea moale scutecelul, astfel ca trebuia sa il schimb aproape la 1-1.30h. Bashca daca il lasam mai mult, ii atarnau si ajungeau la jumatatea funduletului.Acum nu mai se intampla asa cu Huggies. Super! 
Am vazut pe forum si despre Libero. Data viitoare le vom incerca si pe ele.
Am mai incercat (de fapt primite de la trusoul bebelusului) Happy. Nasoale rau de tot. Si mai sunt si scumpe raportaandu-ne la pret- calitate. Intotdeauna il gaseam ud pe Rares .Am folosit doar cateva din ele. Restul la cosh!![]()
Sevetele umede luam de la Nivea. Sunt si bune si mai gasim dintr-o promotie cu bonus de 28 de servetele/pachet. Si costa 10lei! Ne-am facut un mic stoc. Si crema de fundulet tot de la Nivea(cea cu Zn)
Si nu am avut nici o problema, nici o iritatie, nici macar asta-vara.
gogosel ,mamica
lui Rares- Mihai
(11.08.2007)
anca_pur spune:
buna fatelor,
va lamuresc eu care e diferenta intre pachetele de pampers cu elastic si cele fara: pachetele de pampers cu elastic arata exact la fel diferenta e o omida galbena care e situata deasupra unui pamper si sub e scris flex si totul e exact deasupra marimii, sau cel putin asa e in germania si franta sau elvetia, tarile unde am trait in ultimul timp.
sper sa va fie de ajutor.
va pup,
anca
adinush spune:
Cei de la standul Pampers de la Baby Expo au explicat ca a fost pe piata un singur lot pt testare de asta in unele magazine sse gaseau,in altele nu iar daca vor avea succes ii vor introduce pe piata.Din moment ce au reaparut eu zic ca au avut succes si sa0i gasiti in curand in orice magazin (cand se vor epuiza stocurile vechi). Nu au nici un semn distinctiv,cei cu omidutze,flexi&co probabil sunt importanti din alte tari si nu de la pampers Romania
annaa spune:
Am luat cu elastic
, si surpriza, am si ambalajul vechi si nu e nici o diferenta intre ele. (m-am uitat si eu si l-am pus si pe sotul meu sa le analizeze
)
redai spune:
A gasit cineva pampers cu elastic si in Cluj? daca da unde? Si cele cu elastic au cumva chestia noua cu aloe? sau sunt simple?
Lore, mamicutza lui David
POZE
iubu77 spune:
Astazi mie mi-a gasit sotul la Metro.. SUNT DIN BUCURESTI..
Si vreau sa spun ca nu au nici o omida nimik...
sunt identici cu ceilaltzi ca si ambalaj..
Asa ca daram mitul omizii:))