Pampersi cu elastic lateral

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si cat de des in schimbi conteaz... eu verificam foarte des pampersul, ajunsesem la performanta ca trebuia doar sa il pipai sa imi dau seama daca e ud sau nu.

quote:
Originally posted by oana0204

Baietelului meu nu prea i-au priit cruisers, avea funduletul mult mai ud decat atunci cand am folosit baby dry. Depinde mult de copil, de cat de multe lichide bea sau de tipul de piele.

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Crede-ma ca un pisu la Andrew este destul de consistent dupa ce bea 330 ml lapte si inca vreo 30 ml de apa, apoi se culca (la pranz) .Nu-l puteam scula din somn sa-l schimb, mai ales la somnul de amiaza pentru ca nu mai adormea laloc. Asta este si motivul pentru care am reuntat la Pampers in timpul somnului si am trecut la Huggies overnight. Altceva nu face fazta, desi noaptea il schimb de 2-3 ori, dar si de fiecare data bea lapte sau apa la greu(intr-un timp bea si 1 l pe noapte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Raluca, singura diferenta pe care am vazut-o pe pachet este hipopotamul care apare pe Pampers 4+ cu elastic, asa ca uita-te dupa el...eu i-am luat din acestia din Metro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

noi am luat din carrefour militari - no 5 "poarta" puiul nostru. nu sunt sigura, dar cred ca are un semn specific pe ambalaj.

sunt extraordinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

noi am luat din carrefour militari - no 5 "poarta" puiul nostru. nu sunt sigura, dar cred ca are un semn specific pe ambalaj.

sunt extraordinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Eu am luat tot acum vreo luna din carrefour orhideea, nr. 5. N-am remarcat ceva special la ambalaj. Dupa aceea am luat din cora si erau clasici.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Pampers "let's go!" e singurul cu elastic marimi 4, 5 si 6. Se deosebesc pachetele pt. ca sunt singurele cu culoare mov. Eu le cumpar de la billa sau help. Dar se gasesc si in carrefour si in cora, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Din cate stiu eu, in Ro cei www.pampers.ro/ro_RO/prod_det_104.php" target="_blank">let's go sunt doar sub forma chilotel.

Si mie imi plac mult cei flex, dar am patit-o si noi, urmatorul pachet a fost clasic. Acum o sa urmaresc omida

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Ambalajele noi de la Pampers au pe fata o poza care arata ca sunt cu banda elastica, dar in ei pot fi si pampersi din aceia vechi. Ambalajul este la fel nu-i poti diferi.
Probabil tr sa termine stocul din cei vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Pe la supermarcheturi am prins doar ocazional pampersi cu elastic, in schimb avem aici un complex comercial cu chinezarii si acolo la un magazin gasesc tot timpul, sunt cu 1 leu mai scumpi per pachetul mare si au ambalaj identic cu exceptia unui mic desen cu strech pe ei. Sunt chiar reusit, stau f bine, se prind bine, absorb ca ceilalti si parca nu put asa rau.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput