Pampersi cu elastic lateral
Raspunsuri - Pagina 3
strumfi2004 spune:
Deci nu e o omida? Nu vrea sa puna careva din Ro o poza sa stim dupa ce ne uitam?
Gratiela,
Maria si
Stefan
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
anya spune:
Eu n-am reusit sa gasesc pampersii cu banda elastica (sunt diferiti de cei tip chilotel), asa ca m-am dus hotarata sa cumpar la BabyExpo, la standul Pampers. Si cum m-am dus... asa m-am intors. Doamna de la raion mi-a zis ca au adus in Romania un lot de proba, sa vada daca "prind" si se pare ca vor mai aduce...nu se stie cand, peste vre-o 2-3 luni.
madau spune:
Nu e nici o diferenta la ambalaj...eu ma uit acum la pungi, sunt cu ambele in brate si-s la fel. Depinde de noroc, sau de magazin

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
truli-luli spune:
Diferenta din cate mi-am dat eu seama este ca cei fara elastic sunt pampers ACTIVE BABY iar cei cu elastic sunt Pampers BABY DRY
Eu nu am avut noroc de elastic la cei cumparati din tara, care sunt toti Active baby, dar aveau elastic cei cumparati din afara si care erau Baby dry.
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
crys3000 spune:
Am luat si eu un pachet nr.4 din Kaufland Ploiesti si am fost tare incantata sa-i vad cu elastic. Dupa ce s-au terminat am luat din Carrefour altul crezand ca sunt la fel insa erau din cei normali.
M-am uitat pe pachete si nu era absolut nici o diferenta. Duminica am luat alt pachet din Selgros si nu numai ca i-am gasit iar cu elastic dar sunt si din gama noua cu "Bath fresh Lotion".Am observat ca pe o laterala a pachetului arata 5 desene despre pampers printre care arata ca este si cu benzile elastice.
Raluca sper sa iti fie de folos.
iris77 spune:
si fetitza mea s/a impacat fff bine cu pampersii aceia cu elastic, din pacate vineri cand am fost la cumparaturi am gasit la CORA Pantelimon pampers 4 plus jumbo pack cu 66 de bucati bath fresh lotion insa fara elastic.
ce imi amintesc e ca pachetul care continea pampersi cu elastic era jumbo pack cu 78 de bucati nr 4 plus!!
katik spune:
am nimerit si eu o data pampersi cu elastic dar asta a fost o singura data, din greseala
. ieri am cumparat din real pampersi nr.4, jumbo pack, cu 72 de bucati si bine mai scumpi decit cei de dinainte cu 74 buc.(sunt modelul nou cu lotiune nu stiu de care
). speram sa fie cu elastic dar nu sunt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Ela76 spune:
Cum spunea si Anya, am intrebat si eu la standul Pampers de la BabyExpo si mi-au spus ca a fost un lot pentru testarea pietei si ca sa ne asteptam sa reapara peste vreo luna. Luna a trecut, dar eu n-am reusit sa mai gasesc din aceia. Noi folosim nr. 4 si mi s-a parut ca se fixeaza mult mai bine. Aveau parca si ceva lotiune cu levantica, daca nu ma insel.
Acum am luat unii cu Bath Fresh Lotion, cica, dar sunt exact la fel ca cei obisnuiti.
Asteptam cu interes reaparitia celor cu elastic lateral.
Ela,
Cristina (21.04.2004) si
Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
Rodi9 spune:
Pampers Let's Go care sunt Cruisers aici au mereu banda elastica. Dar sunt mai putini in pachet decat Baby Dry. Aici au introdus versiunea Flex anul asta si incet au inlocuit pe cele normale. Amandoua se numesc Baby Dry si sigura diferenta e omida galbena pe pachet la cele cu banda elastica. Cred ca au de gand sa le inlocuiasca treptat si in Romania si au sa devina toate Baby Dry cu banda elastica.
Ioana75 spune:
M-am uitat si eu cu mare atentie pe pachetul cu pampersii elastici si nu e nici o omida, nici o inscriptie speciala, nimic.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei