*** LA REDOUTE *** (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

aaa, inca ceva Jasmine, e buna cateva zile painea asta, nu i se intampla nik, dar nu e prea mare, ca sa tina mai mult de o zi doua. Si depinde foarte foarte mult de tipul de faina pe care il folosesti. Eu mi-am luat de la unguri faina BL-55, cu care nu iese painea asa pufoasa si se poate felia foarte bine.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

offtopic. Painea facuta la masina, cel putin la mine, sta si doua saptamani in frigider si e buna de mancat. cumpar faina de la moara, alba, neagra si graham, mai iau si germeni de grau.Eu fac o paine de 1 kg. si ne ajunge o sapt. Am tinut o bucata de paine in punguta la frigi timp de trei sapt. si abia aparuse o pata de mucegai mare cat o boaba de mustar. Deci...ia puneti o bucata de paine din magazin si vedeti cat tine. Nici nu se compara, mai ales la gust.
Deja am produse in cos de 100 de euro, ce ma fac? Triez drastic. Dar fustele nici gand sa le scot. moama si ce dos am, o sa arat ca un.... Da un frumusel cu fustita.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

multumesc pt lamuririle despre masina de paine.Voi de care ati luat de pe LR?Cea de 59 euro o fi OK?

Trebuie sa ma razbun cumva pe codurile alea care nu merg!

Mergi la inceput

Jasmine a mea e Moulinex, din Metro. Ma gandesc ca si cele de pe site sunt bune. Si nu trebuie sa aiba cuva prea mare. A mea are si 1.5 kg., dar nu fac niciodata paine asa mare. Ajunge si doar de 750 de gr. cred, depinde cata paine mancati, ca dupa noi ar da faliment brutariile.
Pe mine ma tot bate gandu de o masina de inghetata, am vazut ca au si pe site. Dar cred ca nu m-ar lasa sotul sa iau. Eu si iarna mananc inghetata. Ce bine e cand sunt -15 gr. afara si sa stai in pat sa te uiti la tv cu o cutie mare de inghetata in mana.

alina

Mergi la inceput

am mai primit vineri o comanda la care pusesem codul pt paturica ecru/ficelle.Evident ca paturica nu mai era pe stoc asa ca mi-au trimis niste gentute din fas maro,numite "sac paquetage".O porcarie!

Mergi la inceput

Jasmine, banuiesc ca au si un miros imbietor... gentutele.
Nimeni cu colete? Nu mai comandati?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

jasmine, din ce data era comanda?
nu te supara pt paturica, nici aia nu e mare scofala....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Eu am luat-o pe cea alba la 49 virgula ceva, face paine de 700-900gr si e foarte buna. Imi place mai mult acum cea neagra cu inox...dar asta e. Eu astept colet in 10, ca am pus comanda in 31.10.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addya

jasmine, din ce data era comanda?
nu te supara pt paturica, nici aia nu e mare scofala....

c-da era din 22 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Vai! Si eu am comenzi din 17 si 19 Oct nesosite...
Sunt in valoare de 100 euros; sper sa nu le pun cruce...

Mergi la inceput