Pampersi cu elastic lateral

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

la cat de mult mi-am dorit sa nimerim iar minunatii pampers cu elastic, atat de mult regret: baietelul meu a facut o iritatie si la putzulica si pe laterale (adica acolo unde s-a frecat de ei si in zona elasticului) iar medicul meu mi-a spus ca are f multe sesizari de acest gen de la multe mamici. eu ii arunc si ma rog sa nu mai nimeresc din astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

M-am plans eu pe aici ca n-am nimerit niciodata cu elastic. Si ma duc in Cora si "sap" dupa omida - si evident nu gasesc. Iau pampersci ca n-am ce face... si cand ii desfac surprize-surprize!!!
sunt cu elastic.

Asa ca voi confirma si eu. Nu iti poti da seama dupa ambalaj daca sunt sau nu elastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

CEI CU ELASTIC LATERAL SUNT MADE IN POLAND SCRIE PE PACHET LATERAL EU AM LUAT DIN BILLA CONSTANTA MARIMEA 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Gata am analizat baxul si sa stiti ca sunt diferente!!
Pachetul vechi este mai dreptunghiular (adik mai inalt si mai putin lat) iar pachetul nou este mai patratos.Cred ca sunt aranjati altfel,nu-mi dau seama de ce.
In afara de asta bebelusul e pus invers..adik intr-unul e bebele in picioare si in una culcat..aceasi poza dar asezata invers.
Si sa va zic cum i-am cautat eu sa vad care si cum sunt.Am fost in Auchan si erau si cu copil in picioare si cu copil culcat.Partea laterala,aia stantata pe care o desfacem sa scoatem scutecele este alba si daca te uiti atent poti sa vezi scutecul prin ambalaj.Pampersii vechi au banda aia cu arici verde,pampersii noi au banda mov.Deci daca va uitati atent puteti sa va dati seama cum sunt pana sa ajungeti cu ei acasa.
Spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Sa stiti ca eu am vazut ieri in Auchan pampersi nr. 6 cu omida pe pachet si scria stretch. Insa la nr. 5 (de care folosim) nu erau decat dintr-aceia normali . Sa speram ca se vor termina repede stocurile vechi.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

quote:
Originally posted by elypetrov

CEI CU ELASTIC LATERAL SUNT MADE IN POLAND SCRIE PE PACHET LATERAL EU AM LUAT DIN BILLA CONSTANTA MARIMEA 6

ELYPETROV

Am luat un alt pachet nr. 4 si nu i-am mai nimerit cu banda elastica,iar pachetele sunt identice, ambele "made in Poland".Data viitoare o sa merg tot in Selgros,poate-i nimeresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna,

Si eu am patit la fel cu pemparsii astia. noi suntem la 4+. Acum am vazut ca s-au schimbat pachetele de tot, pe cele Jumbopack cu elastic scrie acum cu litere mari de tipar JUMBOPACK, sunt numai 66, in loc de 68 si mai apare un cerculet verde pe el pe care scrie ceva de chestia aia verde de pe pempars care il tine uscat toata noaptea. Oricum, sunt deosebiri. De vreo 2 luni am nimerit numai din cei cu elastic, ultima oara am cumparat de la Auchan si de la Carrefour Unirii. Cred ca acum se gasesc peste tot.

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

eu am gasit in Real...se vede pe unde e banda alba a ambaljului ca astia cu elasticv au norisori desenati pe ei in timp ce aiai vechi aveau floricele.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput