Pampersi cu elastic lateral
Raspunsuri - Pagina 4
valipop spune:
Cand am trecut la pampers nr.4 si am cumparat primul pachet am crezut ca asa sunt facute astea - cu elastic. Eram f. incantata ca ii veneau f bine fetitei mele. M-am inselat. Urmatoarele pachete aveau ambalajul identic, dar din pacate elasticul lipsea.Fetele din Pitesti, daca ati nimerit recent pampers nr 4 cu elastic, faceti un pustiu de bine si ziceti-mi si mie de unde i-ati luat.
gabitaco spune:
Mai.. eu una nu am nimerit niciodata pampers cu elastic lateral... nici nu am vazut la nimeni. Se pare ca la noi...in estul tarii tre sa mai asteptam ceva generatii sa apara astfel de minunatii. Am fost si noi ieri in Selgros, Bila. Plus... ne-am tot uitat dupa omizi, hipopotani... de ziceau angajatii ca suntem nebuni... si mai bine mergem la ZOO ... ca ei nu au astfel de specimene...asa ca am luat un pachet de pampers nr5 cu aloe...si FARA ELASTIC LATERAL... si asa de buni sunt... ca dimineata pana sa apuc sa ii dau laptele ...fata era uda toata.

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
annaa spune:
Si eu am gasit de doua ori la Kaufland, dar din pacate ultimul pachet nu are elastic .
Subt foarte buni, se misca mult mai bine si cred eu ca sunt si mai comozi.
Si la pampers pe langa elastic difera putin si desenul din fata..
Din pacate nu am pastrat nici un ambalaj vechi sa vad ce sCrie in pus pe el.
Si ce am mai observat e ca cele doua pachete erau 55ron si asta fara e doar 50.
Dia1609 spune:
eu iau pampersii din germania ca fiica-mea face alergie la astia din ro ... si aia din germania au toti elastic in lateral ... si pachetele au desenata o omida pe ei si scrie flex, exact cum mai ziceau fetele ... cautati omida, ca poate gasiti asa pachetul :)
Dia
de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
greieras spune:
Mai fetelor, este clar ca e vorba de noroc cand cumperi pampersii din Ro. Si mai e clar ca cei facuti pentru estul Europei difera de cei pentru vest. Ce e mai trist e faptul ca dupa ce ca cei Ro nu sunt cei mai buni, mai sunt si mai scumpi decat in vest. Eu nu am putut sa folosesc Pampers cat am stat in Ro, calitatea lasa mult de dorit. Am folosit cu succes Libero, care aveau si elastic, asa ca erau mult mai comozi.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
www.flickr.com/photos/10463499@N06/sets/72157600993936181/" target="_blank">Eva 2007
tigrutz spune:
Din cate stiu eu, Pampers nr 4 este fara elastic lateral si 4+ este cu elastic.Eu, cel putin, asa am cumparat.
ina_nz spune:
Trebuie sa fie un numar de telefon pe pachet pentru reprezentanta din Romania. De ce nu sunati sa va lamuriti? Poate ca va da lotul si atunci ii cautati
Ina
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Din cate stiu eu, Pampers nr 4 este fara elastic lateral si 4+ este cu elastic.Eu, cel putin, asa am cumparat.
na...ca eu am luat 4+ si n-aveau elastic....
, nici 5 nu au elastic...cred ca scapam noi de pampers pana gasesc si eu un pachet cu elastic Nebunie curata cu elasticul asta de la pampers. Intri in supermarchet si vezi ca sta lumea la coada la raion si cauta...si cauta...si cauta...SI PLEACA TOT CU PAMPERS FARA ELASTIC.
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
roxanal spune:
fetelor, nu va mai straduiti, ca va spun eu cum stau lucrurile :
acum cateva luni, cand foloseam si eu tot pampers, am nimerit la un pachet jumbo, taman pampersii de care discutam, si am ramas foarte incantata, mai ales ca nu aveau banda de aloe pe mijloc, care o oparaste pe Teo, asa ca abia am asteptat sa mai cumpar..dar stupoare, n-am mai nimerit decat cateva luni mai tarziu, alt pachet la fel, in rest, numai din cei normali, la care am renuntat, mi se pareau tare prosti, tot timpul o gaseam pe Teo uda, sau se oparea de la aloe..asa ca..am scris la ei si am primit raspunsul urmator : acei pampersi sunt facuti in Ungaria si sunt diferiti, insa problema este ca nu se produc prea multi inca(nu mi-a scris si motivul) si ca din pacate nu stie cum pot achizitiona numai astfel de pampersi, ei fiind distribuiti aleator...insa vazusem ca in principal, cel mai des se gasesc in metro/selgros ..eu oricum am trecut la Libero si Hughies de care sunt foarte multumita...
succes
katik spune:
acum citind postarea roxanei, cred ca si al meu copil s-a oparit la funduletz din cauza benzii de aloe. pina acum n-am avut treaba. cred ca pina la urma trec si eu la altceva![]()