*** LA REDOUTE *** (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Any mie mi se par preturi mult mai mari pe laredoute italienesc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Noi nu putem comanda decat de pe fr, nu?

Edit: Ioana, sunt la Alba, ti-aduc ceva? Un deal, un aer rece?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Vreun cod care da FDP 0? Nu ma prea intereseaza cadourile, decat daca e ceva ce merita.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

"Veuillez renseigner votre canal de contact privilégié"

Ce inseamna chestia asta? Mi-a dat mesajul asta dupa ce am validat cosul si am parcurs pana la final validarea comenzii...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty2007 spune:

Buna:) Sunt noua pe forum..asa ca ma scuzati daca pun niste intrebari a caror raspuns sigur este prin celelalte capitole...dar n-am timp sa raspund.
Am facut zilele astea o comanda La Redoute la o tipa care imi ia un comision de 8 ron/produs. (bineinteles ca o sa fie si taxe postale...de la Bucuresti - Iasi)
Cat ma costa daca fac singura comanda? 5% din valoarea comenzii + 6 euro? (asa citisem mai sus).
Si inca ceva..sunt produse de calitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, am descoperit acum ca 64084=FDP 0 merge, dar doar o singura data. Eu l-am folosit la alta comanda si nu ma mai lasa sa-l folosesc. Scuze daca ati mai spus asta si am fost eu aiurita.
Kitty2007, asa e, valoarea comenzii + FDP (5/6 euro) + aprox 5% din valoarea comenzii. FDP si/sau valoarea comenzii le poti reduce folosind diverse coduri.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am traiat sa o aud si pe asta, sa iei comision ca sa faci comenzi LR , nu va mai bagati fetelor la asa ceva.
Comanda poti da singurica, taxele sunt relativ mici, mai ales daca ai mai multe produse.
Pune singura in cos ce produse te tenteaza si vezi asa exact cat ai de plata. Care e motivul pt care dai 8 ron/produs comision frate??? De multe ori am cumparat produse de 2-3-4 eur, tu practic le iei la dublu cu comisionul asta....
Produsele sunt amestecate, dar una peste alta cred ca si cele mai ieftine de pe LR sunt mai bune la raportul pret/calitate decat ce e pe piata noastra. Adica la bluza de 3 euro nu pot cere prea mult ca la noi si al SH costa mai mult de atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai fetelor, inainte de maretul scandal am vrut si eu sa fac comanda pe LR dar nu puteam sa pun nici un produs in cos. Apoi ma tot bombardau cu scrisoarea lor pe mail si m-am nerfat si le-am raspuns sa ma stearga dreq din baza lor de date ca oricum contul meu era atunci blocat fiind din ro si sa ma lase cu ofertele lor extraordinare din moment ce oricum nu pot sa comand. Acum mi-as face alt cont dar ce ma fac daca iar nu pot pune nik in cos?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns body spune:

A cumparat cineva gecuta aceasta?http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7237405&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=19&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 Si daca da este groasa de iarna sau mai de toamna? Culorile se potrivesc cu cele de pe site?

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci nu pot sa cred! Am mai incercat o data cu contul vechi si acum pot sa si pun produse in cos. Ma pun pe cumparaturi, cand o fi sa lansez comanda o sa am nevoie de ajutorul vostru

Andreea

Mergi la inceput